Všeho moc škodí!

Pokud vás napadlo jak něco zlepšit, nebo chcete něco naopak zkritizovat

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
kokosak
Kontaktovat uživatele:

Všeho moc škodí!

Příspěvek od kokosak »

Toš připomínka: opravdu považujete za nutné psát *projde kolem a kecne si na židli*, *promluví na ni*, *snaží se to napravit* a podobné "perly"? Šmankote, dyť to ta postava dělá, proč to ještě hvězdičkovat? Jak má potom jeden sledovat rozhovor, když kolem něj sou čtyři takovýhle zarputilí hvězdičkáři?
Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!
drake127

Příspěvek od drake127 »

Občas píšu, když chci danou činnost zdůraznit, tj. když je vzhledem k situaci nestandardní nebo jinak významná. V obecném případě je to samozřejmě zbytečné.
Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte.
Luelle

Re: Všeho moc škodí!

Příspěvek od Luelle »

kokosak píše:Toš připomínka: opravdu považujete za nutné psát *projde kolem a kecne si na židli*, *promluví na ni*, *snaží se to napravit* a podobné "perly"? Šmankote, dyť to ta postava dělá, proč to ještě hvězdičkovat? Jak má potom jeden sledovat rozhovor, když kolem něj sou čtyři takovýhle zarputilí hvězdičkáři?
já si vždycky přijdu hrozně antiRP když tohle nepíšu :D

protože prostě posatava si sedne a já to nenpíšu a všichni okolo to popisujou..no bílá vrána :D
to samé máš s jídlem
16? Tak to je v pohodě
Roma

Příspěvek od Roma »

no, ono je to někdy napsat neuškodí...
třeba u toho jídla, někdy se někam jde a jí se při cestě podle hladu a nikdo si toho nevšímá,ale když se s eněkým bavím, tak občas jím ikdyž nemusiím a pak je lepší napsat něco jako: dáte si malinu? já maliny hroszně ráda... a přitom jednu sním - je to příůežitost na toto téma dál mluvit, protože jinak se to přejde bez povšimnutí
drake127

Příspěvek od drake127 »

Na těch výpravách je občas legrační, jak si postavy nesou talíře s vepřem-knedlem-zelem a jí za pochodu.
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

Jídlo je trochu jiná kapitola - můžeš jíst jako prase nebo uzobávat po kouscích a chceš aby o tom ostatní věděli.., nehledě na to že narozdíl od *jí: šunku* se můžeš zmíněným masem cpát třeba ic hodinu a ne půl vteřiny co vyletí hláška:)

Ale pokud chápu základní myšlenku, tak do hvězdiček se píší emoce, tedy věci viditelné pro okolí. Jedno jestli se *usměje* nebo se jí *rty zvlní v krátkém a nenápadném úsměvu*, ale emoce.
Takže když už mi něco na hvězdičkování nesedí, tak *rozvíjí dál svoje myšlenky*, *přehodnotil to* a *přemýšlí nad tím co četl včera* Zajímalo by mě jak třeba takové rozvíjení myšlenek vypadá pro okolosedící skupinku, kromě toho že se *tváří soustředěne* a podobně :biggrin:

Na druhou stranu, že by to nadzvedávalo mandle.. spíš je to úsměvný
drake127

Příspěvek od drake127 »

Braenn: O tomhle jsem se už taky někde rozepisoval. Někdy je popis myšlenek jasnější než složitý opis pomocí emocí. Pochybuju, že člověk dokáže popsat všechnu možnou mimiku slovy.
Takže *vzpomínat* klidně lze, každý si představí, jak člověk, který si snaží na něco vzpomenout vypadá. *vzpomínat na včerejší večeři* už je špatně, ale na druhou stranu si dovedu snadno představit, že poznám, že vzpomíná na nějaké jídlo (dobré i špatné), zvláště, pokud to vyplývá z kontextu. Samozřejmě za předpokladu, že postava je natolik čitelná, aby to bylo poznat. Já dokážu myslet na to, jak vás podříznu a zároveň slintat nad taštičkou, takže to beru tak, že když někdo něco takového napíše do hvězdiček, potom se tak také tváří.

Takže, hvězdičkovat myšlenkové pochody je sice často poskytnutí OOC informace (a tudíž nevhodné), někdy to ovšem svůj smysl má.
Pavel Urban

Příspěvek od Pavel Urban »

Do hvězdiček se píší i věci, které nejsou z animace či konání postavy zjevné. To že někdo si obleče plášť nebo sní/sežere taštičku je vidět, ale to že opilec nemůže trefit rukáv, zatímco se snaží dostat do obleku, nebo že někdo obědvá (jí postupně, neshltne oběd, jak si ho koupí a zvlášť ne pokaždé, když jde někdo kolem), nebo jak si to které jídlo užívá. Tedy způsob provedení činosti je velmi dobře hvězdičkovatelný a má význam pro ostatní, ale hvězdičkování něčeho co je dobře patrné je IMO zbytečné. Na druhou stranu bych v tom neviděl nijak výrazný problém.
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
kokosak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kokosak »

*koukne na Braenn a pokývne* přesně tak.

*kývne k drejkovi stosedumadvacítce*

tak tak *na Pavla*

Nik neřiká že hvězdičkovat je zle, ale.… všeho moc prostě škodí :bigwink: Má tam bejt co postava řiká, ne čeho chce dosáhnout, co tím básník chtěl říct... Ale púrozraďte mi někdo, proč to vůbec píšu, když ti na které je to primárně směřováno ani nemají účet na foru :blush:
Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!
drake127

Příspěvek od drake127 »

kokosak píše:Ale púrozraďte mi někdo, proč to vůbec píšu, když ti na které je to primárně směřováno ani nemají účet na foru :blush:
Abysme měli během oběda co číst?
KaTo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KaTo »

kokosak píše:….
Ale púrozraďte mi někdo, proč to vůbec píšu, když ti na které je to primárně směřováno ani nemají účet na foru :blush:
Fakt to chceš vědět? Tak co třeba:
a) Chceš se zviditelnit.
b) Chceš politovat.
c) Chceš machrovat na mladší.
d) Nemáš co dělat.
e) Prostě tě to štve a chceš slyšet, že v tom nejsi sám.
f) ...dalších tisíc a jeden důvod..

:megalol: :megalol:
P.S. Má odpověď je žert, předopokládám, že jsi kokosaku na svou řečnickou otázku nečekal odpověď :bigwink: :megalol: . No...tak tady ji máš :yes: :dribble: :biggrin: .

EDIT po Drake: I ty Brute? :megalol:
Obrázek
Odpovědět