Př: mám u sebe dejme tomu těch 20 stříbrných zrovna, ale prodám věci za 40 stříbrných a obchodník mi to rozmění na 1 zlatý a 10 stříbrných. Jde to nějak obejít?
Drobáky
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Drobáky
Je nějaká finta, jak si uskladnit bokem nějaké drobáky (třeba 20 stříbrných), který se mu nebude rozměňovat obchodníka?
Př: mám u sebe dejme tomu těch 20 stříbrných zrovna, ale prodám věci za 40 stříbrných a obchodník mi to rozmění na 1 zlatý a 10 stříbrných. Jde to nějak obejít?
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
Re: Drobáky
Dát je na zem, směnit je později v bance (nezkoušel jsem).Nalk píše:Př: mám u sebe dejme tomu těch 20 stříbrných zrovna, ale prodám věci za 40 stříbrných a obchodník mi to rozmění na 1 zlatý a 10 stříbrných. Jde to nějak obejít?
Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte.
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Hmm ok .. dík
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"