Ikkie@ já si korbel nezapoměl ale po cestě se mě rozbil v busu
Víkendová slezina kdesi v divočině
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
je ten sprochovej šampon co psal kokos je muj
jinak fotky ku mě hned jak to pude bando jedna nezvedená,
Naposledy upravil(a) sciorp dne 2. 6. 2008 12.25, celkem upraveno 1 x.
PODPIS
tak...mužu vás ubezpečit, že si to po náročném víkendu konečně užívám: vyhřátá neklimatizovaná kancelář, uniforma z nesavých a nefunkčních materiálů, uzavřené kožené boty, pustil jsem si větrák a už hodinu sbírám papíry po celým oddělení...prostě návrat do reality
co se týče fotek, jsou některé obzvláště vypečené a už se na ně dělají popisky...jen už jsem v noci neměl sílu, ale snad se dnes dočkáte, až se braenn vykutá z postele (že ti to holka není blbý)...38!!!
jen popis jedné: Photter svázaný jak mucha před vysáním pavoukem, kačka se škodolibým výrazem sledujíc své dílo a do toho dva japonští trpasličí tůůůristi alá tučňák!!!
co se týče fotek, jsou některé obzvláště vypečené a už se na ně dělají popisky...jen už jsem v noci neměl sílu, ale snad se dnes dočkáte, až se braenn vykutá z postele (že ti to holka není blbý)...38!!!
jen popis jedné: Photter svázaný jak mucha před vysáním pavoukem, kačka se škodolibým výrazem sledujíc své dílo a do toho dva japonští trpasličí tůůůristi alá tučňák!!!
Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere!
Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN
Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
Akirovy fotky, komentáře k nim tak dohromady:)
Podotýkám že při focení nebylo ublíženo žádnému člověku, zvířeti ani trpaslíkům
http://mesias.brnonet.cz/~permonik/gall … temId=5183
Naposledy upravil(a) Braenn dne 2. 6. 2008 10.44, celkem upraveno 2 x.
komentáře se musí ještě dodělatBraenn píše:Akirovy fotky, komentáře k nim tak dohromady:)
Díky za podporu, ale něco mi říká že to tam Akirák takhle napsal schválněsciorp píše:jo ještě bych upravil jeden popisek jestli to ovšem není tak správně??
Kat a Ez vepři nemá tam být ve při díky za odpověd pže mi opravdu ani jeden jako chrochtavec nepřijde
a všecko to vážně je, žádné speciálnější netajíme - s videem a foťákama tam pobíhal někdo jinej:)
sciorpe...je vidět, že mě málo znášY! já bych přece takovou slovní hříčku jako ve při a vepři nikdy neudělal..!!!
-
Darren Finngard
- Kontaktovat uživatele:
No trochu pozdě, ale včera už jsem se k tomu nedokopal. Rád bych poděkoval všem s kterýma jsem měl tu čest strávit epesní víkend. Všechno bylo tip top, od Merlinových kořeněných klobásek až po kulturní vložky. Pff co ještě dodat. Velký dík patří organizátorům
, Librovi za odvoz, budvar a pampelišky. Sestava byla skvělá a doufám, že si sraz brzy zopakujeme.
v příštím čísle National Geographic,
Trpasličí námluvy
… byl uskutečněn nový objev v oblasti trpasličí reprodukce …
Samotnému rozmnožovacímu aktu předchází dlouhá a namáhavá předehra při které samci zdobí svá těla trpasličími symboly, aby tak upoutali pozornost zralých samiček. Podle doktorky K., která tento jev pozorovala jako první a také ho náležitě zdokumentovala je význam symbolů daleko komplexnější než se zprvu zdálo. Ony symboly tak nejsou jen prostými ozdobami, ale mají i značný informační charakter o životě jejich nositele. Mnozí z předních odborníků tento jev považují za jasný důkaz existence trpasličí inteligence, ale skeptici nadále tvrdí, že se jedná čistě jen o pudovou záležitost. Výzkum doktorky K., ale přinesl i jiná šokující zjištění … Dospívající samičky si nechávají narůst plnovous, aby se jich sameček mohl při páření přidržovat a jemně je za ně tahat, což mnohé z nich přivádí do stavu extáze. Sameček mezitím vydává hrdelní skřeky doprovázené máváním keramickou nádobou a rozlévání piva po brlohu i samotné samičce. Po milostném aktu se sameček vrátí zpět mezi své druhy a společně to oslaví. Naopak samičky vyrazí ihned do štol lámat skály a těžit drahé kovy.
