System viry, modliteb
Moderátor: Dungeon Master
Pche, nadejde čas temnoty a ty chramy proradnejch bohů padnou v plamenech, pak budete muset uctívat jen jednoho boha. Budete umírat v nemocech, raději zůstanete na druhe straně desky a až vás navrátím jako nemrtvé legionáře budete se mi klanět a sloužit mě 
*poda starcovy vrecovku a rukou kyvne smerom k jeho poslintanej brade* :)

*poda starcovy vrecovku a rukou kyvne smerom k jeho poslintanej brade* :)
IC se da resit ledacos, to je jasne … neco lepe neco hure … tady bych se chtel jen zminit, ze pospolitost komunity treba na ostrove, kde je spojuje udel a svetonazor, je jiste jina nez na pevnine … tzn. ze se spoji osoby, ktere by za normalnich okolnosti (na pevnine) spolu nikdy treba nebyly a v tom je take jejich vyhoda.IxTremist píše:Nahodou, na Eq se vyskytuje jista partička ktera je schopna v 5ti lidech kleknout spravnym směrem na červene koberce a modlit se. A maji dokonce i sveho kněze. Takže to jde.Opět opakuji, že podle mě ne vše řeší systém.
No verim, ze se i na vychodnim pobrezi najde vec (symbol, situace), ktera spoji vsechny v jeden sik.

Ono se hlavně musí chtít se spojit. Minimálně 5x se mi stalo že jsem se pokoušel spojit postavy Questem a nešlo to ani náhodou. Typická odpověď - "To si budu radši sbírat jahody". Když si vzpomenu na jistý server kde byl každej na Q jenom žhavej.….
Všichni jsme výsledkem toho, o čem jsme přemýšleli.
JUNGLE MASSIVE!
JUNGLE MASSIVE!
ale spousta lidi sahne po questu, ale kdyz mu udelas spatny zazemi, tak se prece nebudes divit, ze nektere postavy proste radsi budou hrat sve postavy, nez aby se vrhly na neco, co je proti jejich presvedceni jen proto, ze je tam DM :( Ja osobne tohle nemam rad. Kdyz postavy jednaji uplne jinak a jdou nekam, protoze "vyciti" DM i kdyz by tam normalne nikdy nesly.IxTremist píše:Ono se hlavně musí chtít se spojit. Minimálně 5x se mi stalo že jsem se pokoušel spojit postavy Questem a nešlo to ani náhodou. Typická odpověď - "To si budu radši sbírat jahody". Když si vzpomenu na jistý server kde byl každej na Q jenom žhavej.….
Skoro typicky priklad s tim vejcem a mravencema :). Kdyz me odsud DM vyzene a jeste moje postava dostane skoro vynadano, ze tam vlezla a ze prani arcidruida, atd. tak to chapu spis jako past, kdyz se me tam snazi nekdo nalakat znova. A vzhledem k tomu, ze mravenci vidi vse, coz jsme si stihli overit, tak se nenasilna cesta hleda dost tezko. V tomhle pripade je snad skoro jasny, proc jsme nemohli jit. Kdyby to bylo kamkoliv jinam, tak se tam urcite vydame :)
hlavne to neberte nikdo jako vytku, ale jako feedback
"Dokud kráčíme po své cestě je to neklamný znak, že svému cíli nerozumíme... nebo jsme ho dosud nedokázali přijmout. "
Cesta života, Serena White
Cesta života, Serena White