Imunita na choroby

Neaktuální a stará témata

Moderátor: Dungeon Master

Zamčeno
Ikkie
Kontaktovat uživatele:

Imunita na choroby

Příspěvek od Ikkie »

Nevím jestli je to tak schválně, ale paladinova imunita na choroby nezabírá na EQ nemoci. :ermm:
snowman

Re: Imunita na choroby

Příspěvek od snowman »

Ikkie píše:Nevím jestli je to tak schválně, ale paladinova imunita na choroby nezabírá na EQ nemoci. :ermm:
Jó, Eq bakterie holt pořádně zmutovaly a jaká byla paladinská imunita ? :bleh:
Hluchý slepec někdy vidí a slyší lépe než zdravý, kdož však odmítá vidět věci tak, jak jsou a neumí naslouchat
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

To je schválně.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
photter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od photter »

imunita na breberky neexistuje :megalol: :megalol: :megalol: :megalol:
...terribilis ut castrorum acies ordinata...

"Bohové přicházejí a odcházejí, elfky zůstávaj." Âsar
Ikkie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ikkie »

photter píše:imunita na breberky neexistuje :megalol: :megalol: :megalol: :megalol:
to jsem ani neřekl... ale třeba proti horké nemoci, kterou chytím od zombíka, bych jako paladin být odolný mohl, když už mám teda, stejně jako mnich (u kterého je to mimo jiný ošetřeno), ten feat.
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Ikkie píše:
photter píše:imunita na breberky neexistuje :megalol: :megalol: :megalol: :megalol:
to jsem ani neřekl... ale třeba proti horké nemoci, kterou chytím od zombíka, bych jako paladin být odolný mohl, když už mám teda, stejně jako mnich (u kterého je to mimo jiný ošetřeno), ten feat.
Pokud by to byl feat Čistota těla tak je jedno kdo ho má - fungoval by.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Rahwin

Příspěvek od Rahwin »

U paladina sa ten feat vola inak, ale mal by robit to iste...
Cize myslim, ze odolnost na choroby by mat mal...
Ikkie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ikkie »

Ano, má to stejné vlastnosti jako mnichův feat, jen jiný název. Božské zdraví, tuším
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Musím to rozmyslet. Protože se mi nezdá aby bohové chránili i proti vším, blechám a zkaženému žaludku... U mnicha mi to celkem sedne - trénuje na to svou vnitřní sílu. Hmmm...spíš při tomhle featu bych dodal zvýšený záchranný hod třeba podle levelu paladina a to mimo blechy a zkažený žaludek.
Rahwin

Příspěvek od Rahwin »

Neviem, osobne mi pride zablseneho paladina sialena, myslim, ze by mal byt chraneny rovnako ako monk...
Psanec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Psanec »

Tez si myslim, ze paladin by se tomuto mel vyhnout.
Paladin totiz uz z principu dba na cistotu, jak tela tak ducha. A bozka prizen nedovoli, aby se knemu neco z toho dostalo.

Aspon ja takto chapu paladiny a cetl jsem takto i plno knih od znamych autoru Fantasy , kteri davaji tomuto presvedceni za pravdu.
Se slovem se musí zacházet čestně; je to nejvyšší dar, jehož se člověku dostalo.
-- Kniha Sirach

--------------------------
Bojíš se smrti bratříčku ?

Ne …
Smrt je jen vysvobození z bolesti.

Špatně. Smrt je teprve začátek
snowman

Příspěvek od snowman »

Paladin by asi fakt měl mít imunku na všechny nemoci, KROMĚ veškerých mentálních chorob a poruch... Myslím, že na to by imunku mít neměl... :haha:
Hluchý slepec někdy vidí a slyší lépe než zdravý, kdož však odmítá vidět věci tak, jak jsou a neumí naslouchat
photter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od photter »

snowman píše:...KROMĚ veškerých mentálních chorob a poruch... Myslím, že na to by imunku mít neměl... :haha:
kdyby ji měl, nebyl by paladinem :megalol: :megalol:
...terribilis ut castrorum acies ordinata...

"Bohové přicházejí a odcházejí, elfky zůstávaj." Âsar
Jezura

Příspěvek od Jezura »

Přidávám se k názoru, že u paladina by se to mělo vztahovat i na Equilibrijské nemoci.
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Dobrá. Popřemýšlel jsem o tom a přesvědčili jste mě. Od nové verze se imunita týká i paladina (feat Divine Health) s výjimkou otravy zkaženým jídlem (syrové maso např.). Imunita se vztahuje i na jedy působící nemoci, ale ne na jedy otravné.
Ixtremist

Příspěvek od Ixtremist »

Ještě že tak, podival sem se pozdě abych se zapojil. Ale jsem jasně pro imunitu paladina na nemoci.
Všichni jsme výsledkem toho, o čem jsme přemýšleli.
JUNGLE MASSIVE!
snowman

Příspěvek od snowman »

photter píše: kdyby ji měl, nebyl by paladinem :megalol: :megalol:
Njn nechtěl jsem to říct takhle natvrdo :biggrin: Takže vlastně když by se náhodou nějaký paladin škrábal, že má breberky, tak je nemá, ale jen si to myslí a vidí je jen on... něco takovýho, né..? :megalol:
Zamčeno