Možná by bylo dobré změnit barvu masa po opečení, už několikrát se mi stalo, že jsem omylem snědla syrové a bylo mi strašně zle. Mimochodem, proč tento zánět žaludku není klerickým kouzlem " odstraň chorobu ! " léčen ??
Monstera píše:Možná by bylo dobré změnit barvu masa po opečení, už několikrát se mi stalo, že jsem omylem snědla syrové a bylo mi strašně zle. Mimochodem, proč tento zánět žaludku není klerickým kouzlem " odstraň chorobu ! " léčen ??
Monstera píše:Možná by bylo dobré změnit barvu masa po opečení, už několikrát se mi stalo, že jsem omylem snědla syrové a bylo mi strašně zle. Mimochodem, proč tento zánět žaludku není klerickým kouzlem " odstraň chorobu ! " léčen ??
Není dost ikonek pro masa, bude jich dost v rozšíření. Léčen je novým kouzlem/ly viz ten link.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
často mi teď padá z mrtvol skopové maso, které ovšem nejde upéct. Nešlo by to nějak napravit? Navíc včera mi padlo aji telecí, ale to sem ještě nezkoušel péct, takže nevím.
Wanting something does not give you the right to have it.
Arto píše:často mi teď padá z mrtvol skopové maso, které ovšem nejde upéct. Nešlo by to nějak napravit? Navíc včera mi padlo aji telecí, ale to sem ještě nezkoušel péct, takže nevím.
Padá? Jako je v invu?
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
z těch zombíků a kostlivců taky padají houby, které se nedají prodat v hospodách jako suroviny (u vetešníka za 1zl jdou). Což je ale asi i logické já bych taky něco takového smradlavého a napůl rozloženého nekoupil.
Tereza Smittová - RIP (portrait by NIAM) Balkon, syn Daskův Athriel