Malej srázek, hospůdka, Praha, Vyšehrad

Vše ohledně plánovaných akcí, srazů a srázků.

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
DenGrasse

Re: re

Příspěvek od DenGrasse »

kokosak píše:Pro orientační nesmyslníky: vyjdete z metra. Vyjdete nahoru po schodech. Vidíte kovou velkou krychli vlevo (ano, ti bystřejší již poznali, že stojí špatným směrem a otočí se na druhou stranu). Dete kus rovně až uvidíte věžižky kového toho špičatého co stojí na Vyšehradě. To už by kolem vás měly proudit lidi zhruba správným směrem. Držte se jich. Dojdete ke hradbám, s takovou veeeeeeelkou dírou uprostřed. Jezděj tim lidi a choděj auta. Tou se vydáte. Dete furt po te same cestě, furt rovně. Furt dete. Pak uvidíte druhé hradby s druhym takovym votvorem. Tim zase projdete. Pak se kouknete doprava. Tam uvidíte jednak rotundu, ale ta neni tak zajímavá. Kouknete eště kousek doprava a tam uvidíte cestu nahooooru. Po té se vydáte. Tam je zeď a v ní dveře. Někde kolem těch dveří se nachází nápis " U Hradeb", "Na hradbách", bo tak něco. Vlezete dnu. Tam je kové vodevřené prostranství, na něm spooooooousta laviček. Šecky vobsazené. Tak tam někde to je.
No a kdybys náhodou přesto netrefil, příští týden to zkusíš znovu, tentokráte na opačnou stranu :bleh:
malinový harwester a arcilooter
Vugi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vugi »

DenGrasse píše:
kokosak píše:Pro orientační nesmyslníky: vyjdete z metra. Vyjdete nahoru po schodech. Vidíte kovou velkou krychli vlevo (ano, ti bystřejší již poznali, že stojí špatným směrem a otočí se na druhou stranu). Dete kus rovně až uvidíte věžižky kového toho špičatého co stojí na Vyšehradě. To už by kolem vás měly proudit lidi zhruba správným směrem. Držte se jich. Dojdete ke hradbám, s takovou veeeeeeelkou dírou uprostřed. Jezděj tim lidi a choděj auta. Tou se vydáte. Dete furt po te same cestě, furt rovně. Furt dete. Pak uvidíte druhé hradby s druhym takovym votvorem. Tim zase projdete. Pak se kouknete doprava. Tam uvidíte jednak rotundu, ale ta neni tak zajímavá. Kouknete eště kousek doprava a tam uvidíte cestu nahooooru. Po té se vydáte. Tam je zeď a v ní dveře. Někde kolem těch dveří se nachází nápis " U Hradeb", "Na hradbách", bo tak něco. Vlezete dnu. Tam je kové vodevřené prostranství, na něm spooooooousta laviček. Šecky vobsazené. Tak tam někde to je.
No a kdybys náhodou přesto netrefil, příští týden to zkusíš znovu, tentokráte na opačnou stranu :bleh:
:megalol: :megalol: půjdu rovně dolů do údolí směr hrad Vyšehrad to je asi tak všechno :biggrin:
EQ screeny: http://vugi.xf.cz/
DenGrasse

Příspěvek od DenGrasse »

Vugi píše: :megalol: :megalol: půjdu rovně dolů do údolí směr hrad Vyšehrad to je asi tak všechno :biggrin:
minout Vyšehrad je těžký, ale s trochou snahy se dá všechno :megalol:
KaTo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KaTo »

Vugi píše: :megalol: :megalol: půjdu rovně dolů do údolí směr hrad Vyšehrad to je asi tak všechno :biggrin:
Tak to půjdeš správně - a přesnou lokaci už najdeš podle "blondie ječáku", kterýžto se nedá přeslechnout :megalol: :megalol: .
Jinak já jezdím 7mičkou tramvají a chodím to pěšky od kolejí (vlakových). Takže pokud zabloudíš STALE je tu ještě šance, že mě potkáš :bigwink: :biggrin: .
Obrázek
Vugi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vugi »