… celý článek si budete moci přečíst již v příštím čísle.

v příštím čísle National Geographic,
Trpasličí námluvy
… byl uskutečněn nový objev v oblasti trpasličí reprodukce …
Samotnému rozmnožovacímu aktu předchází dlouhá a namáhavá předehra při které samci zdobí svá těla trpasličími symboly, aby tak upoutali pozornost zralých samiček. Podle doktorky K., která tento jev pozorovala jako první a také ho náležitě zdokumentovala je význam symbolů daleko komplexnější než se zprvu zdálo. Ony symboly tak nejsou jen prostými ozdobami, ale mají i značný informační charakter o životě jejich nositele. Mnozí z předních odborníků tento jev považují za jasný důkaz existence trpasličí inteligence, ale skeptici nadále tvrdí, že se jedná čistě jen o pudovou záležitost. Výzkum doktorky K., ale přinesl i jiná šokující zjištění … Dospívající samičky si nechávají narůst plnovous, aby se jich sameček mohl při páření přidržovat a jemně je za ně tahat, což mnohé z nich přivádí do stavu extáze. Sameček mezitím vydává hrdelní skřeky doprovázené máváním keramickou nádobou a rozlévání piva po brlohu i samotné samičce. Po milostném aktu se sameček vrátí zpět mezi své druhy a společně to oslaví. Naopak samičky vyrazí ihned do štol lámat skály a těžit drahé kovy.
… celý článek si budete moci přečíst již v příštím čísle.
<i>Smůla je coura, která bere štěstí - W. Shakespeare</i>
Jsem v zaměstnání = videa budou až večer. Navíc podle svého aktuálního stavu odhaduju, že padnu rypákem do postele a budu chrápat. Už mám v sobě kýbl kafe, pumpa mi mlátí jak zběsilá, ale *oči se ti zavírají a tvá mysl odmítá pracovat. Chce se ti jen spáát..*
Začínám Serina obdivovat. Klidně prokecá noc u svačinky, skácí doubek a vystřelí tisíc šípů za den a chrápe něco pod hodinu. Já bušil deset minut sekerou do stromu (byť nesmírně tupou), vystřelil pár šípů a padám na hubu. Prsty od tětivy mám pochroumané ještě teď a to jsem střelil těch šípů za celou dobu tak padesát. Jen tábornické vaření mi šlo myslím docela dobře, až na jedničkový hod s tím chlebem.
Jinak fota jsou krásné. Myslím si nějaké nechám vytvořit v papírové podobě.
Začínám Serina obdivovat. Klidně prokecá noc u svačinky, skácí doubek a vystřelí tisíc šípů za den a chrápe něco pod hodinu. Já bušil deset minut sekerou do stromu (byť nesmírně tupou), vystřelil pár šípů a padám na hubu. Prsty od tětivy mám pochroumané ještě teď a to jsem střelil těch šípů za celou dobu tak padesát. Jen tábornické vaření mi šlo myslím docela dobře, až na jedničkový hod s tím chlebem.
Jinak fota jsou krásné. Myslím si nějaké nechám vytvořit v papírové podobě.
-------------------------------------------------------------
Serin - Mladý, trošku urážlivý elf, toulající se po lesích a pláních na desce.
Serin - Mladý, trošku urážlivý elf, toulající se po lesích a pláních na desce.