Croden Studio uvádííííííí...
Mija, aneb vychytávka pro hobity =)

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Hádající skupinka s luky je moc silné označení. Jinak... dobře ti tak smírákudrake127 píše:To si takhle jednou pozoruju v invisu jakési dohadování na cestě. Samozřejmě dítko v náručí. No tak jsem usoudil, že dítko je tvor docela nezbedný, našel jsem si tedy postavičku, která se koukala zhruba mým směrem a rozhodl jsem se, že jí pošlu tellem info, že by si tedy mohla něčeho všimnout.
Tak jsem si ji hrdě vybral v player listu, dal tell, umáčkl se a poslal jí nějaký pseudosmajlík. No co, to se může stát každému. Tak na druhý pokus jsem se projistotu uklikl myší a pozval ji do party. Usoudil jsem, že nic není ztraceno, z party odešel a tell napsal konečně správně. O pět vteřin později jsem chtěl něco zahvězdičkovat pro ty, které by případně měli See Invis nebo TS. Ovšem jsem si nevšiml, že nemám zapnutý chatbox a písmenko R úspěšně zrušilo invis a poslalo Berta elegantně na bobek pět metrů od hádající se skupinky s luky v ruce.
V rámci politické korektnosti si tedy dovolím upravit termín na "skupinka, která si hlasitě vysvětluje, kdo se koho snažil zabít". Je to tak lepší?anurin píše:Hádající skupinka s luky je moc silné označení. Jinak... dobře ti tak smíráku
Lister: nosím nosím …Lonewar píše:To mě taky fakt dostalo.![]()
Žravá chajdaloupka je nestrašnější a nejzákeřnější past na desce.Čekala nás pomalá a potupná smrt hladem.
Takže díky za sud a tlakovou vlnu.
A ponaučení:Noste sebou všude sud piva. Nejlépe i OOC.
To chce klid. Já si dnes vydělal tak 200 měďáků … nebo jak je ten převod ze zlatých a už jsem dosáhl limitu. Jen jsem si nakupoval a najednou ouha.Bas píše:Koupil jsem si pár rohlíků a salámovou pomazánku a napsalo se mi dvakrát,že jsem dosáhl limitu 90% bohatství za čas....bohatsví se odměřuje pomocí rohlíků!!![]()
Taury píše:To chce klid. Já si dnes vydělal tak 200 měďáků … nebo jak je ten převod ze zlatých a už jsem dosáhl limitu. Jen jsem si nakupoval a najednou ouha.Bas píše:Koupil jsem si pár rohlíků a salámovou pomazánku a napsalo se mi dvakrát,že jsem dosáhl limitu 90% bohatství za čas....bohatsví se odměřuje pomocí rohlíků!!![]()