Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
- Uradin
- Kontaktovat uživatele:
dik vikovi a safiře za dneštní pokec 

IM BACK
Noir Comme la Nuit-mladík co má v lásce noc
William Vryce-usměvavý dřevorubec a bojovník(ztracen v horách)
tak tahle hudba se mi v zahryzla do těla jako noční bytost :D http://www.youtube.com/watch?v=d9geleJT … EF2808797B
Noir Comme la Nuit-mladík co má v lásce noc
William Vryce-usměvavý dřevorubec a bojovník(ztracen v horách)
tak tahle hudba se mi v zahryzla do těla jako noční bytost :D http://www.youtube.com/watch?v=d9geleJT … EF2808797B
-
Nejde jinak.. musim poděkovat :)
hlavně psinovi a hráčům eraviel a nayluna za cestu do amfiberai a zase zpátky. DM za zajímavé zpestření. Elfovi, který se před tím vším zahrabal pod tribunu a tvářil se jako zrnko písku v tom všem, aby měl co nejmenší trable - to mě pobavilo :)
A na závěr ještě omluva Granovi za vyrušení při hře, to jsem v plánu neměl...
hlavně psinovi a hráčům eraviel a nayluna za cestu do amfiberai a zase zpátky. DM za zajímavé zpestření. Elfovi, který se před tím vším zahrabal pod tribunu a tvářil se jako zrnko písku v tom všem, aby měl co nejmenší trable - to mě pobavilo :)
A na závěr ještě omluva Granovi za vyrušení při hře, to jsem v plánu neměl...
Taky moc dík za včerejšek vám třem.A i všem ostatním po cestě.A moc díky DM.
A díky všem hráčům kteří hrají a že jich hraje tolik.Včera a vůbec posledních pár dní bylo v některých lokacích doslova narváno. Pěkně to tu žije.Takže dík.
A díky všem hráčům kteří hrají a že jich hraje tolik.Včera a vůbec posledních pár dní bylo v některých lokacích doslova narváno. Pěkně to tu žije.Takže dík.
Naposledy upravil(a) Lonewar dne 9. 3. 2009 10.29, celkem upraveno 1 x.
Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.
Díky všem co se mi přihlásili (oni vědí k čemu) - vážně mě potěšil Váš zájem a doufám, že vydržíme. Jsem rád, že jsem si v posledních dnech díky Vám zase pěkně zahrál. Připojuju se k Ikkieho poděkování samozřejmě a přidávám moje poděkování dalším - jmenovat konkrétně nebudu (nezlobte se), nejspíš bych na někoho zapomněl. 

Vše má své meze.
Petr Hrozný †, Vilém z Ofenburgu †, Voxeos - NPC, Jakub Poutník - M. I. A. / OFFLINE - NEDOSTUPNÝ
Petr Hrozný †, Vilém z Ofenburgu †, Voxeos - NPC, Jakub Poutník - M. I. A. / OFFLINE - NEDOSTUPNÝ
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Díky všem dnešním Svačinkářům.. jmenovitěěěěě si nevybavuju přesně ale určo Ez a jeho bardské skilly, Alpha a mágovské hovory, Rilwen a její hudební skilly, Elenis a její noo sebevraždený skill (
) .. dvoum orkům za vyděšení k smrti (zrovna mi navíc nějak bugoval chat)
dobrej vešer jakej jsem už nějakou dobu nezažil

"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
Dík brachum hlavně Rumbardovi a Grimovi za fajn den a taky Hyrdanovi za fajn zážitek :) I když posledni dobou nehraju tak často jako kdysi, zato si to pěkně užívám :)
Grombald Sveřepý: Jeden hrozně sekernaty,věčně nasraný trpaslík, kterého se sám někdy bojím.
Rumbard Tarkaren:"To je tak, když dosi sére Grombálda"
Corvien:Jedna kouzelná kouzelnice.
Rumbard Tarkaren:"To je tak, když dosi sére Grombálda"
Corvien:Jedna kouzelná kouzelnice.
-
- Kontaktovat uživatele:
Taky se přidávámKapik píše:Chtel bych podekovat Elian,Victorovi,Safire a honzovi za dnesni vypravu

Chtěl bych ale eště poděkovat Vikovi, Norimu a Elian za hned následující hezký výlet za černým pokladem

Safira Isil - 3.1.1121 popravena katovou sekyrou
Ramone, syn Anarchův - 27.10.1129 zemřel nepřízní osudu
ostatní upadli v zapomnění
Ramone, syn Anarchův - 27.10.1129 zemřel nepřízní osudu
ostatní upadli v zapomnění
Chtěl bych poděkovat karavaně co si z rorana a ještě z jednoho vorka udělala tažný voly a ,,povoz´´ a taky Cybermíšovi, že nás tam nenechal na spawnu pojít jak hladovou smečku vlku. V tom šrumci jsem ani moc nestihnul koukat co se děje. Adrenalin pěknej.
No a pak bych chtěl poděkovat Albře a Honzovi křovíkovi za příhodu s deratizací bytu. A labirovi za pavoučky v bytě. Už se těším na dohru.

No a pak bych chtěl poděkovat Albře a Honzovi křovíkovi za příhodu s deratizací bytu. A labirovi za pavoučky v bytě. Už se těším na dohru.

Ja bych chtel podekovat vsem trpaslikum, kteri se te akce zucastnili, byla to vazne vyborna podivanaIkkie píše:Díky brachům a DM za skvělý večer plný akce, taktizování, napětí a samozřejmě pobavení (za to speciální díky Mufici).
Jen škoda těch výpadků připojení, zde bych opět poděkoval DM za shovívavost, že Balkona nespražil v jeho bezmocných "odlogovávacích chvilkách"… a že těch možností měl

Kdyz jsem puvodne videl vas spawn, myslel jsem si, ze je to dalsi trpaslici masakr na obzoru. Opak byl pravdou. Diky skvele taktice ste si vyslouzili i neco navic

-
- Kontaktovat uživatele:
Jááá bych chtěl taky poděkovat všem zůčastněným
Ikkiemu hlavně za jeho vůdčího ducha, grombaldovi za nedůvěru
a ostatním "mladým" trpaslíkům, že začali hrát a jde jim to, páč sou trpoši zase početná skupinka ;)...a cybermisovi za tu schovívavost při pádech (vlastně skoro dycky stejně jak ikkie)...ale bylo vidět, že štěstí je na mojí straně, 4x se dostat mezi -1 a -10 a dycky to přežít, to se mě ještě nepovedlo a asi se mě to zase dlouho nepovede
P.S. to cybermisa: bylo vidět, žes někdy hrál mága

P.S. to cybermisa: bylo vidět, žes někdy hrál mága