Omluvy
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
omlouvám se všem se kterými mám cosi od zítra 23.5.2008 do neděle 25.5.2008 cca do 20:00 budu off
budu se rekreovat při pořádání závodů ve vodáckém víceboji(závody pramic a hlídek)
pokud je někdo z okolí lovosic at klidně přijde se podívat a ptá se na Ludvu někoho s cedulkou pořadatel rád vás uvidim
budu se rekreovat při pořádání závodů ve vodáckém víceboji(závody pramic a hlídek)
pokud je někdo z okolí lovosic at klidně přijde se podívat a ptá se na Ludvu někoho s cedulkou pořadatel rád vás uvidim
PODPIS
-
Omlouvam se vsem, kteri netrpelive cekaji na cokoli ohledne MUNI. Bohuzel, pro nasledujici dva tydny plati:
viewtopic.php?p=42175#42175
viewtopic.php?p=42175#42175
kaput
Tak omluva všem co se mnou šli a myslím, že bude nejlepší oddech, páč tam Elen zařval, což mě vytočilo uplně maximalně a ještě k tomu se do ty lokace nelze nalogovat! 

-
- Kontaktovat uživatele:
Dám si od Eq do neurčita pokoj. Po dnešku sem si hodně musel řikat "Je to jen hra" když mě asi 3x zasebou zabili a xpíky mi jen klesaly - v tu chvíli sem pochopil že permka je nevyhnutelná.
Tímto ať to nemusím psát do několikra for, děkuji moc za hru "Safiře, Listerovi, Elen, Victorovi a Isis" - díky a naopak děkuji paladince za ukonečení postavy .
a omlouvám se všem, kterým moje hra nevyhovovala či sem ji někomu kazil...
Tímto ať to nemusím psát do několikra for, děkuji moc za hru "Safiře, Listerovi, Elen, Victorovi a Isis" - díky a naopak děkuji paladince za ukonečení postavy .

Omlouvám se za zpoždění s výpravou.
Byl jsem v práci a vůbec to nevypadalo na problémy, jen jsme to "chtěli dát do automatu a jít domů"
A tak nějak jsme to dávali do automatu 3 hodiny.
Také chci poděkovat všem, kteří počkali a nakonec tu výpravu s námi uskutečnili. Takže Elian, Rilwen, Rino, Sebastiane a Elene, díky.

Byl jsem v práci a vůbec to nevypadalo na problémy, jen jsme to "chtěli dát do automatu a jít domů"
A tak nějak jsme to dávali do automatu 3 hodiny.

Také chci poděkovat všem, kteří počkali a nakonec tu výpravu s námi uskutečnili. Takže Elian, Rilwen, Rino, Sebastiane a Elene, díky.

-------------------------------------------------------------
Serin - Mladý, trošku urážlivý elf, toulající se po lesích a pláních na desce.
Serin - Mladý, trošku urážlivý elf, toulající se po lesích a pláních na desce.
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Re: omlouvam se
Já se omlouvám (oficiálnější cestou) že v první termín jsem nemohl.Paklic píše:Takže první omluva Largovi... bohužel, divočina padá, hrat nemužu a ani nebudu, dlouho...(asi)….
Dále se omlouvám těm, kteří mě mohli včera shánět, ale nutná práce doma mě odvedla na dost dlouho pryč. A bohužel po návratu mi zkolabovalo PC (asi má slabý procesor a hrozí mu z tepla infarkt). Doufám, že vše doženu dnes nebo o víkendu.

"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
Tak taky si davam asi dvou tydeni pauzu....takze s Listerem 14dni nepocitejte....tak zatim 

Erika - Cikánské dítko
Azrael Al-Namun - Sajjíd kmene Al-Namun
Matěj z Tirianu - Tirínský rytíř
Joachim - Shifu, "V klidu, klid, uklidni se …"
Gradush - "Žrát!"
----------------------------------------
In omnia paratus!
Azrael Al-Namun - Sajjíd kmene Al-Namun
Matěj z Tirianu - Tirínský rytíř
Joachim - Shifu, "V klidu, klid, uklidni se …"
Gradush - "Žrát!"
----------------------------------------
In omnia paratus!
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
Omlouvam se vsem, kteri maji s mymi postavami co do cineni, protoze ve hre ted nejak az prilis moc pisu jako cune, pismenka si vymenuji mistecka a vcera jsem to jeste vysperkoval tim, ze jsem byl na qwerty klavesnici.
(Ano, preklep "vzdelana - vydelana" byl opravdu pikantni.)
Ale kdyz ja toho potrebuju vzdycky s Alky tolik rychle vychrlit... o_O;
(Ano, preklep "vzdelana - vydelana" byl opravdu pikantni.)
Ale kdyz ja toho potrebuju vzdycky s Alky tolik rychle vychrlit... o_O;
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
Chtel bych se omluvit vsem, kteri se ucastnili toho maleho tazeni do soutesky smrti. Vsechno bylo pekne pod kontrolou, ale pak prisel prechod den/noc a spustil se spawn, takze ti vsichni banditi vsude se objevili z niceho nic dost nesmyslne …
Byla to castecne ma chyba, pac jsem zapomnel ten spawn vypnout.
Snazil jsem se pak aspon uhlidat, aby to nebyl takovy masakr …

Snazil jsem se pak aspon uhlidat, aby to nebyl takovy masakr …
Omlouvám se za moje včerejší podivné hvězdičkování a na konci už vůbec žádné.
Moje asi dva týdny stará,nová, krásná, bezdrátová,bezproblémová a bezporuchová klávesnice se porouchala.
A psala někdy místo jedné tak dvě hvězdičky a nebo žádnou.A na konci už je nepsala a nepíše vůbec.
Takže postava na konci už nevyjadřovala žádné emoce.Zato u mně jich bylo hodně a některé i hlasité.
Moje asi dva týdny stará,nová, krásná, bezdrátová,bezproblémová a bezporuchová klávesnice se porouchala.
A psala někdy místo jedné tak dvě hvězdičky a nebo žádnou.A na konci už je nepsala a nepíše vůbec.
Takže postava na konci už nevyjadřovala žádné emoce.Zato u mně jich bylo hodně a některé i hlasité.

Naposledy upravil(a) Lonewar dne 9. 3. 2009 10.28, celkem upraveno 1 x.
Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.