Hlasky pri prechodech lokavi

Pokud vás napadlo jak něco zlepšit, nebo chcete něco naopak zkritizovat

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět

Jsem lama kdyz mi nechodi jine nwn svety nez EQ na tucnakovi ?

Anketa končí za 25. 6. 2008 15.58

Jo ses lama nejvetsi
3
27%
Nejses lama
6
55%
Co je lama ? (Nemam nazor/ chci videt vysledky)
2
18%

Celkem hlasů: 11

sh

Hlasky pri prechodech lokavi

Příspěvek od sh »

Jsem tu nova … resp poflakuji se kolem jiz hezky dlouho ale tak nejak hraji "par dni" . Dost se mi tu libi. Ale prosim prosim... ty hlasky pri prechodech lokaci ve me vyvolavaji pocit jakoby vsichni strasne se snazili system zneuzit, prijdou mi nehodne dospelych lidi, chapete co tim chci rict ? Prece nejsme banda rozmazlenych fracku aby nad nami musel stat nejaky rodic. Zrejme to zpocatku v pionyrskych dobach melo opodstatneni ted mi to prijde zbytecne... aspon nektere bych ponekud zmenila, vyhodila. Resp to je muj navrh.

Jinak je to jediny moment ktery mi kazi radost z EQ, na veci ktere jinde nejsou se z pohledu noveho cloveka da zvyknout, naopak mi chutnaji equlibrijske hrusky a tresne, a casem mozna ochutnam i kraba (pokud ho postava ulovi, da prednost jidlu co ulovi nebo sesbira :-) A prostredi je moc hezke, a je to jeden z mala ceskych serveru s downloady ktery mi ted bez problemu chodi na tucnakovi., coz se ceni velmi (na druhou stranu spis jsem lamka neschopna … ovsem proste je zrejme EQ lamka neschopba friendly :-))

Doufam ze tim nepusobim nikomu trauma z mlade dospelosti .
Darmonlor

Příspěvek od Darmonlor »

1) Zdravím dalšího tučňáka do našeho EQ linux hejna :) Jiné světy jsem bohužel nezkoušel, takže tady ti neporadím, ale důvod by být neměl.… Snad jestli nemají jiné světy problémy s pojmenováním souborů - Linux je přeci jen case sensitive a spousta lidí na to při tvorbě haků nemusí myslet.
2) Teď to smutnější - třeba nedávná chyba v Drehanu která způsobila náhlé zbohatnutí spousty postav (a ban velké části z nich), nepřítomnost DM před strážema je taky (i když často jen v lehčí míře) zneužívána každou chvilku... Zvlášť kvůli novým hráčům je to docela prospěšná věc, i když je mi to osobně taky trochu nepříjemné.. A jestli ti to vadí moc, neměl by být problém ty hlášky u sebe opravit a vyházet všechny poučky.
Don't Dream It - Be It <i>Dr. Frank-N-Furter</i>

Amelia Wil Tesla Seyruun
Falik
Uradin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Uradin »

ja už ani ty hlášky nevnímám a když jo tak si aspoň počtu není na škodu se trénovat ve čtení i při přechodu :bleh:

sice tu nejsme(všichni) děcka ale kdyby tu ty věci nebyli tak bysme byli svědci velkého upadku jako na jiných nwn serverech už ani nevím které :biggrin:
IM BACK
Noir Comme la Nuit-mladík co má v lásce noc
William Vryce-usměvavý dřevorubec a bojovník(ztracen v horách)
tak tahle hudba se mi v zahryzla do těla jako noční bytost :D http://www.youtube.com/watch?v=d9geleJT … EF2808797B
magnumik
Kontaktovat uživatele:

Re: Hlasky pri prechodech lokavi

Příspěvek od magnumik »

sh píše:Jsem tu nova … Prece nejsme banda rozmazlenych fracku aby nad nami musel stat nejaky rodic.
bohužel, pár rozmazlených fracků tu je...no... nevim jestli rozmazlených, ale fracků jo :)… resp. vždycky se nějakej jednou za čas objeví... s tím nic nenaděláš, řeči nepomůžou... viz labirův popisek:

"Stará a ohraná písnička: Kdyby se věci nezneužívaly, bylo by o stovku omezení míň a o tisíc možností víc."

marnej boj
Roma

Příspěvek od Roma »

No, já je nestíhám při loadu a tak jsem si je vytahl a pročetl a nemám z nich pocit, že by ze mě dělali idiota kterej potřebuje po velký utřít zadek...

Ale pokud ti vadí tak stejne jako já jsem je vytáhl je ty můžeš smazat, jak jž píše Darmonlor...

