Tak to se mám *vyhodí nohy na stůl*Akira píše:to abych začal uklízet :)
Pařba u Akirů
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
*podívá se na dámské kufry na chodbě před dveřma a na tašku s plyšákama a pokrčí rameny*Muf píše:Tak to se mám *vyhodí nohy na stůl*Akira píše:to abych začal uklízet :)
Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere!
Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN
Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
Ty se budeš stěhovat?Akira píše:*podívá se na dámské kufry na chodbě před dveřma a na tašku s plyšákama a pokrčí rameny*Muf píše:Tak to se mám *vyhodí nohy na stůl*Akira píše:to abych začal uklízet :)
Další adept na balkon.… ale že tam bude těsno *mrkne na onehearta*photter píše:proč lezete do tašky ?Akira píše:...tašku s plyšákama...
Jednoduše dokonalé, dokonale jednoduché.
s tvýma kuframa? hmmm....nech se překvapitMuf píše:Ty se budeš stěhovat?Akira píše:*podívá se na dámské kufry na chodbě před dveřma a na tašku s plyšákama a pokrčí rameny*Muf píše: Tak to se mám *vyhodí nohy na stůl*
OneHeart píše:No jestli tam u vás na východě nebudete mít zrovna období monzunových dešťů nebo tajfunů,
tak proti spaní na balkóně nic nemám
no..uvidíme...máme tady docela agresivní holuby a celou noc tady na stromě houkají sýčci...
Takze zitra vyrazim s brasuli na tyden do alp horolezcit, pokud vse dobre dopadne a nezlamu si nohy, tak to tedy s tou parbou mezi 4.7- 6.7 pocitam. Vzal bych to teda pres prahu a do auta teda pocitam s vama trema (oneheart, scirop, allekoo). Ohledne detailu, v kolik, kde, a jak by jsme se domluvili nejak presne, v tom tydnu predtim
No jestli kokosak nebo braenn veme zase luk, tak bych se o klid vecir a bezpeci pres den neobavalAkira píše:no..uvidíme...máme tady docela agresivní holuby a celou noc tady na stromě houkají sýčci...
Kde čert nic nezmůže, tam nastčí krávu … nebo dvě kozy.
jeste nechvalte dne před večerem...je možný, že střelnice nepojede...to zjistím příští týden..nebo vlastne až ten další, až tam budu
Takže vážení a milí...bohužel v době konání naší neslavné akce je policejní střelnice obsazená...smůla a pech, že i v neděli. Jakožto druhou variantu zvažuji, absolvování vzájemného vyřizování účtů na tereziánské pevnosti v Olomouci za použití poloautomatických paintballových zbraní v neděli dopoledne (termín bych upřesnil, až se mi povede konečně spojit s organizátory). Cena by nebyla nějak divoká, znám i divočejší..upřesním nabídku (tuším, že 1 kč za kuličku). Předpokládám, že bych počet lidí doplnil jeste o pár kamarádů a kamarádek tady od nás, bay to bylo aspon pěkný maso.…
a jak psala braenn, plyšáci vs. vyvolení, trpaslíci proti zbytku a jiné zábavné kombinace.…
co se týče dalšího programu, to zatím probíráme a zjištujeme (kdo není tak velkej lenoch a šel by na beach v sobotu?), videli bychom to na návštěvu Helfštýnu (navíc je zde vstup zdarma..je státní svátek), po cestě zpět z helfštýnu návšteva jezera Jadran, večer bych objednal dvě bowlingové dráhy (bud v pátek nebo v sobotu)….a vše by bylo za plného nasazení v pitném režimu
a jak psala braenn, plyšáci vs. vyvolení, trpaslíci proti zbytku a jiné zábavné kombinace.…
co se týče dalšího programu, to zatím probíráme a zjištujeme (kdo není tak velkej lenoch a šel by na beach v sobotu?), videli bychom to na návštěvu Helfštýnu (navíc je zde vstup zdarma..je státní svátek), po cestě zpět z helfštýnu návšteva jezera Jadran, večer bych objednal dvě bowlingové dráhy (bud v pátek nebo v sobotu)….a vše by bylo za plného nasazení v pitném režimu
Musíš myslet na to pivo, co tam točí, hned to půjde líp.. a ten kopec není zas tak strašnej, no *hod na podvádění*photter píše:a upozorňuju, že po zříceninách chodim jen pokud nejsou na kopci, v opačným případě hlídám základní tábor
Jinak co se týče programu, ten Jadran vypadá jako něco, kde se dá příjemně trávit půl dne, pokud bude teplota podobná tomuhle víkendu a sport... jednoznačně pro paintball, volejbal záleží na momentálním kopru, a bowling, ehm.. ale nebudete se mi smát, že ne?
photter: máš určitě spoustu kamarádu, tak se nemusíš bát, že bys dostal kulku do zad..fakt ne
braenn: neboj...víš, že nejsme škodolibí...teda já rozhodně ne!
braenn: neboj...víš, že nejsme škodolibí...teda já rozhodně ne!