Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
-
- Kontaktovat uživatele:
Ano...jinak hrozí něco podobného jako zde - zpráva (23.07.2008 21:41)allekoo píše:dufam že mate platny a riadne potvrdeny rybarsky lístokSwordfish píše:Moje rec, jen vic takovych :-)Jiper píše:Diky zucastnenym za rybareni:) Velmi prijemne RP :)

Dole v dole
Děkuji za Elorfina zúčastněným slečnám za to, jak pěkně se o něj postarali.
account: Tuxik
Elorfin Hanar
Elorfin Hanar
-
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
Nojo, asi není obhájce jako obhájce : )
Já moc a moc děkuju za včerejší hru jak Morganovi, tak Aini; kdo mohl tušit, že se to takhle všechno vyvrbí a co nadělá jedna osoba, která se rozhodne páchat dobré skutky : )
Musím říct, že Alkaran asi ještě nikdy nebyla takhle vystresovana a zoufalá. Na druhou stranu - v takovýchto chvílích se ukáže, co v lidech doopravdy je a někdy jsem byl i slušně překvapen (a to i u ní ^_^;;).
Moc díky, že jsme to dohráli i po té pauze, za kterou se omlouvám! ^_^
(zároveň teda musím upozornit, že tu teď skoro měsíc nebudu, takže se Alky objeví až chvíli před avizovaným turnajem)
Já moc a moc děkuju za včerejší hru jak Morganovi, tak Aini; kdo mohl tušit, že se to takhle všechno vyvrbí a co nadělá jedna osoba, která se rozhodne páchat dobré skutky : )
Musím říct, že Alkaran asi ještě nikdy nebyla takhle vystresovana a zoufalá. Na druhou stranu - v takovýchto chvílích se ukáže, co v lidech doopravdy je a někdy jsem byl i slušně překvapen (a to i u ní ^_^;;).
Moc díky, že jsme to dohráli i po té pauze, za kterou se omlouvám! ^_^
(zároveň teda musím upozornit, že tu teď skoro měsíc nebudu, takže se Alky objeví až chvíli před avizovaným turnajem)
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“