Persistentní bedny

Neaktuální a stará témata

Moderátor: Dungeon Master

Zamčeno
photter
Kontaktovat uživatele:

Persistentní bedny

Příspěvek od photter »

už sou, budou, nebudou ? lze objednat ? stačí mi jo nebo ne, pořídim IC
...terribilis ut castrorum acies ordinata...

"Bohové přicházejí a odcházejí, elfky zůstávaj." Âsar
snowman

Re: Persistentní bedny

Příspěvek od snowman »

photter píše:už sou, budou, nebudou ? lze objednat ? stačí mi jo nebo ne, pořídim IC
Řikals něco ve smyslu nechutně bohatej...no.. takže to by bylo milion za práci a milion za materiál.. plus příplatek za to, že ti to vůbec někdo takhle udělá... to máme celkem deset milionů zlatejch...

:bleh:
Hluchý slepec někdy vidí a slyší lépe než zdravý, kdož však odmítá vidět věci tak, jak jsou a neumí naslouchat
Arto
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arto »

Nebo rána z leva za práci z prava za materiál plus do nosu za to že to vůbec může dotyčnej udělat... :biggrin:
Wanting something does not give you the right to have it.
photter
Kontaktovat uživatele:

Re: Persistentní bedny

Příspěvek od photter »

snowman píše:Řikals něco ve smyslu nechutně bohatej...no.. takže to by bylo milion za práci a milion za materiál.. plus příplatek za to, že ti to vůbec někdo takhle udělá... to máme celkem deset milionů zlatejch...

:bleh:
tak beru štyry :bigwink:

labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Perzistentní truhly samozřejmě jsou. V bance si už od spuštění můžete pronajmou bankovní perzistentní trezor. A to dokonce buď veřejný (společný pro víc lidí, vidíte jen to co je vaše) nebo soukromý (samostatná místnost s vyhraněným přístupem).
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
photter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od photter »

já sem nemyslel zrovna v bance, na vostrově banku nemáme :bigwink:

labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

photter píše:já sem nemyslel zrovna v bance, na vostrově banku nemáme :bigwink:
Mno...technicky to možné je, ale nebude to dokud nebude možnost pronájmu a staveb vlasních obydlí (na pronájem bude systém).
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
kolja
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kolja »

Labir píše:Mno...technicky to možné je, ale nebude to dokud nebude možnost pronájmu a staveb vlasních obydlí (na pronájem bude systém).
Eh, no já sem psát původně nechtěl. Vim, že to nejde a že se na tom dělá, určitě hodně moc... Ale prostě musim napsat... Dokážeš říct něco konkrétnějšího ohledně data, kdy to bude?
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

kolja píše:
Labir píše:Mno...technicky to možné je, ale nebude to dokud nebude možnost pronájmu a staveb vlasních obydlí (na pronájem bude systém).
Eh, no já sem psát původně nechtěl. Vim, že to nejde a že se na tom dělá, určitě hodně moc... Ale prostě musim napsat... Dokážeš říct něco konkrétnějšího ohledně data, kdy to bude?
Ne. Dokázal bych kdyby neexistovaly nepředvídatelné události. Ale tu se najde bug, tam něco nejde, tady je pracovní porada do noci, tu je potřeba něco zařídit IRL... Dohromady je to docela nepředvídatelné. :dry:
Foignar

Příspěvek od Foignar »

už se mi stalo, že v trezoru se mi ztratil předmět...je to (systémově) možné?...když jsem ho zakoupil tak jsem to chtěl jen na žkoušku vyzkoušet a dal jsem tam ten troud a otýlku (nebo tak nějak). Po znovu otevření jsem je tam neměl....a docela se bojim tam dát moje věci... kdyby se stalo, že mi opravdu zmizí ALE budu mít screen - je možnost navrácení věci od DM?...na kopání třeba nepotřebuji zbran/brnení a štít což je už dost (kolem 80kg zbytečně navíc) a tak bych si to rád odložil.

Tak bych rád slyšel vyjádření DM´s jestli by tedy kdyžtak navrátil "vypařený" předmět...?

Dík za Odpověd
Saiko

Příspěvek od Saiko »

ano, mizení věcí z perzistentních truhel existuje. Stává se to i na jiných serverech - těch českých a nevím, zda přišli na opravu. Třeba Labir najde řešení. :bigwink:

A nikde není běžné, že by se ztracené věci vracely.
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Foignar píše:už se mi stalo, že v trezoru se mi ztratil předmět...je to (systémově) možné?...když jsem ho zakoupil tak jsem to chtěl jen na žkoušku vyzkoušet a dal jsem tam ten troud a otýlku (nebo tak nějak). Po znovu otevření jsem je tam neměl....a docela se bojim tam dát moje věci... kdyby se stalo, že mi opravdu zmizí ALE budu mít screen - je možnost navrácení věci od DM?...na kopání třeba nepotřebuji zbran/brnení a štít což je už dost (kolem 80kg zbytečně navíc) a tak bych si to rád odložil.

Tak bych rád slyšel vyjádření DM´s jestli by tedy kdyžtak navrátil "vypařený" předmět...?

Dík za Odpověd
Pokud budeš mít screen a budu se moci spolehnout, že ten předmět tam není, tak jej vrátím. Je to napsané i v návodu k použití trezorů (určitě je v Tirínské bance). Vkládané a vyjímané věci se totiž logují a tak jde zjistit, že něco zmizlo. :bigwink:

Ve které bance se ti to ztratilo a u kterého trezoru? Třeba je jen chybně nastavený nějaký parametr. Stávat se to může, ale mělo by se to dít jen minimálně (třeba pád serveru když je trezor otevřený nebo se zrovna ukládá).
Saiko

Příspěvek od Saiko »

Labir píše:
Foignar píše:už se mi stalo, že v trezoru se mi ztratil předmět...je to (systémově) možné?...když jsem ho zakoupil tak jsem to chtěl jen na žkoušku vyzkoušet a dal jsem tam ten troud a otýlku (nebo tak nějak). Po znovu otevření jsem je tam neměl....a docela se bojim tam dát moje věci... kdyby se stalo, že mi opravdu zmizí ALE budu mít screen - je možnost navrácení věci od DM?...na kopání třeba nepotřebuji zbran/brnení a štít což je už dost (kolem 80kg zbytečně navíc) a tak bych si to rád odložil.

Dík za Odpověd
Pokud budeš mít screen a budu se moci spolehnout, že ten předmět tam není, tak jej vrátím. Je to napsané i v návodu k použití trezorů (určitě je v Tirínské bance). Vkládané a vyjímané věci se totiž logují a tak jde zjistit, že něco zmizlo. :bigwink:

Ve které bance se ti to ztratilo a u kterého trezoru? Třeba je jen chybně nastavený nějaký parametr. Stávat se to může, ale mělo by se to dít jen minimálně (třeba pád serveru když je trezor otevřený nebo se zrovna ukládá).
ha, vyjímka. Budiž sláva Labirovi. :wub:
Foignar

Příspěvek od Foignar »

Labir píše:

Dík za Odpověd

Hag-Hagrolská banka - obyčejný trezor za 5000 zl na 1/2 roku :smile:

PS: budu si radši dělat ty screeny po každý když tam neco vložim PŘI a PO vložení... pak (popřípadě) při otevření, kdyby něco zmizlo.

Díky Labire....ale doufám, že jak říkáš - "mělo by se to dít jen minimálně", a nebudu muset otravovat...byla to tentokrát jen tretka ale kdyby mi zmizlo brnčo za 25k asi bych se :helpsmilie: ..
Zamčeno