Co vás ve hře dostalo
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Perlička z dnešní drake127 hotline, kterou od rána vedu a to jsem ani nedělal konkurz: [Tell] Když se zeptám isvarliliona : Jak se mohu přihlásit na studium MUNI tak rekne …..xxxx....Ale pokud ti jde o moc,nebo jen o snadný přístup k pokročilejším kouzl.m tak se ani snažit nemusíš.Univerzita nechce za studium žádný poplatek....čili můžu na MUNI už bez nějakých "zkoušek" ?
Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte.
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Není to přímo ze hry, ale je to vskutku trefné (Labire prosíííím tě, ber to s rezervouuuuuuu)
Sobota 11:00 - vstanu, zjistím že za hodinu mám být pryč, bágl nesbalen nic.. dávám se do toho, ještě mrkám na fórum a píšu si s Georgem o EQ3.. prý to nespustili.. hmm to je fajn třeba to do zejtra vydrží
dnes, tedy neděle.. téměř 11:00 - dorazil jsem domů, zapnu fórum.. přesně podle očekávání sekce na hlášení chyb plán.. rady a řešení problémů taky svítí..
prostě krásnej chaos
Sobota 11:00 - vstanu, zjistím že za hodinu mám být pryč, bágl nesbalen nic.. dávám se do toho, ještě mrkám na fórum a píšu si s Georgem o EQ3.. prý to nespustili.. hmm to je fajn třeba to do zejtra vydrží
dnes, tedy neděle.. téměř 11:00 - dorazil jsem domů, zapnu fórum.. přesně podle očekávání sekce na hlášení chyb plán.. rady a řešení problémů taky svítí..

"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
… trvalo mi chvilku než jsem pochopil pointudrake127 píše:Perlička z dnešní drake127 hotline, kterou od rána vedu a to jsem ani nedělal konkurz: [Tell] Když se zeptám isvarliliona : Jak se mohu přihlásit na studium MUNI tak rekne …..xxxx....Ale pokud ti jde o moc,nebo jen o snadný přístup k pokročilejším kouzl.m tak se ani snažit nemusíš.Univerzita nechce za studium žádný poplatek....čili můžu na MUNI už bez nějakých "zkoušek" ?

na václaváku stojí pán a volá: "zájezd do kanady za 5 000! zájezd do kanady za 5 000!" jde kolem mládenec, přitočí se a zeptá: " kdy se budeme vracet?" "blbce neberem! zájezd do kanady za 5 000!"….
malinový harwester a arcilooter
… jak se jeden zamračenej elf v zeleným podobá druhýmu. Dokonce i přesně stejný hlášky! Neni Dinovina nějaká nakažlivá nemoc? 
.. sem si dokonce musel pomoct tabelátorem a nazooomovat pěklně zblíska, abych se ujistil, že to neni von :D

.. sem si dokonce musel pomoct tabelátorem a nazooomovat pěklně zblíska, abych se ujistil, že to neni von :D
Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
Kód: Vybrat vše
[CHAT WINDOW TEXT] [Tue Jul 01 17:57:31] Příšerně tě rozbolely klouby na rukou a nohou.
[CHAT WINDOW TEXT] [Tue Jul 01 17:57:36] Vítej na Equilibrii.
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
-
- Kontaktovat uživatele:
The_Balrog píše:Kód: Vybrat vše
[CHAT WINDOW TEXT] [Tue Jul 01 17:57:31] Příšerně tě rozbolely klouby na rukou a nohou. [CHAT WINDOW TEXT] [Tue Jul 01 17:57:36] Vítej na Equilibrii.

Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Strážce v obchodu vytrvale sledující mou postavu na její okružní cestě po vystavených věcech. Asi abych něco neukrad :D Škoda jen, že se jich většina fláká u dveří a používá zrcátka aby dokoukla za roh, aby mohla zahlásit "ha, viděl sem tě, šmejde" :)
Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!
-
- Kontaktovat uživatele:
Když jsem vetešníkovi v Tirianu omylem prodal svůj měšec... i se všema prachama... ten harant schrábl zlatky a mně dal peníze jen za ten koženej váček - tomu říkám výhodnej obchod =P
Eigmar, syn Igmarův - Zatčen a zabit
Galf Steel - Zatčen, vyhnán a zabit
Areena Welteel - Servírka v krčmě U Umrlce
Khadur, syn Aghda - Zabit a obětován
Sebastian Gall - Zemřel na útěku
Mona Taret - Pohledná servírka, kdo ví, kde skončila
-
- Kontaktovat uživatele:
No to jsem fakt netušil že někoho napadne prodávat měšce se všema mincema uvnitř.Gran píše:Když jsem vetešníkovi v Tirianu omylem prodal svůj měšec... i se všema prachama... ten harant schrábl zlatky a mně dal peníze jen za ten koženej váček - tomu říkám výhodnej obchod =P

Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
-
- Kontaktovat uživatele:
Ještě že ten měšec zlobí a háže mi to i mimo, nakonec jsem schovanou v inventu našel blyštivou zlatku = nejsem na mizině = neumřu hlady = můžu hrát dál za tuto postavu = hurááá ;))
Eigmar, syn Igmarův - Zatčen a zabit