Tady jsou ty hlášky vypsaný a je tam i odkaz kde se dají sehnat … vymazat je, už bude hračka.

viewtopic.php?t=2837&highlight=

- Labir tam popisuje jak zjistit na kterém řádku ty texty začínaj... je to rádek 5050 (nebo tak neco okolo řádku 5000)
George
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od George »

Nepřipadá mi že je to pro malý děcka nebo idioty, spíš pro začátečníky na EQ, a hlavně pro ty, co byli zvyklí hrát na jiným nwn serveru.
A na těch hláškách sou často DOST užitečný věci, pro nováčka určitě, ale jestli se jich chceš zbavit (a nemáš dost peněz), vymaž si je jak psal Roma, nebo (pokud máš hodně peněz) si kup silnější mašinu a nebudeš to stíhat číst :bigwink:
Sell drugs. Run guns. Nail sluts and fuck the law.
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Nefunkce ostatních světů na linuxu...no to nevím, to je dotaz spíš na správce ostatních světů, ale může to skutečně být názvy haků. Já se striktně držím tagovacích pravidel která jsem si stanovil a ta jsou na 100% kompatibilní s pojmenováváním souborů na linuxech.

Hlášky pod loadscreeny - no pár "bububu" hlášek tam je ale většina je spíš informativních. A myslím že oboje je potřeba. Uvědomnělí hráči se chovají slušně, protože vědí že to je tak správně a nejlepší. No a pak je tu skupina co se chová slušně jen proto protože se bojí trestů. Nedělám si iluze že takoví na Equilibrii nejsou, to jsem si myslel před 2 roky ze začátku (a pravidel bylo tak 1/3 co teď a restrikce a omezení prakticky 0), ale od té doby jsem řadou trpkých zkušeností zjistil že tomu tak není. No tak máme kvůli té druhé skupině propracovaná pravidla, systémy ve hře se hlídají navzájem proti zneužívání a jiné hlídají zase hráče a když to takhle půjde dál tak abych si za další 2 roky najal právníka.

Takže ano, potřeba to je. Očividně ne pro tebe, ale pro jisté jedince ano. A když to pomůže jen trochu v nich navodit větší strach z trestu a oni nebudou prasit, porušovat pravidla a kazit hru - tak je to pozitivum a přínos i pro tvoji hru. :bigwink:
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
DenGrasse

Příspěvek od DenGrasse »

labir píše:… abych si za další 2 roky najal právníka.
s trochou štěstí za 3 roky dostuduju :biggrin: tak to abych si zadal volitelný předmět "právo online serverů" nebo tak něco :bigwink:
malinový harwester a arcilooter
cybermisa

Příspěvek od cybermisa »

DenGrasse píše: s trochou štěstí za 3 roky dostuduju :biggrin: tak to abych si zadal volitelný předmět "právo online serverů" nebo tak něco :bigwink:
Budes se divit, ale pocitacova kriminalita a vubec "cyberpravo" je ted ve svete docela ozehave tema a da se na tom celkem jednoduse udelat doktorat :smile: Kdybych ja studoval pravo, tak bych rozhodne sel tim smerem :bigwink:

EDIT: Omluva za OT :clover: :clover:
DenGrasse

Příspěvek od DenGrasse »

cybermisa píše:
DenGrasse píše: s trochou štěstí za 3 roky dostuduju :biggrin: tak to abych si zadal volitelný předmět "právo online serverů" nebo tak něco :bigwink:
Budes se divit, ale pocitacova kriminalita a vubec "cyberpravo" je ted ve svete docela ozehave tema a da se na tom celkem jednoduse udelat doktorat :smile: Kdybych ja studoval pravo, tak bych rozhodne sel tim smerem :bigwink:
.. ehm, ne. nebudu se divit. jiná věc je, nakolik jsou tomu přizpůsobeny výukové prohramy škol.

pokud budeš studovat právo, přeji hodně štěstí.
malinový harwester a arcilooter
sh

Příspěvek od sh »

Jestli si hlasky muzu smazat tak to mu uplne staci :-)) dik vsem
Cadish. Skvrn a spiny se zbavis.

No one likes patronizing
cybermisa

Příspěvek od cybermisa »

DenGrasse píše:
cybermisa píše:
.. ehm, ne. nebudu se divit. jiná věc je, nakolik jsou tomu přizpůsobeny výukové prohramy škol.

pokud budeš studovat právo, přeji hodně štěstí.
Pokud vim, tak moc nejsou, bohuzel …

Jinak diky, ale nebudu :smile:
Darmonlor

Příspěvek od Darmonlor »

sh píše:Jestli si hlasky muzu smazat tak to mu uplne staci :-)) dik vsem
šikovná věcička, tyhle fóra. Člověk začne otázkou o hláškách při načítání lokace a nakonec se i dozví co má studovat :D
Don't Dream It - Be It <i>Dr. Frank-N-Furter</i>

Amelia Wil Tesla Seyruun
Falik
Odpovědět