Labir: možná si to nepamatuješ uplně přesně, ale nekecali, protože jsem paladina nehrál. Na Alhambrii jsem měl vceméně jen 3 postavy a ani jedna z nich nebyla paladain, ale to je jedno. Labire, nejsi kapku útočnej s těmi "inkvizičními moudry"? Teď to konkrétně ty zbytečně hrotíš a stavíš někam, kde to nebylo...podle tebe, když někdo napíše svůj názor, je inkvizitor? V tom případě je jich plné forum a ty jsi vrchní inkvizitor...
edit: vlastne o..hrál jsem němou paladinku, ale jen chvíli...a do té mi rozhodně nikdo nekecal:), pak jsem hrál trpasličího barda, a černošského lovce...a DM …:D
To na co jsem poukázal a co tady uvádíš jako RP inkvizici a co ostatní zvedá ze židle je jedna věc. Zkusím ji popsat pomalu a jednoduše:
Těch několik trpaslíků, které jsem potkal (řekněme 10), se až na pár výjimek pro MĚ! chovalo naprosto stejně. Suma sumárum, jak to vychází mě, tak je charakteristika trpaslíků na EQ asi takováhle: Neurvalý, nekultivovaný, sprostý, arogantní.…(samozřejmě, že se může chovat jindy jinak, jenže já poukazuji na to jak je vidím já, protože můžu vycházet jen z toho co vidím). Nechci zabíhat do IC detailů. Vidím dokonce, že i jen to, že se nad tím pozastavím tak to vyvolává bouři nevole...možná by stačilo jen napsat to co napsal sciorp a bylo by...jeví se navenek stejní a mají i stejné způsoby chování, ale uvnitř komunity jsou to rozdílné charaktery. Ale kromě plivání jste to nikdo nenapsal...no co, už se tím netrapte. Pro mě je to uzavřená záležitost. Záležitost trpaslíků mě netrápí, spíš mi vehnala usmev do tváře reakce hráčů.
Co se týče přílišného odlišení. Na to je můj názor totožný. Nemám rád extrémy a přílišná originalita je naškodu.
Dál v této debatě je zbytečný pokračovat