minimapa a hráčský deník
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Je nekde nejak hloubeji rozebran system hledani a tezby? Celkem me stve, kdyz jednou nalezeny zdroj po druhe nenajdu :-(
A jeste jedna vec, ktera s tim u mne ( i kdyz neprimo ) souvisi. Je normalni, ze se mi resetuje minimapa a mizi poznamky na ni? ( znacim si tam hlavne nalezene zdroje ). Postava nemusi trpet za to, ze ja nemam nafukovaci hlavu a vsechno si nepamatuju. A pokud to normalni neni, muze to byt tim, ze hraju z dvou ruznych PC ( u mne doma a u pritelkyne )? Ale mam pocit, ze se mi v rozmezi nekolika malo hodin minimapa zobrazovala na druhem PC tak jak jsem ji na prvnim zanechal ( vcetne poznamky ).
A jeste jedna vec, ktera s tim u mne ( i kdyz neprimo ) souvisi. Je normalni, ze se mi resetuje minimapa a mizi poznamky na ni? ( znacim si tam hlavne nalezene zdroje ). Postava nemusi trpet za to, ze ja nemam nafukovaci hlavu a vsechno si nepamatuju. A pokud to normalni neni, muze to byt tim, ze hraju z dvou ruznych PC ( u mne doma a u pritelkyne )? Ale mam pocit, ze se mi v rozmezi nekolika malo hodin minimapa zobrazovala na druhem PC tak jak jsem ji na prvnim zanechal ( vcetne poznamky ).
acc. MadScorp12345
Thog
Thog
Minimapa se resetuje s každým restartem serveru (každé ráno ve 4.00). Nicméně vlastní zápisky do deníku seukládají lokálně, takže si raději piš do něj.Nachtrose píše:Je normalni, ze se mi resetuje minimapa a mizi poznamky na ni? ( znacim si tam hlavne nalezene zdroje ).
Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte.
Nachtrose píše:Je nekde nejak hloubeji rozebran system hledani a tezby? Celkem me stve, kdyz jednou nalezeny zdroj po druhe nenajdu :-(
Non-Click Sběr/Dolování (NCSD)
viewtopic.php?p=38066#38066
Vše má své meze.
Petr Hrozný †, Vilém z Ofenburgu †, Voxeos - NPC, Jakub Poutník - M. I. A. / OFFLINE - NEDOSTUPNÝ
Petr Hrozný †, Vilém z Ofenburgu †, Voxeos - NPC, Jakub Poutník - M. I. A. / OFFLINE - NEDOSTUPNÝ
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Jsi si jistý tím deníkem? Když jsem začínal tak sjem do něj psal lidi, který znám a nejsem si jist jestli hned po restartu, ale zápisky mi zmizelidrake127 píše:Minimapa se resetuje s každým restartem serveru (každé ráno ve 4.00). Nicméně vlastní zápisky do deníku seukládají lokálně, takže si raději piš do něj.Nachtrose píše:Je normalni, ze se mi resetuje minimapa a mizi poznamky na ni? ( znacim si tam hlavne nalezene zdroje ).

"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
Jsem si jist deníkem jak o něm píše Drake :)Nalk píše:Jsi si jistý tím deníkem? Když jsem začínal tak sjem do něj psal lidi, který znám a nejsem si jist jestli hned po restartu, ale zápisky mi zmizelidrake127 píše:Minimapa se resetuje s každým restartem serveru (každé ráno ve 4.00). Nicméně vlastní zápisky do deníku seukládají lokálně, takže si raději piš do něj.Nachtrose píše:Je normalni, ze se mi resetuje minimapa a mizi poznamky na ni? ( znacim si tam hlavne nalezene zdroje ).
Vše má své meze.
-
- Kontaktovat uživatele:
Reinstalace NWN. Deník je na tvém počítači nikoliv na serveru.psin píše:Jsem si jist deníkem jak o něm píše Drake :)Nalk píše:Jsi si jistý tím deníkem? Když jsem začínal tak sjem do něj psal lidi, který znám a nejsem si jist jestli hned po restartu, ale zápisky mi zmizelidrake127 píše:Minimapa se resetuje s každým restartem serveru (každé ráno ve 4.00). Nicméně vlastní zápisky do deníku seukládají lokálně, takže si raději piš do něj.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Ano, deník se ukládá do počítače, já si do něj píšu zápisky od "zrození" postavy a nestalo se mi že by zmizely.
U mně se ukládá do složky:
A pod jménem postavy např.:
Ve win se dá dál upravovat, tím, že ho otevřeš-přepíšeš a změna se projeví i ve hře.
U mně se ukládá do složky:
Kód: Vybrat vše
c:\NeverwinterNights\NWN\localvault\
Kód: Vybrat vše
telassar.txt
[20080901 -> 20093006] Jsem ve škole na intru, takže EQ jen o víkendech?
-dávám si pauzu!
-dávám si pauzu!
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je divný, páč když jsem začínal, tak jsem u Larga zapisoval každého člověka se kterým jsem mluvil (víc než dobrý den apod.).. a pak mi to najednou zmizelo.. a nebyl to přechod mezi EQ1 a EQ2, ani jsem nereinstaloval, prostě to zmizelo 

