Wendigo píše:Vubec neni zas spis ja dekuju, kdyby bylo treba neco podobneho v toolsetu staci rict a rada se toho chopim, potrbuju si jeste hodne spl... vylepsit reputaci ;]
tak šup šup nejake dalšie pekne teple zimne veci do tuhého mrazu
Wendigo píše:Vubec neni zas spis ja dekuju, kdyby bylo treba neco podobneho v toolsetu staci rict a rada se toho chopim, potrbuju si jeste hodne spl... vylepsit reputaci ;]
Je mi líto, ale to co jsi mi poslala je velmi špatně použitelné. Musím to ručně předělat aby to fungovalo. Takže to potrvá.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Je potřeba dodržet postup jako když se dělají věci do hry. Viz příslušný topic. Hlavně dodržovat ResRefovou konvenci. Takhle s tím mám víc práce než kdybych to dělal celé sám.
A klidně vyplň i jméno a popisek a exportuj to v jednom erf ať se to dobře přikládá.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Nedalo by se u obchodníků nějak dostat ke zboží, které u nich jiné PC prodali?
Se starým systémem obchodů patřilo k velkýmu plusu, že člověk se mohl probrat kdečím, co před ním prodali jiní. Daly se tam občas sehnat "staré" věci levněji než nový, blahé paměti jsem si tak u vetešníka v mithalliru pořídila i někým prodaný iounský kámen (sice sem o něj do tří týdnů přišla, ale pořád na to s láskou vzpomínám), nemluvě o svitcích, levnějších lektvarech, zbraních, broušených kamenech do sbírky...
No, přestanu se rozplývat, docela mi tahle možnost chybí
Braenn píše:Je to jen taková hloupost, ale nedá mi to..
Se starým systémem obchodů patřilo k velkýmu plusu, že člověk se mohl probrat kdečím, co před ním prodali jiní. Daly se tam občas sehnat "staré" věci levněji než nový, blahé paměti jsem si tak u vetešníka v mithalliru pořídila i někým prodaný iounský kámen (sice sem o něj do tří týdnů přišla, ale pořád na to s láskou vzpomínám), nemluvě o svitcích, levnějších lektvarech, zbraních, broušených kamenech do sbírky...
možná třeba zavést nějaké tržiště nebo tak něco, kde by hráči prodali věci, ale jiní je mohli odkoupit.. po staru..
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty acc.:Nalkanar
S něčím, trochu komplexnějším se počítá při craftu. Pak to bude něco jako "komisní prodej". PC-PC přes NPC prostředníka.
Croden píše:No zrovna škorpioni se nejedí pokud se nemílím x). Sou přece jedovatý ,)
no, škorpioni se pochopitelně v reálu jí..navíc, to co je na nich jedovatýho není maso
Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere! Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
S něčím, trochu komplexnějším se počítá při craftu. Pak to bude něco jako "komisní prodej". PC-PC přes NPC prostředníka.
Po tomhle jsem si taky trochu zastesknul, po té co jsem se dokochal super novinkama v obchodech a jsem tedy rád že je i na toto pamatováno, takže se těším na bazárek.
Rumbard Tarkaren
Lepší pomalu přežívat než rychle umírat!
Uvidíte-li mě utíkat, snažte se mě předběhnout!
Croden píše:No zrovna škorpioni se nejedí pokud se nemílím x). Sou přece jedovatý ,)
no, škorpioni se pochopitelně v reálu jí..navíc, to co je na nich jedovatýho není maso
Jen co kamarád přijede z dovolené, tak mu napíšu a můžu vám doručit pojednání o chuti škorpiona
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty acc.:Nalkanar