Pařba u Akirů
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Mně je to celkem jedno, po praze to mám všude skoro stejně daleko :)photter píše:tak phottříček rád a dlouho spinká, tak možná kolem poledne ? to je eště čas, zkusim najít nějakou pěknou štreku pokud možno ne skrz prahu a ne po jedničce, to kačenka nemá ráda, pak se domluvíme, kde bych tě naložil
Máš helmu navíc, nebo mám začít shánět? Člověče, docela se na toho tvojeho železného oře těším, stroj jak má bejt :)
Don't Dream It - Be It <i>Dr. Frank-N-Furter</i>
Amelia Wil Tesla Seyruun
Falik
Amelia Wil Tesla Seyruun
Falik
Darme vis co? Se*es...
Jinak ja bych prijela rada ale mam na pristich 14 dni rozpocet cca 20 korun co mi na ucte zbyly takze pokud me nekdo nevezme tak to je se mnou spatny... Takze leda jestli pojedete nekdo prez prahu pripadne bych se byla jeste schopna dostat do Tabora...
Jinak ja bych prijela rada ale mam na pristich 14 dni rozpocet cca 20 korun co mi na ucte zbyly takze pokud me nekdo nevezme tak to je se mnou spatny... Takze leda jestli pojedete nekdo prez prahu pripadne bych se byla jeste schopna dostat do Tabora...
Na docasne dovolene od EQ
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
Ehmm....chápu, že teď na to nikdo nemá myšlenky po bouřlivém víkendu s EQ 3
, ale musím se připomenout...snad to nezanikne ve spoustě ostatních příspěvků.
Stále někteří nedali vědět, kdy dorazí (čt, pá)….týká se hlavně pražské skupinky, kterou veze Libra ...pan Kokošák se taky nevyjádřil a případně Ikkie, jestli to náhodou neklaplo s volnem
Nárůsty v počtech osob (Wen) nedělají problém, jen to prosím potvrdit.
Co byste neměli zapomenout s sebou: spacák (karimatka není nutná)
, plavky (mají být vedra)
, papučky (pokud chcete, něco máme).
Jídlo berte dle vlastního uvážení...různé buchty, bábovky a koláčky (zejména z vlastní kuchyně) jsou vítány
...ideální na snídani
… ostatní počítám spíš s návštěvou rozličných hospůdek, příp. objednáním jídla domů. Vařit se nebude (nebudu)!!!
Tak prý maximálně nějaké maso na minigrilu.
Pitný režim taky dle vašich potřeb, pokud by byl zájem můžeme zajistit sudové víno
, bečku?
Na případné dotazy budu odpovídat asi se zpožděním, mám v práci omezený přístup na net, ne jako někteří
Snad se na nic nezapomnělo, budu průběžně připisovat....jo přeci jen...
...místo, které hodláte na vlastní nebezpečí navštívit
Loc: 49°27'15.663"N, 17°26'31.825"E 

Stále někteří nedali vědět, kdy dorazí (čt, pá)….týká se hlavně pražské skupinky, kterou veze Libra ...pan Kokošák se taky nevyjádřil a případně Ikkie, jestli to náhodou neklaplo s volnem

Co byste neměli zapomenout s sebou: spacák (karimatka není nutná)

Jídlo berte dle vlastního uvážení...různé buchty, bábovky a koláčky (zejména z vlastní kuchyně) jsou vítány

Pitný režim taky dle vašich potřeb, pokud by byl zájem můžeme zajistit sudové víno

Na případné dotazy budu odpovídat asi se zpožděním, mám v práci omezený přístup na net, ne jako někteří

...místo, které hodláte na vlastní nebezpečí navštívit

Naposledy upravil(a) Muf dne 29. 6. 2008 20.15, celkem upraveno 1 x.
Jednoduše dokonalé, dokonale jednoduché.
Ok, beru v potaz...dojet můžete kdykoliv během dne. Já jsem do 18.30 k dispoziciOneHeart píše:pražská delegace se dohodla na pátku. Kdy přesně, to ještě nevím.

Otázka je, kolik času budeme trávit doma, aby se stihla vypít … v horku bych se raději vylepila u vody, kde taky čepujíWendigo píše:Becka je nutnost, u Braen padly dve za vikend.

Naposledy upravil(a) Muf dne 29. 6. 2008 20.33, celkem upraveno 1 x.
Jednoduše dokonalé, dokonale jednoduché.