"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
V současné době není.Nachtrose píše:A jeste jedna takova novackovska otazka. Je nejaka moznost, jak u postavy zmenit jeji popisek? Vzhledem k vlaknu o postavach predpokladam ze neni, ale ptam se tak pro "sichr". *chysta se uhybat pred klacky a kameny*
Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte.
Dik, presne tohle jsem hledal.psin píše: Non-Click Sběr/Dolování (NCSD)
viewtopic.php?p=38066#38066
Tak na knizky v inventari jeste nedosla radaKaždá postava dostane do inventáře jako součást Hráčského minima i popis tohoto systému a jak jej využívat.

Svata pravda Mistre LabireHráči kteří si nepřečtou to co dostanou do inventáře ani nic na webu či fóru to budou mít dost těžké a neuvidí žádný zdroj, což je jen donutí si informace přečíst.

acc. MadScorp12345
Thog
Thog
-
- Kontaktovat uživatele:
Možné to je, ale jen přes tři osoby. Ale je dobré si to rozmyslet, protože se to dělá jen vyjímečně.Nachtrose píše:A jeste jedna takova novackovska otazka. Je nejaka moznost, jak u postavy zmenit jeji popisek? Vzhledem k vlaknu o postavach predpokladam ze neni, ale ptam se tak pro "sichr". *chysta se uhybat pred klacky a kameny*
Se slovem se musí zacházet čestně; je to nejvyšší dar, jehož se člověku dostalo.
-- Kniha Sirach
--------------------------
Bojíš se smrti bratříčku ?
Ne …
Smrt je jen vysvobození z bolesti.
Špatně. Smrt je teprve začátek
-- Kniha Sirach
--------------------------
Bojíš se smrti bratříčku ?
Ne …
Smrt je jen vysvobození z bolesti.
Špatně. Smrt je teprve začátek
IP ani CD key na to nemá vliv jediný co by na to mělo vliv je změna PC bo nějakým způsobem záhadný smazání souboru v adresáři NWNBambus píše:Nezměníl si ip (mozna i cd key) ?Nalk píše:
Jsi si jistý tím deníkem? Když jsem začínal tak sjem do něj psal lidi, který znám a nejsem si jist jestli hned po restartu, ale zápisky mi zmizeli
PODPIS
Deník se ukládá na Tvůj kompl, ten soubor je texťák... třeba já si do deníku postavy hodil text písničkyBambus píše:Nezměníl si ip (mozna i cd key) ?Nalk píše:
Jsi si jistý tím deníkem? Když jsem začínal tak sjem do něj psal lidi, který znám a nejsem si jist jestli hned po restartu, ale zápisky mi zmizeli

Ž:\NeverwinterNights\NWN\localvault\largoxindloplášť.txt
třeba.

Sell drugs. Run guns. Nail sluts and fuck the law.
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Já vám říkám že ten deník prostě emigroval.. až začnu zas hrát, tak naschvál budu testovat.. do té doby nemá cenu řešit
George: ty xindle.. počkej.. tkahle tě na LANku nepozvu (to udělaj jiní
ale já jsem tě nezval
)
EDIT po Jonovi: bych řekl že ne.. zas tak blbý nejsem

George: ty xindle.. počkej.. tkahle tě na LANku nepozvu (to udělaj jiní

EDIT po Jonovi: bych řekl že ne.. zas tak blbý nejsem

Naposledy upravil(a) Nalk dne 12. 7. 2008 12.10, celkem upraveno 1 x.