minimapa a hráčský deník

Různé rady a řešené problémy a návrhy

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
Nachtrose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nachtrose »

Je nekde nejak hloubeji rozebran system hledani a tezby? Celkem me stve, kdyz jednou nalezeny zdroj po druhe nenajdu :-(
A jeste jedna vec, ktera s tim u mne ( i kdyz neprimo ) souvisi. Je normalni, ze se mi resetuje minimapa a mizi poznamky na ni? ( znacim si tam hlavne nalezene zdroje ). Postava nemusi trpet za to, ze ja nemam nafukovaci hlavu a vsechno si nepamatuju. A pokud to normalni neni, muze to byt tim, ze hraju z dvou ruznych PC ( u mne doma a u pritelkyne )? Ale mam pocit, ze se mi v rozmezi nekolika malo hodin minimapa zobrazovala na druhem PC tak jak jsem ji na prvnim zanechal ( vcetne poznamky ).
acc. MadScorp12345

Thog
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

Nachtrose píše:Je normalni, ze se mi resetuje minimapa a mizi poznamky na ni?(…)
Je to normální,
drake127

Příspěvek od drake127 »

Nachtrose píše:Je normalni, ze se mi resetuje minimapa a mizi poznamky na ni? ( znacim si tam hlavne nalezene zdroje ).
Minimapa se resetuje s každým restartem serveru (každé ráno ve 4.00). Nicméně vlastní zápisky do deníku seukládají lokálně, takže si raději piš do něj.
Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte.
psin

Příspěvek od psin »

Nachtrose píše:Je nekde nejak hloubeji rozebran system hledani a tezby? Celkem me stve, kdyz jednou nalezeny zdroj po druhe nenajdu :-(
A jeste jedna vec, ktera s tim u mne ( i kdyz neprimo ) souvisi. Je normalni, ze se mi resetuje minimapa a mizi poznamky na ni? ( znacim si tam hlavne nalezene zdroje ). Postava nemusi trpet za to, ze ja nemam nafukovaci hlavu a vsechno si nepamatuju. A pokud to normalni neni, muze to byt tim, ze hraju z dvou ruznych PC ( u mne doma a u pritelkyne )? Ale mam pocit, ze se mi v rozmezi nekolika malo hodin minimapa zobrazovala na druhem PC tak jak jsem ji na prvnim zanechal ( vcetne poznamky ).

Non-Click Sběr/Dolování (NCSD)
viewtopic.php?p=38066#38066
Vše má své meze.

Petr Hrozný †, Vilém z Ofenburgu †, Voxeos - NPC, Jakub Poutník - M. I. A. / OFFLINE - NEDOSTUPNÝ
Nalk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nalk »

drake127 píše:
Nachtrose píše:Je normalni, ze se mi resetuje minimapa a mizi poznamky na ni? ( znacim si tam hlavne nalezene zdroje ).
Minimapa se resetuje s každým restartem serveru (každé ráno ve 4.00). Nicméně vlastní zápisky do deníku seukládají lokálně, takže si raději piš do něj.
Jsi si jistý tím deníkem? Když jsem začínal tak sjem do něj psal lidi, který znám a nejsem si jist jestli hned po restartu, ale zápisky mi zmizeli :excl:
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)

Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
psin

Příspěvek od psin »

Nalk píše:
drake127 píše:
Jsi si jistý tím deníkem? Když jsem začínal tak sjem do něj psal lidi, který znám a nejsem si jist jestli hned po restartu, ale zápisky mi zmizeli :excl:
Jsem si jist deníkem jak o něm píše Drake :)
Vše má své meze.

Petr Hrozný †, Vilém z Ofenburgu †, Voxeos - NPC, Jakub Poutník - M. I. A. / OFFLINE - NEDOSTUPNÝ
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

psin píše:
Nalk píše:
drake127 píše:Minimapa se resetuje s každým restartem serveru (každé ráno ve 4.00). Nicméně vlastní zápisky do deníku seukládají lokálně, takže si raději piš do něj.
Jsem si jist deníkem jak o něm píše Drake :)
Reinstalace NWN. Deník je na tvém počítači nikoliv na serveru.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Schneck
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Schneck »

Ano, deník se ukládá do počítače, já si do něj píšu zápisky od "zrození" postavy a nestalo se mi že by zmizely.
U mně se ukládá do složky:

