Díky za výpravu do končin, kam se asi málokterá postava podívá - všem s kterými jsem měl tu čest hrát, za několik hodin, kdy jsem absolutně vypadl z reality :)
Tereza Smittová - RIP (portrait by NIAM) Balkon, syn Daskův Athriel
Ufffff.… bylo to včera náročný. Díky všem co přišli, větší dík těm co nakoupili a největší dík těm, kdo udrželi sve emoce a projevy na uzdě (v šeptání) v momentech, kdy nedražili. Jo, aby nebyla mejlka, se samo netýká dražitelů ve víru boje... zvlaště pak souboj milovníků kovošrotu byl bezva :D
Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!
I já děkuji za výpravu všem zúčastněným..chvilkama jsem nestačila zírat …
obdiv a díky hráčům trpaslíků - teda, co vy dokážete vymyslet za perly momenty, kdy postava musela být vážná a já umírala za monitorem smíchy mi jen tak z hlavy nevypadnou
Další velké díky patří DM pro postavičku byl závěr totálně ohromující
Já taky díky všem družiníkům, po dlouhé době jsem vytáhnul postavu ze skříně a moc jsem se pobavil.
Skvělá hra, jen víc takových
A zároveň se musím omluvit za to náhlé ukončení výpravy, bohužel
Taky děkuju všem se mnou zúčastněným - k tomu co napsali nemám víc co dodat (výlet super, trpasličí perly taky a vůbec vše) - snad jen ještě díky DM Piti a Psancovi za ochotu.
Vše má své meze.
Petr Hrozný †, Vilém z Ofenburgu †, Voxeos - NPC, Jakub Poutník - M. I. A. / OFFLINE - NEDOSTUPNÝ
psin: Jen maličké díky za to, jak jsi šel včera do chodby u sekery... udělat ještě krok, odhalíš mě. V tu chvíli se mi úplně zastavilo srdce a to považuji v NWN za výjimečný moment. Neuvědomil jsem si svou neviditelnost a nemohl jsem jinak než proběhnutím hospodou reagovat :)
Také děkuji za včerejší výpravu (jak první tak druhou), moc jsem si to užil a také se poučil, že někdy je lepší zemřít jako věřící, než přežít jako pohan