Výkup zboží

Různé rady a řešené problémy a návrhy

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
anurin

Výkup zboží

Příspěvek od anurin »

Možná je dobré na to upozornit. Když jde postava s nějakýma věcma k prodejci (např. vetešník) a vloží do výkupní truhly například zbraně, vetešník je nevykoupí. To je normální, nemá o ty věci zájem. Jen mě trochu fascinuje jako hráče, že to prodávající PC nebere v potaz a věci, které chtělo prodat v truhle nechá. Myslí si že jsou prodané ale nejsou, zůstanou v truhle.

Vetešník -- kupuje veteš, hadry atp...
Zbrojíř -- kupuje zbraně...

Dávejte si jako hráči i postavy pozor na to co a kde prodáváte, protože mnohdy necháte v truhle nějaké věci, které si NPC nevykopupilo, protože je vykupuje někdo jiný. Radím po každém výkupu se podívat do truhly. V reálu by vám obchodník přeci řekl že to nechce a vy byste si to schovaly a prodali jinde. Tady to musíte řešit tak že se podíváte do truhly.

// Poprosil bych nějakého rádce nebo kohokoliv kdo má pravomoc toto přepsat do Rad pro hráče ( Rady a triky- herní část). Jestli je dobře sepsané to tučné, klidně to tam vložte pokud ne, zkuste vymyslet něco více srozumitelného. Ale myslím že tohle by se tam hodilo. Né jednou se mi stalo že ve výkupčích truhlách byl bordel a neprodané věci atd.…
koulinek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od koulinek »

Jen doplním že pokud prodáváte více kusů, najednou se vykoupí jen 20 (slovy dvacet) a poté je třeba znovu požádat obchodníka o výkup. Bylo to někde tady na fóru již zmíněno.
Rumbard Tarkaren

Lepší pomalu přežívat než rychle umírat!
Uvidíte-li mě utíkat, snažte se mě předběhnout!
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Stačí číst popisky výkupních truhel. Tam je co se vykupuje i že se tak děje po 20 kusech.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Odpovědět