Co vás ve hře dostalo
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
……….Já už zemřel 5x za 5 hodin...ještě ráno...takže pro mě neanurin píše:NeJon píše:Mě dostalo, když jsem umřel třikrát za den :)) Není to EQ rekord? :))

Govan syn Thora ("Oh fun and games!")
Adept Magnus - Jeho posledním kouskem je přístroj, který by měl údajně z jablek udělat mošt - a naopak.
Prý by to jednou mohlo fungovat i na chmel.
Kobold Kruul - Vyčistí i ten největší magický blivajz.
Adept Magnus - Jeho posledním kouskem je přístroj, který by měl údajně z jablek udělat mošt - a naopak.
Já jsem zdechnul včera večer. Procházim se pouští a vidim broučka, kouknu se zraněn, paráda úlovek řek jsem si. Pustim mu jednu z luku
ještě vidim jak ho to trefí a že je těžce raněn, pak se stalo něco co mě pohřbilo, laglo se to tak na tři kola
, kdy to přišlo k sobě viděl jsem jak tři šípi končí v zemi a brouček na mě plivnul nějakej ohýnek. Lup kamenka pryč, životy taky a ten můj chudáček už se tam válel v prachu. 

Pro vítězství zla stačí, aby dobří lidé seděli se založenýma rukama.
Ten brouček nebezpečnej nejní, znám horší věci v poušti. Chodívá to po dvouch ( pokud se to zrovna před váma neplazí ) a fluše to ohnivý šípy. Něco mezi trpaslíkem a elfem? Spíš trpaslík se špičatejma ušima.photter píše:a může vám to asar vykládat horem dolem, že je poušť nebezpečná a furt tomu někdo nevěří, co ?

To bych před trpaslíkem nezmiňovalanurin píše:Ten brouček nebezpečnej nejní, znám horší věci v poušti. Chodívá to po dvouch ( pokud se to zrovna před váma neplazí ) a fluše to ohnivý šípy. Něco mezi trpaslíkem a elfem? Spíš trpaslík se špičatejma ušima.photter píše:a může vám to asar vykládat horem dolem, že je poušť nebezpečná a furt tomu někdo nevěří, co ?

-
-
Dnešní romantická večeře.
Serinek krásně nacupital do hospůdky v novém kožíšku. Koupil si baštu a vysvléknul jej. A hned nato dostal úžeh.. Přitom ani neproběhla hláška že je mi horko, jen "dost teplo". Takže se krásně pozvracel a odcupital zpátky do bytu to kurýrovat..
Serinek krásně nacupital do hospůdky v novém kožíšku. Koupil si baštu a vysvléknul jej. A hned nato dostal úžeh.. Přitom ani neproběhla hláška že je mi horko, jen "dost teplo". Takže se krásně pozvracel a odcupital zpátky do bytu to kurýrovat..

-------------------------------------------------------------
Serin - Mladý, trošku urážlivý elf, toulající se po lesích a pláních na desce.
Serin - Mladý, trošku urážlivý elf, toulající se po lesích a pláních na desce.
Nejvtipnější je, že na tom obrázku není žádná moje postava :D Ksakru to jsem už tak poznatelná? :)George píše:Potkám uplně novou postavu, jak se baví s jinou postavou. Nová, pro mě neznámá postava napíše "*zlehka kývla hlavou*"…. v tu chvíli sem si uplně vzpomněl na "obráze"
a říkám si "že by to byla Niam?"… kliknu na portrét a co nevidím!
/tp "NiamCK"![]()
Smrt je jen začátek druhého dějství.
A: Govčo,přinesla jsem ti medicínku!
A:*sesílá nákaza,prokletí,smůla,jed,bolest*
A: //Aby to bylo opravdový...
A:*sesílá nákaza,prokletí,smůla,jed,bolest*
A: //Aby to bylo opravdový...
Govan syn Thora ("Oh fun and games!")