Víkendová slezina kdesi v divočině
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
-
- Kontaktovat uživatele:
hele, moje káča má možná větší kufry jak ta tvoje moucha, se stanem nemám problém, páč ten cestou nezteplá, nezasmrádne ani se nerozflákáAkira píše:stan ti neberu...pche!

takže přivez starýmu zvrhlíkovi věci zteplatelný, zasmrádnutelný a rozflákatelný, s vostatním se vo sebe zatím eště dovede postarat sám....víceméně

je tam grilík?Braenn píše:Ad jídlo, po zralém uvážení každý na vlastní pěst. V sobotu se podnikne nákup v nedvědicích, jestli budou mít zavřeno, můžete si na mě vybít zlost
Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere!
Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN
Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
chvíli jsem přemýšlel jaký kufry a jakou kaču myslíšphotter píše:hele, moje káča má možná větší kufry jak ta tvoje moucha, se stanem nemám problém, páč ten cestou nezteplá, nezasmrádne ani se nerozflákáAkira píše:stan ti neberu...pche!![]()
takže přivez starýmu zvrhlíkovi věci zteplatelný, zasmrádnutelný a rozflákatelný, s vostatním se vo sebe zatím eště dovede postarat sám....víceméně![]()

já nejsem zlý, nejsem nelítostný, i mě je líto ptáčka zpěváčka. avšak kdo se blízko mé berly mrazilky ocitne, usne a už nikdy neprocitne.OneHeart píše:jsi zlýAkira píše:je tam grilík?Braenn píše:můžete si na mě vybít zlost
zůstal jsem nepochopen.…
..už si zvykám, to se nám umělcům stává běžně...
nechci z toho dělat nějakou aférku, nebo rozdmýchávat nějaké emoce, ale: ZAJÍMÁ MĚ, SAKRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ..JESTLI JE TAM GRIL!

nechci z toho dělat nějakou aférku, nebo rozdmýchávat nějaké emoce, ale: ZAJÍMÁ MĚ, SAKRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ..JESTLI JE TAM GRIL!

-
- Kontaktovat uživatele:
abych odvrátil podezření:Akira píše:chvíli jsem přemýšlel jaký kufry a jakou kaču myslíš
káča (kačena) je mezi guzzistama každá california (páč california je slovo blbé, cizácké, imperiálistické a navíc kurva dlouhý)
kufry sou todle - http://www.motoguzziclubbohemia.cz/pic/ … 30879a.jpg
dohromady maj 125 litrů ale ten vrchní nemám tak u mě jen 80, nicméně se tam vejde všecko, co na cestách potřebuju a nepodléhá zkáze
a káču mám daleko hezčí, todle je náhodnej obrázek, co sem nahonem vygooglil

stařešino...jsem sice ňouma..ale vím co je čemadán na stroji!photter píše:abych odvrátil podezření:Akira píše:chvíli jsem přemýšlel jaký kufry a jakou kaču myslíš
káča (kačena) je mezi guzzistama každá california (páč california je slovo blbé, cizácké, imperiálistické a navíc kurva dlouhý)
kufry sou todle - http://www.motoguzziclubbohemia.cz/pic/ … 30879a.jpg
dohromady maj 125 litrů ale ten vrchní nemám tak u mě jen 80, nicméně se tam vejde všecko, co na cestách potřebuju a nepodléhá zkáze
a káču mám daleko hezčí, todle je náhodnej obrázek, co sem nahonem vygooglil

Ne kokos, v pátek o hladu nejsi, protože si něco koupíme cestou tam. Nebo ty cestou z práce. Doplň libovlnou další variantu:)
A gril, no to nevím, je tam ohniště.. když tak se něco vymyslí.
Wendigo a Darm se neozvali ani na icq, beru to tedy že nejednou, Kayn, tebe kdyžtak zaplatíme zpětně.
je nás 13 na pátek a 15 na sobotu, takže doplatek chaty na těch patnáct na obě noci bude 180 korun, myslím že nás to dohromady nezruinuje:)
A gril, no to nevím, je tam ohniště.. když tak se něco vymyslí.
Wendigo a Darm se neozvali ani na icq, beru to tedy že nejednou, Kayn, tebe kdyžtak zaplatíme zpětně.
je nás 13 na pátek a 15 na sobotu, takže doplatek chaty na těch patnáct na obě noci bude 180 korun, myslím že nás to dohromady nezruinuje:)