KaTo píše:
Tak to půjdeš správně - a přesnou lokaci už najdeš podle "blondie ječáku", kterýžto se nedá přeslechnout :megalol: :megalol: .
Jinak já jezdím 7mičkou tramvají a chodím to pěšky od kolejí (vlakových). Takže pokud zabloudíš STALE je tu ještě šance, že mě potkáš :bigwink: :biggrin: .
Hmm Hmm, budu hledat postavu tohoto vzhledu: :shuriken: z těch co jsou nahlášení, že idou je mě znám vzhled pouze jednoho nejmenovaného čokoholika

PS: na té mapě je to ta zakrouškovaná lokace ? :helpsmilie: to už bych mohl najít :dribble:
KaTo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KaTo »

Vugi píše:Hmm Hmm, budu hledat postavu tohoto vzhledu: :shuriken: z těch co jsou nahlášení, že idou je mě znám vzhled pouze jednoho nejmenovaného čokoholika
No vypadám náááááhodou skoro stejně jako můj avatárek, jen ty dvě fretky (tmavá a světlá) mám doma. Jinak brýle, culík sedí. Pouze místo svetru mám černé triko s rybama.
P.S. Je to NEJVYCHODNEJSI bašta a je zakroužkovaná - na začátku tohoto topicu.
Obrázek
Vugi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vugi »

KaTo píše:
Vugi píše:Hmm Hmm, budu hledat postavu tohoto vzhledu: :shuriken: z těch co jsou nahlášení, že idou je mě znám vzhled pouze jednoho nejmenovaného čokoholika
No vypadám náááááhodou skoro stejně jako můj avatárek, jen ty dvě fretky (tmavá a světlá) mám doma. Jinak brýle, culík sedí. Pouze místo svetru mám černé triko s rybama.
P.S. Je to NEJVYCHODNEJSI bašta a je zakroužkovaná - na začátku tohoto topicu.
Jo tak to možná vork v modrý košily a khaky kraťasech najde :bigwink: v 17:15 jsem tam jak na koni.

PS: jak daleko je to asi tak od toho metra ? Vytiskl jsem si mapu, ale milion Km pěšky nejdu
Vugi
Kontaktovat uživatele:

re

Příspěvek od Vugi »

kokosak píše:Jináč já budu na tu čtvrtou u metra dole, kže esli se utrhneš dřiv Vugi... :smile:
:megalol: *poškrábe se na hlavě* Bohužel se neutrhnu dřív, v Raiffce tu mám na IT otrokářskej režim :megalol: :biggrin:
Winonne
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Winonne »

Takže příští středu tj. 13.8 bych přijela za vámi do Prahy. Tak si udělejte čas na tak vzácnou návštěvu! :bleh:
DenGrasse

Příspěvek od DenGrasse »

KaTo píše:No vypadám náááááhodou skoro stejně jako můj avatárek...
kecá, vypadá úplně jinak. tak.. jak to říct nejlépe.. zanedbaněji? :dribble:
KaTo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KaTo »

DenGrasse píše:kecá, vypadá úplně jinak. tak.. jak to říct nejlépe.. zanedbaněji? :dribble:
Náhodou sem se oholil....před čtrnácti dny, abys věděl! :bleh:
Obrázek
Jon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jon »

Díky za příjemnej srázek.
Kraki Skengdrang
Vugi
Kontaktovat uživatele:

re

Příspěvek od Vugi »

To jsme zase jednou pokecali :clover:
KaTo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KaTo »

Začínám tušit, že jsem odešel zavčasu... :megalol:
Obrázek
sciorp
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sciorp »

no tak já si zase večer zajel zatrénovat na Dragon Boatu, úžasná věc a hlavně 30.8.2008 se jede jeden ze závodů GP Czech Dragon Boat v Račicích u Roudnice, i já se svou maličkostí se zúčastním (budu na lodi) tímto jste zváni
PODPIS
sciorp
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sciorp »

Co oběd zítra?
PODPIS
kokosak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kokosak »

….eeeeee.…. e-e :no:
Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!
Luelle

Příspěvek od Luelle »

tak kdopak se dostavíte pozítří? tedy 13.8: ? ;)
16? Tak to je v pohodě
Vugi
Kontaktovat uživatele:

re

Příspěvek od Vugi »

Luelle píše:tak kdopak se dostavíte pozítří? tedy 13.8: ? ;)
Já já já :biggrin:
allekoo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od allekoo »

:yes:
Because I'm Batman !!!
Odpovědět