Barana v Mithalliru a Chram
Moderátor: Dungeon Master
-
- Kontaktovat uživatele:
Barana v Mithalliru a Chram
Je tu jeden problem, kterej mi RP nesedne …
Chapu, ze se brana na noc zavrem, ale co se stane, kdyz nekdo nemocny, ci raneny potrebuje pomoci. Straze ho dovnitr proste nepusti (pokud neni DM online a neresi se to IC).
Takze musi jit do Mamonina a nebo HagHargolu.
Coz se dostavam k onomu problemu. Jelikoz se mi nechce verit, ze by knezky Ajris , nechvali chodit sve ovecky k jinemu bohu, aby pak knemu presli.
Slo by prosim treba udelat maly chram v podhradi a tam dat knezku, ktera umi lecit a odstranovat choroby ?
Ne jako ve velkem chramu, kde se clovek rodi a muze si zjistit auru. Co se ozivovani tyce, tez mi prijde blbe behat s nekym kdo uctiva Ajris k jinemu bohu, aby ho ten ozivil, jelikoz proste Veleknezka Ajris je zavrena v hradu a nemuze se kni.
Nejen ze to skodi moralce poddanych , ale i samotnemu krali a bohyni …
Spravne jste pochopili, ze uz me nebavi behat pokazde do Mamonina a nebo Hag Hargolu, sotva dostanu breberky a sem treba polomrtvej. Zatim se to nestalo, ale mohlo by to nekoh stat kejhak, coz by nemuselo.
Jednou jsem Klerik Ajris , tak chci kni a ne k jinemu bohu …
Dik za pochopeni
Ps: co treba pridat straznym do vetve , moznost, ze kdyz je clovek nemocen a nebo ma u sebe telo, tak ho do hradu pusti. Pokud je zdravej, odmitnou. Preci se to da naprogramovat ne? A nemuselo by to ani zatezovat server.
Chapu, ze se brana na noc zavrem, ale co se stane, kdyz nekdo nemocny, ci raneny potrebuje pomoci. Straze ho dovnitr proste nepusti (pokud neni DM online a neresi se to IC).
Takze musi jit do Mamonina a nebo HagHargolu.
Coz se dostavam k onomu problemu. Jelikoz se mi nechce verit, ze by knezky Ajris , nechvali chodit sve ovecky k jinemu bohu, aby pak knemu presli.
Slo by prosim treba udelat maly chram v podhradi a tam dat knezku, ktera umi lecit a odstranovat choroby ?
Ne jako ve velkem chramu, kde se clovek rodi a muze si zjistit auru. Co se ozivovani tyce, tez mi prijde blbe behat s nekym kdo uctiva Ajris k jinemu bohu, aby ho ten ozivil, jelikoz proste Veleknezka Ajris je zavrena v hradu a nemuze se kni.
Nejen ze to skodi moralce poddanych , ale i samotnemu krali a bohyni …
Spravne jste pochopili, ze uz me nebavi behat pokazde do Mamonina a nebo Hag Hargolu, sotva dostanu breberky a sem treba polomrtvej. Zatim se to nestalo, ale mohlo by to nekoh stat kejhak, coz by nemuselo.
Jednou jsem Klerik Ajris , tak chci kni a ne k jinemu bohu …
Dik za pochopeni
Ps: co treba pridat straznym do vetve , moznost, ze kdyz je clovek nemocen a nebo ma u sebe telo, tak ho do hradu pusti. Pokud je zdravej, odmitnou. Preci se to da naprogramovat ne? A nemuselo by to ani zatezovat server.
Se slovem se musí zacházet čestně; je to nejvyšší dar, jehož se člověku dostalo.
-- Kniha Sirach
--------------------------
Bojíš se smrti bratříčku ?
Ne …
Smrt je jen vysvobození z bolesti.
Špatně. Smrt je teprve začátek
-- Kniha Sirach
Ne …
-
- Kontaktovat uživatele:
zase strážnej neni doktor a měl by tudíž pustit i simulanta
zjišťování, jestli je postava fakt nemocná nebo to předstírá je zase zásah scriptu do IC (stejně jako nějaký klacky, co maj o postavě něco zjistit)
trošku mi to zavání "sběratelstvím vejhod" - zamčená brána = bezpečný útočiště pres noc ale když teče do bot - vyjímku plz
spíš se k tomu postav tak, že na noční vejpravu deš s tím rizikem, že nemáš klerika na dostřel
btw. podívej se na chudáčky vyvrheláčky, který na pevnině vesměs do slušnyho chrámu nepustěj a nejbližší funkční klerik pro ně může bejt vzdálenej taky 8 hodin cesty
žijou s tim a nestěžujou si, sou dobrodruzi, tak si poraděj

