Opilost a sezení

Neaktuální a stará témata

Moderátor: Dungeon Master

Zamčeno
Jezura

Opilost a sezení

Příspěvek od Jezura »

Skript, který dělá to automatické motání v opilosti, zvedá postavu ze židle nebo ze sedu. Jde to nějak podmínit, aby se "motání" neprovádělo když postava sedí?
Danseur
Kontaktovat uživatele:

Re: Opilost a sezení

Příspěvek od Danseur »

Jezura píše:Skript, který dělá to automatické motání v opilosti, zvedá postavu ze židle nebo ze sedu. Jde to nějak podmínit, aby se "motání" neprovádělo když postava sedí?
To bys ale cheatoval ! Pac by na tob2 opilost nebyla znát :)

Spíš by bylo supr, kdyby šlo v sedě ty nápoje konzumovat. Ale to možná systémově nejde, nebo jo ?
Alcatraz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alcatraz »

Danseur píše: To bys ale cheatoval ! Pac by na tob2 opilost nebyla znát :)
vsak kdyz sedis, tak to na tobe ani moc znat byt nemusi
snowman

Příspěvek od snowman »

Alcatraz píše:
Danseur píše: To bys ale cheatoval ! Pac by na tob2 opilost nebyla znát :)
vsak kdyz sedis, tak to na tobe ani moc znat byt nemusi
Mno je fakt, že když se někdo vožere, sedí, tak to pořád jde. Pak se zvedne a je kolotoč a mnohdy se i nohy podlomí. Jednou se mi to stalo, bylo mi čerstvě 18 let a vypil jsem v sedě 4 absinthy, než jsem si chtěl odskočit... :biggrin:
Hluchý slepec někdy vidí a slyší lépe než zdravý, kdož však odmítá vidět věci tak, jak jsou a neumí naslouchat
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Danseur píše:
Jezura píše:Skript, který dělá to automatické motání v opilosti, zvedá postavu ze židle nebo ze sedu. Jde to nějak podmínit, aby se "motání" neprovádělo když postava sedí?
To bys ale cheatoval ! Pac by na tob2 opilost nebyla znát :)

Spíš by bylo supr, kdyby šlo v sedě ty nápoje konzumovat. Ale to možná systémově nejde, nebo jo ?
Pití v sedě/leže nejde systémově...bohůmžel.
Mno a stejný problém je s tím motáním se. Jde to udělat, ale pak se to nebude projevovat ani např. uprostřed boje. Bohužel není způsob jak z postavy zjistit zda sedí nebo ne. Jde to zjistit z toho na čem sedí, ale z postavy ne. Takže to nechám tak jak to je :smile:
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Jezura

Příspěvek od Jezura »

A nešlo by udělat další stav ještě před "motání", který by jen vypisoval stav nad hráčem: *tváří se přiopile*? To by fungovalo i v sedě nebo při jakékoli jiné činnosti.
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Jezura píše:A nešlo by udělat další stav ještě před "motání", který by jen vypisoval stav nad hráčem: *tváří se přiopile*? To by fungovalo i v sedě nebo při jakékoli jiné činnosti.
Pouvažuji o tom. Celkově se možná zvýší míra co kdo snese. Pak bude i prostor na víc stavů.

Nic
Tvářit se přiopile - jen text nad hlavou *tváří se přiopile*
Veselost - animace smíchu
Motání se - animace motání se
Zvracení - animace zvracení
Mdloby - padnutí na zem a postih na zdraví (heht "nazdraví!" zvedne číši)
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Fantalas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fantalas »

Mě to teda zvedne ze židle i když se mi napíše *přiopile se usmívá* Je to docela nepraktický, protože jsem si oblíbil hobití pivo a většinu času trávím zrovinka v sedě u korbelu...
When I laugh it's tears I hide and when I cry it's joy inside.
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Fantalas píše:Mě to teda zvedne ze židle i když se mi napíše *přiopile se usmívá* Je to docela nepraktický, protože jsem si oblíbil hobití pivo a většinu času trávím zrovinka v sedě u korbelu...
Možná jsem něco opomněl...mrknu na to. Dík.
Zamčeno