Barana v Mithalliru a Chram

Neaktuální a stará témata

Moderátor: Dungeon Master

Zamčeno
Psanec
Kontaktovat uživatele:

Barana v Mithalliru a Chram

Příspěvek od Psanec »

Je tu jeden problem, kterej mi RP nesedne …

Chapu, ze se brana na noc zavrem, ale co se stane, kdyz nekdo nemocny, ci raneny potrebuje pomoci. Straze ho dovnitr proste nepusti (pokud neni DM online a neresi se to IC).
Takze musi jit do Mamonina a nebo HagHargolu.

Coz se dostavam k onomu problemu. Jelikoz se mi nechce verit, ze by knezky Ajris , nechvali chodit sve ovecky k jinemu bohu, aby pak knemu presli.

Slo by prosim treba udelat maly chram v podhradi a tam dat knezku, ktera umi lecit a odstranovat choroby ?

Ne jako ve velkem chramu, kde se clovek rodi a muze si zjistit auru. Co se ozivovani tyce, tez mi prijde blbe behat s nekym kdo uctiva Ajris k jinemu bohu, aby ho ten ozivil, jelikoz proste Veleknezka Ajris je zavrena v hradu a nemuze se kni.
Nejen ze to skodi moralce poddanych , ale i samotnemu krali a bohyni …

Spravne jste pochopili, ze uz me nebavi behat pokazde do Mamonina a nebo Hag Hargolu, sotva dostanu breberky a sem treba polomrtvej. Zatim se to nestalo, ale mohlo by to nekoh stat kejhak, coz by nemuselo.
Jednou jsem Klerik Ajris , tak chci kni a ne k jinemu bohu …

Dik za pochopeni

Ps: co treba pridat straznym do vetve , moznost, ze kdyz je clovek nemocen a nebo ma u sebe telo, tak ho do hradu pusti. Pokud je zdravej, odmitnou. Preci se to da naprogramovat ne? A nemuselo by to ani zatezovat server.
Se slovem se musí zacházet čestně; je to nejvyšší dar, jehož se člověku dostalo.
-- Kniha Sirach

--------------------------
Bojíš se smrti bratříčku ?

Ne …
Smrt je jen vysvobození z bolesti.

Špatně. Smrt je teprve začátek
photter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od photter »

zase strážnej neni doktor a měl by tudíž pustit i simulanta :bigwink:
zjišťování, jestli je postava fakt nemocná nebo to předstírá je zase zásah scriptu do IC (stejně jako nějaký klacky, co maj o postavě něco zjistit)

trošku mi to zavání "sběratelstvím vejhod" - zamčená brána = bezpečný útočiště pres noc ale když teče do bot - vyjímku plz :megalol:

spíš se k tomu postav tak, že na noční vejpravu deš s tím rizikem, že nemáš klerika na dostřel

btw. podívej se na chudáčky vyvrheláčky, který na pevnině vesměs do slušnyho chrámu nepustěj a nejbližší funkční klerik pro ně může bejt vzdálenej taky 8 hodin cesty
žijou s tim a nestěžujou si, sou dobrodruzi, tak si poraděj :bleh:
...terribilis ut castrorum acies ordinata...

"Bohové přicházejí a odcházejí, elfky zůstávaj." Âsar
snowman

Příspěvek od snowman »

photter píše:chudáčky vyvrheláčky
:megalol:
Hluchý slepec někdy vidí a slyší lépe než zdravý, kdož však odmítá vidět věci tak, jak jsou a neumí naslouchat
Psanec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Psanec »

Ty sicaku :biggrin:

Ne vazne. Me jde o to, ze se mi to stane kolikrat i pres den a pak proste to nestihnu do hradu, nez se zavre brana.
Co se tyce toho co jsi napsal poprve, mas urcite pravdu, da se to ochcat :no:

No rozhodnuti nechame na Labirovi :smile:
Se slovem se musí zacházet čestně; je to nejvyšší dar, jehož se člověku dostalo.
-- Kniha Sirach

--------------------------
Bojíš se smrti bratříčku ?

Ne …
Smrt je jen vysvobození z bolesti.

Špatně. Smrt je teprve začátek
Jezura

Příspěvek od Jezura »

Tady bych to na Labirovi nenechával, ale doporučil mé oblíbené:

Řeš to IC.

Např. mému trpaslíkovi se v Hag Hargolu nelíbí, že je brána otevřená pro kohokoli. Ale Onyx mi jednoduše řekl, že když bude mít můj trpaslík náležitý vliv, může to změnit. Dokonce může změnit i některou výzdobu v Hag Hargolu, která se mu nelíbí, když bude mít vliv. A to je imho nejlepší odpověď. A samozřejmě velká motivace pro mého trpaslíka :biggrin:
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Brána Mithalliru je zamčená z IC důvodu. (DM ten příběh znají :bigwink: ) Když chcete tak jak píše Jažura - co se IC důvodem stalo, IC jednáním jde odestát (když je snaha a vliv). Ohledně nemocí - řešil bych to nákupem provizorního nouzového balíčku proti dané chorobě. Navíc to jde řešit i maxováním skillu Přemlouvání - pak se dovnitř i ven dostanete celkem snadno, když se vám povede ukecat stráž.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Rahwin

Příspěvek od Rahwin »

To DC na premluvanie je tam hodne vysoke, a ziaden rp hrac to nebude skusat stale dookola, takze sanca, ze sa to podari je pomerne nizka, aj pri maxovanom persuade...:)
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Rahwin píše:To DC na premluvanie je tam hodne vysoke, a ziaden rp hrac to nebude skusat stale dookola, takze sanca, ze sa to podari je pomerne nizka, aj pri maxovanom persuade...:)
Jistě, ten strážný má dobrou motivaci (přišel by o žold) a tak tam nepustí každého hejhulu co se umí usmát. :bigwink:
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Rahwin

Příspěvek od Rahwin »

Mozno by nebolo od veci tam prihodit moznost ho uplatit a podla ponuknutej sumy znizit dc...:)
snowman

Příspěvek od snowman »

Rahwin píše:Mozno by nebolo od veci tam prihodit moznost ho uplatit a podla ponuknutej sumy znizit dc...:)
Tady klidně. Ale v Hargolu nikdá né ! *zavrčí a naježí se mu vousy*
Hluchý slepec někdy vidí a slyší lépe než zdravý, kdož však odmítá vidět věci tak, jak jsou a neumí naslouchat
Fantalas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fantalas »

Labir píše: Navíc to jde řešit i maxováním skillu Přemlouvání - pak se dovnitř i ven dostanete celkem snadno, když se vám povede ukecat stráž.
A to jako nabídne větev v rozhovoru? Dal jsem si tam teď na přestupu asi 5 bodů ale nevim jak to mam v tomhle případě použít...
When I laugh it's tears I hide and when I cry it's joy inside.
kolja
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kolja »

Labir píše:...nepustí každého hejhulu co se umí usmát. :bigwink:
To je nějaká konkrétní narážka? :mad: :megalol:

JInak si myslim že muj persuade neni marnej, ale bez šance. Spíš mi přišlo, že to nefunguje, pořád to tam házelo to samý a pak se to kouslo a už to nešlo ani dát. A jinak u persuade dou dělat opakovaný pokusy? :dry: Určitě je fce kerá si pamatuje minulej hod, ne? To by možná nebylo od věci.… :smile:
Rahwin

Příspěvek od Rahwin »

Opakovane pokusy funguju...
Zamčeno