zjišťování, jestli je postava fakt nemocná nebo to předstírá je zase zásah scriptu do IC (stejně jako nějaký klacky, co maj o postavě něco zjistit)
trošku mi to zavání "sběratelstvím vejhod" - zamčená brána = bezpečný útočiště pres noc ale když teče do bot - vyjímku plz

spíš se k tomu postav tak, že na noční vejpravu deš s tím rizikem, že nemáš klerika na dostřel
btw. podívej se na chudáčky vyvrheláčky, který na pevnině vesměs do slušnyho chrámu nepustěj a nejbližší funkční klerik pro ně může bejt vzdálenej taky 8 hodin cesty
žijou s tim a nestěžujou si, sou dobrodruzi, tak si poraděj

-
- Kontaktovat uživatele:
Ty sicaku
Ne vazne. Me jde o to, ze se mi to stane kolikrat i pres den a pak proste to nestihnu do hradu, nez se zavre brana.
Co se tyce toho co jsi napsal poprve, mas urcite pravdu, da se to ochcat
No rozhodnuti nechame na Labirovi

Ne vazne. Me jde o to, ze se mi to stane kolikrat i pres den a pak proste to nestihnu do hradu, nez se zavre brana.
Co se tyce toho co jsi napsal poprve, mas urcite pravdu, da se to ochcat

No rozhodnuti nechame na Labirovi

Se slovem se musí zacházet čestně; je to nejvyšší dar, jehož se člověku dostalo.
-- Kniha Sirach
Ne …
-- Kniha Sirach
Ne …
Tady bych to na Labirovi nenechával, ale doporučil mé oblíbené:
Řeš to IC.
Např. mému trpaslíkovi se v Hag Hargolu nelíbí, že je brána otevřená pro kohokoli. Ale Onyx mi jednoduše řekl, že když bude mít můj trpaslík náležitý vliv, může to změnit. Dokonce může změnit i některou výzdobu v Hag Hargolu, která se mu nelíbí, když bude mít vliv. A to je imho nejlepší odpověď. A samozřejmě velká motivace pro mého trpaslíka
Řeš to IC.
Např. mému trpaslíkovi se v Hag Hargolu nelíbí, že je brána otevřená pro kohokoli. Ale Onyx mi jednoduše řekl, že když bude mít můj trpaslík náležitý vliv, může to změnit. Dokonce může změnit i některou výzdobu v Hag Hargolu, která se mu nelíbí, když bude mít vliv. A to je imho nejlepší odpověď. A samozřejmě velká motivace pro mého trpaslíka

-
- Kontaktovat uživatele:
Brána Mithalliru je zamčená z IC důvodu. (DM ten příběh znají
) Když chcete tak jak píše Jažura - co se IC důvodem stalo, IC jednáním jde odestát (když je snaha a vliv). Ohledně nemocí - řešil bych to nákupem provizorního nouzového balíčku proti dané chorobě. Navíc to jde řešit i maxováním skillu Přemlouvání - pak se dovnitř i ven dostanete celkem snadno, když se vám povede ukecat stráž.

Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
-
- Kontaktovat uživatele:
Jistě, ten strážný má dobrou motivaci (přišel by o žold) a tak tam nepustí každého hejhulu co se umí usmát.Rahwin píše:To DC na premluvanie je tam hodne vysoke, a ziaden rp hrac to nebude skusat stale dookola, takze sanca, ze sa to podari je pomerne nizka, aj pri maxovanom persuade...:)

Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
A to jako nabídne větev v rozhovoru? Dal jsem si tam teď na přestupu asi 5 bodů ale nevim jak to mam v tomhle případě použít...Labir píše: Navíc to jde řešit i maxováním skillu Přemlouvání - pak se dovnitř i ven dostanete celkem snadno, když se vám povede ukecat stráž.
When I laugh it's tears I hide and when I cry it's joy inside.
To je nějaká konkrétní narážka?Labir píše:...nepustí každého hejhulu co se umí usmát.…

JInak si myslim že muj persuade neni marnej, ale bez šance. Spíš mi přišlo, že to nefunguje, pořád to tam házelo to samý a pak se to kouslo a už to nešlo ani dát. A jinak u persuade dou dělat opakovaný pokusy?