Jon píše:Děkuju za dnešní den na poušti a písečnou bouři.
Zvlášt DM, a hráčům Nyaro, Dina, Nicky, toho pána na G (snad se neurazí) a taky Victorovi :))
Dokonalé!
C! jaký Nicky, Nicky je bez George nic
Taky bych chtěl poděkovat, práce Arta by se dala shrnout jedním slovem....LOL..
A celkově jsem se z poslední dny hodně bavil.….takže díky moc.
Sell drugs. Run guns. Nail sluts and fuck the law.
Díky všem zůčastněným i přihlížejícím. Na to jak to vypadalo komorně (přihlášených 6 osob z toho se jedna omluvila) to nakonec bylo docela plné. Na prvotní komplikace (kam se kruci v Mithu poděly lehké zbroje ? ) to nakonec dopadlo nad očekávání dobře.
Tímto ještě extra díky Bretovi za uvádění, jelikož nechat to v rukou Dina, to by nemuselo dopadnout nejlépe. I když... uvidíme příště.
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
Dnes výjmečná hra - aspoň pro mě - jsem rád, že je to čím dál časteji teď. Chci poděkovat těm co jsem je potkal a hrál s nima - "zlým" i "hodným". A děkuju za dárky pro Kubu - hned dva za jeden večer.
Vše má své meze.
Petr Hrozný †, Vilém z Ofenburgu †, Voxeos - NPC, Jakub Poutník - M. I. A. / OFFLINE - NEDOSTUPNÝ
Naprosto úžasná hra dneska.
Největší dík si zaslouží Victor Gall, to bylo dokonalé... A pak děkuju Govanovi, Hromválovi, Kat, Serinovi, a všem co jsem dneska potkal...
Dneska asi nejlepší hra vůbec, co jsem zatím zažil. Napínavé, luxusní RP... Nádhera, jsem nadšen :)
Musím se přidat, celá ta záležitost v poušti, co měla bejt jen menší honička nakonec skončila něčím.. velkým. Přesně ta správná směs emocí, intrik a boje - k tomu skvělí hráči okolo. A to jsme byli po většinu doby jen pasivními diváky.
A jak zmínil Jon, velký dík Viktorovi, že se to kolem něj celé motá. Má to ale chlapec nehoráznou kliku:))
Děkuji všem co tam včera byly, i těm co se zapomněli dostavit . Moc sem si hru užíval a pěkně se za monitorem zapotil . Musím taky poděkovat kat že i přesto že byla dvakrát rychlejší tak se ji nedařilo mě dohnat
Victor Gall - 3x proklet, ...upálen 1121
člověk časem lituje všech svých hříchů, ale hlavně těch, které zapomněl spáchat.
Přidávám se svým poděkováním všem účastníkům včerejší hry v oáze. Zvláště v jedné chvíli byl Hromvalův vlající plášť a šustění větrem unášeného písku naprosto neskutečný zážitek. Když k tomu přičtu smíšené pocity, které jsem v tu chvíli měl, byla to určitě jedna z nejlepších her, co jsem hrál.
Děkuju za dnešní posezení a popovídání.. alespoň mám po čase zase s postavou přehled o dění:) A omlouvám se za překlepy, mrně mi usnulo na ruce a já jí nechtěla budit.. takže jsem do toho klofala jen jednou rukou a ještě s problémy
Nifredil píše:Děkuju za dnešní posezení a popovídání.. alespoň mám po čase zase s postavou přehled o dění:) A omlouvám se za překlepy, mrně mi usnulo na ruce a já jí nechtěla budit.. takže jsem do toho klofala jen jednou rukou a ještě s problémy
No to klofání ti docela šlo
Jinak díky za sraz po delší době.. zase srandy kopec a nic se nevyřešilo klasika
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty acc.:Nalkanar
chtěl bych poděkovat všem,co se zúčastnili návštěvy marodující Saf...bylo to podle mě fajn, zvlášť Saf toopravdu potěšilo...a taky vyprávění bylo supr ;) zároveň bych se chtěl omluvit, poslední dobou nemám štěstí na klávesnice a i po reklamaci blbne :( proto omluvte občasné vypadávání mezer
Safira Isil - 3.1.1121 popravena katovou sekyrou
Ramone, syn Anarchův - 27.10.1129 zemřel nepřízní osudu
ostatní upadli v zapomnění
Děkuju za krásnou hru a hlavně za její konec, který se protáhl hooodně do rána zejména Naylunu Aaalovi, Tengawaru Thelionovi a Zachariashovi. A omlouvám se, že Roma na nic nečekala a šla na kutě, ale už to psalo, že: "Oči se ti zavírají a mysl odmítá pracovat. Chce se ti jen spát..." což mě trošku vystrašilo.