Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Ikkie píše:Mě dnes ve hře dostalo úplně všechno...
kdyby se mi neurvala postavička při hodu pumelenicí, asi bych neviděl alkaran umřít tak komicky ("na cestě pasti určitě nejsou", prásk! :D) a nepoprskal bych si monitor čajem. Následná resurekce postavy trpasličím pivem je třešničkou na dortu již tak zábavného večera. Tímto děkuji také všem zúčastněným :)
Asi teda taky někam vyrazim abych se jí zbavil...George píše:Uprostřed krutých bojů, o ktrerých sem si myslel, že budou vražedný pro moje PGR se mi napíše hláška...
Tvá hra se zlepšila. Jiý knihu Jak zlepšit svou hru nepotřebuješ.
Ztracený předmět: Jak zlepšit svou hru
![]()
…..hehe,mě se povedlo:George píše:Uprostřed krutých bojů, o ktrerých sem si myslel, že budou vražedný pro moje PGR se mi napíše hláška...
Tvá hra se zlepšila. Jiý knihu Jak zlepšit svou hru nepotřebuješ.
Ztracený předmět: Jak zlepšit svou hru
![]()
Co naděláš, taky bych je rád viděl, ale holt i ty sochy na MUNI jsou komunikativnější než Orlando.NiamCK píše:Dostává mě to, že bych si ráda zahrála s některými postavami, nicméně to bych se k nim musela alespoň dostat, aby jsme mohli mluvit. Že mi na nich stojí kšefty, nervy a tak trochu i dobrá nálada.
A taky to, jakým způsobem se v Tirianu zatýká a dává do vězení za podezření z takové ptákoviny.