(Já na ty soubory a haky a podobný blbosti nikdy nebyl
Boj
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Boj
Nechtěl se mi kvůli tomu zakládat celej topic, ale nevěděl sem kam to dát. Takže.. Asi je to pozůstatek po Thalijskejch hacích, ale když postava bojuje, má takovej blbej přidřeplej postoj, když bojuje beze zbraní, tak to vypadá jak dyž se mlátí Neo z Matrixu (rozpřežený ruce, v polodřepu). Ukázal bych screen, ale nemam ho sem jak dát. Každopádně to určitě není ten starej dobrej ,,styl" boje jako byl původně v nwn. Nevíte někdo jak se toho zbavit? Asi to bude někde v overidu,co?
Protože Thalijský haky sem zkoušel smazat a snad se mi to povedlo, ale nevim jestli všechno
)
acc.:skarbi
postavy: Luthor Waldenn
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
-
photter
- Kontaktovat uživatele:
alternativni animace (mám teď na mysli verzi 2 vod ragnaroka) sou speciálně pro boj beze zbraně naprosto úžasný - vysoký kopy, série rychlejch úderů...
s overridem se daj dělat divy ale chce to aspoň maličko vědět, co se dělá...kdysi tu někde byl ke stažení můj vyzkoušenej nekonfliktní override, zkus vyhledávání, byl u toho i stručnej komentář jak se těch alternativních animací zbavit, pokud ti nesednou...ale podle toho, co píšeš, to alt. animace nebudou
haky si principialně nemůžou překážet, můžeš mít stovky haků různejch serverů a navaděj si
pokud nepomůže nic, prostě override přejmenuj, založ novej, prázdnej a postupně tam stěhuj věci z toho tvýho zahnojenýho a testuj a testuj (já vim, votrava)
s overridem se daj dělat divy ale chce to aspoň maličko vědět, co se dělá...kdysi tu někde byl ke stažení můj vyzkoušenej nekonfliktní override, zkus vyhledávání, byl u toho i stručnej komentář jak se těch alternativních animací zbavit, pokud ti nesednou...ale podle toho, co píšeš, to alt. animace nebudou
haky si principialně nemůžou překážet, můžeš mít stovky haků různejch serverů a navaděj si
pokud nepomůže nic, prostě override přejmenuj, založ novej, prázdnej a postupně tam stěhuj věci z toho tvýho zahnojenýho a testuj a testuj (já vim, votrava)
Tady je seznam v2 animací, co sem měl já a oddělal sem si je protože potom držel blbě deštník a vějíř apod.
http://images.jeee.cz/original/c023f64e … 788ce6.jpg
Sell drugs. Run guns. Nail sluts and fuck the law.
No já toho zaházel vo trochu víc, těch souborů začínající na pm..něco...ale uvidím:)George píše:Tady je seznam v2 animací, co sem měl já a oddělal sem si je protože potom držel blbě deštník a vějíř apod.
acc.:skarbi