Cenzanni píše:Kruci vy jste se museli mít báječně No závist
bez komentáře
Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere! Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
Ha a jak víš, že jsem nedělal to samý ? K těm fotkám: Pěkný, jen nechápu jak jsem si za celou dobu nemohl všimnout konzumace ani jedné koblihy. Nebýt dokumentace, tak o něčem takovém nemám ani ponětí.
"Asi zase zastřelím televizi, Featherstoneová..." Herr Starr, Preacher
Zauralské účastníky bych rád opožděně (čtěte: z bezpečné vzdálenosti) odkázal na následující text, který jsem nalezl v Národním archivu. Bohužel kromě jednoho čísla National Geographic ("Satelitní snímek odhalil dosud neznámý kmen.") jsem o této - pro nedostatek vhodných slov řekněme osadě - už nenalezl žádnou další zmínku, takže nejsem schopen ověřit, do jaké míry je uvedený text pravdivý a do jaké míry je pouze výplodem mysli šíleného dobrodruha, jenž se opravdu do těchto končin vydal.
takže po stratech a slastech jsem to konečně rozeslal ten na koho jsem zapoměl, doufám nikdo, at se ozve jinak prostředí nepovolí víc než jednoho zalogovaného uživatele pod stejným acc proto to do ted nešlo, páč se jsem na tom vysel já taže ted ale prosím neuvařte to a nebojte je tam vytvořena epesní skupinka která má možnost se nalogovat do této sekce a tudíž je nikdo jiný neuvidí zdar a sílu najdeš v chlébskym
Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere! Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
áha no mužu doporučit quick time kvalite je na prd je to telefon no s tim nic neudělám nebo to přeformátovat ale v avi má pravda o assar 90 mega a to uploadovat nebudu , hmm leda v práci
Prosím pozor! Čtěte v zítřejším mimořádném vydání! Šokující odhalení! Umí Asar střílet lukem? A co Jan Tleskač? Kat Boleynová přistižena při činu! Skutečně je s nožem tolik nebezpečná? Jaká je pravda? Kde je její pověstná hbitost? Víme více! Čtěte! Kdo napíše do PM dostane reportáž se šokujícím odhalením! Konec legend!