Kód: Vybrat vše

c:\NeverwinterNights\NWN\localvault\
A pod jménem postavy např.:

Kód: Vybrat vše

telassar.txt
Ve win se dá dál upravovat, tím, že ho otevřeš-přepíšeš a změna se projeví i ve hře.
[20080901 -> 20093006] Jsem ve škole na intru, takže EQ jen o víkendech?
-dávám si pauzu!
Nalk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nalk »

Tak to je divný, páč když jsem začínal, tak jsem u Larga zapisoval každého člověka se kterým jsem mluvil (víc než dobrý den apod.).. a pak mi to najednou zmizelo.. a nebyl to přechod mezi EQ1 a EQ2, ani jsem nereinstaloval, prostě to zmizelo :helpsmilie:
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"

Nachtrose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nachtrose »

A jeste jedna takova novackovska otazka. Je nejaka moznost, jak u postavy zmenit jeji popisek? Vzhledem k vlaknu o postavach predpokladam ze neni, ale ptam se tak pro "sichr". *chysta se uhybat pred klacky a kameny*
acc. MadScorp12345

Thog
drake127

Příspěvek od drake127 »

Nachtrose píše:A jeste jedna takova novackovska otazka. Je nejaka moznost, jak u postavy zmenit jeji popisek? Vzhledem k vlaknu o postavach predpokladam ze neni, ale ptam se tak pro "sichr". *chysta se uhybat pred klacky a kameny*
V současné době není.
Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte.
Nachtrose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nachtrose »

psin píše: Non-Click Sběr/Dolování (NCSD)
viewtopic.php?p=38066#38066
Dik, presne tohle jsem hledal.
Každá postava dostane do inventáře jako součást Hráčského minima i popis tohoto systému a jak jej využívat.
Tak na knizky v inventari jeste nedosla rada :blush2:
Hráči kteří si nepřečtou to co dostanou do inventáře ani nic na webu či fóru to budou mít dost těžké a neuvidí žádný zdroj, což je jen donutí si informace přečíst.
Svata pravda Mistre Labire :angel:
acc. MadScorp12345

Thog
Psanec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Psanec »

Nachtrose píše:A jeste jedna takova novackovska otazka. Je nejaka moznost, jak u postavy zmenit jeji popisek? Vzhledem k vlaknu o postavach predpokladam ze neni, ale ptam se tak pro "sichr". *chysta se uhybat pred klacky a kameny*
Možné to je, ale jen přes tři osoby. Ale je dobré si to rozmyslet, protože se to dělá jen vyjímečně.
Se slovem se musí zacházet čestně; je to nejvyšší dar, jehož se člověku dostalo.
-- Kniha Sirach

--------------------------
Bojíš se smrti bratříčku ?

Ne …
Smrt je jen vysvobození z bolesti.

Špatně. Smrt je teprve začátek
Bambus

Příspěvek od Bambus »

Nalk píše:
Nezměníl si ip (mozna i cd key) ?
sciorp
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sciorp »

Bambus píše:
Nalk píše:
IP ani CD key na to nemá vliv jediný co by na to mělo vliv je změna PC bo nějakým způsobem záhadný smazání souboru v adresáři NWN
PODPIS
George
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od George »

Bambus píše:
Nalk píše:
Deník se ukládá na Tvůj kompl, ten soubor je texťák... třeba já si do deníku postavy hodil text písničky :megalol: … tím pádem na jiným počítáči ho samozřejmě mít nebudeš.
Ž:\NeverwinterNights\NWN\localvault\largoxindloplášť.txt
třeba. :blush:
Sell drugs. Run guns. Nail sluts and fuck the law.
Nalk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nalk »

Já vám říkám že ten deník prostě emigroval.. až začnu zas hrát, tak naschvál budu testovat.. do té doby nemá cenu řešit :bleh:
George: ty xindle.. počkej.. tkahle tě na LANku nepozvu (to udělaj jiní :megalol: ale já jsem tě nezval :megalol: )

EDIT po Jonovi: bych řekl že ne.. zas tak blbý nejsem :angry:
Naposledy upravil(a) Nalk dne 12. 7. 2008 12.10, celkem upraveno 1 x.

Jon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jon »

A nebyla chyba prostě v tom, že jsi místo záložky "Poznámky" v deníku měl nakliknuto "Úkoly" a "Splněné úkoly"?
Odpovědět