Víkendová slezina kdesi v divočině
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Z takových akcí se odjíždí namáhavě. Rozhodně poděkování všem co na ní byly a které jsem mohl osobně poznat. Byla to velká pohoda (jen to sluníčko jsem citelně podcenil).
P.S. Číslo 38 se tam často ozývalo, jen si pořádně nepamatuju jaký mělo význam …
P.S. Číslo 38 se tam často ozývalo, jen si pořádně nepamatuju jaký mělo význam …
"Asi zase zastřelím televizi, Featherstoneová..." Herr Starr, Preacher
Sciorp a Ikkie: hoši, když jsem uviděl na fotáku tu fotku, jak běžíte na tučnáka s kalhotama u kotníků, tak jsem málem spadl ze židle...a pak tereza smittová v noci..loool...
Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere!
Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN
Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
jj..to je ikkiho hláška :)Ikkie píše:kokosák: ale tohle byla přece moje hláška :)
Akira: spokojenost :)
sciorpík fakt napsal co měl
-
- Kontaktovat uživatele:
a já se taky konečně dostávám k internetu
jak už bylo tolikrát řečeno, akce neměla chybu
strašně rád sem vás zase viděl a jelikož bunkr sraz už nebude nikdy možný, doufám, že Chlébské se stane nějakým takovým srážecím bodem pro tuhle partu, protože bylo prostě skvěle :) pokud teda nebudete chtíta změnu (lokace)
mno a speciálně bych rád poděkoval librovi
že sme se konečně taky viděli :) a až se bude hledat dvojník Dave Grohla tak ti dám vědět
Taky sem rád, že sem se dozvěděl novinky ze hry :) a že jich bylo :D ...no... už to asi nebudu protahovat
prostě super víkend :)
P.S. Kačko, díky za spacák
P.S.2 Co se týká těch zapomenutých věcí
nebylo to všechno, v Brně sem čekal ještě do čtvrt na devět na bráchu před bytem, páč sem si zapoměl klíče už v pátek při odjezdu
no to víte...tak sem se těšil
a jinak...ano..ten růžovoučkej ručníček je můj...šak růžovovlasá ne? :D pokud se ty věci ke mě nějak dostanou tak budu rád, je to ještě nově načatá pasta Colgate Herbal Propolis, zubní kartáček mám už novej
a ten šampon...hm...kdybych si aspon pamatoval název, ale byla to taková kulatá bílá lahvička která se otevírá zatlačením na vrch lahvičky
a je v ní spešl jemnej šampon...neni to origoš flaška :) ...néé dělám si srandu, stačí ten ručník
ten už teho pamatuje 

P.S. Kačko, díky za spacák

P.S.2 Co se týká těch zapomenutých věcí

co si stěžuješ...přidu do kuchynky, ty tam ruce za hlavou, ležíc na lavce, tričko vytaženy , kačka skloněná a neco tam kutí u tvího pasu...ze začátku sem se lekl, ale jak sem videl pinzetu..hned jsem se uklidnil..páčto, když potřebuje pinzetu...mužu byt klidnejphotter píše:nám je to jasný, jemňoučkej šampóneček, růžovoučkej ručníček, pastička na zoubečky a chudinka kartáček je tam teď smutnej a pláče![]()
![]()
![]()
)
neni vám líto těch zabitejch mališkejch klíšťátek ?