Mužeš přespat, esli ceš. Spokojenost zaručena, tisíce děkovných dopisů :DNiamCK píše:Přišla jsem se omluvit, ale můžete mě máznout, sice budu u Prahy, ale tahat se na sraz s xy kilovym báglem se mi nějak nechce, stejně jako ta pozdní cesta domů.Takže snad jindy.
EQ sraz v rámci DM Výpravy
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!
To bych nesměla druhej den v 10 ráno mít testy :Dkokosak píše:Mužeš přespat, esli ceš. Spokojenost zaručena, tisíce děkovných dopisů :DNiamCK píše:Přišla jsem se omluvit, ale můžete mě máznout, sice budu u Prahy, ale tahat se na sraz s xy kilovym báglem se mi nějak nechce, stejně jako ta pozdní cesta domů.Takže snad jindy.
Smrt je jen začátek druhého dějství.
simtě, ty naděláš... kde je máš? Je to daleko vod práglu?NiamCK píše:To bych nesměla druhej den v 10 ráno mít testy :Dkokosak píše:Mužeš přespat, esli ceš. Spokojenost zaručena, tisíce děkovných dopisů :DNiamCK píše:Přišla jsem se omluvit, ale můžete mě máznout, sice budu u Prahy, ale tahat se na sraz s xy kilovym báglem se mi nějak nechce, stejně jako ta pozdní cesta domů.Takže snad jindy.
Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!
jop DUB byl v poho, ale už mám v sobě druhej redbull litr coke, piju třetí kafe a che se mi horzně spát já se zas nechám příště ukecat,
OneHeart: já tam neplánuju bejt moc dlouho co??
nikomu nepřeju soát dvěapůl hodiny po prokalenym weekendu
rozvrh byl:
Pátek- spánek nastává v 05:30 ráno
Sobota- spánek nastává v 04:30 ráno
Neděle- spánek nastává v 03:30 ráno
super za weekend
OneHeart: já tam neplánuju bejt moc dlouho co??
nikomu nepřeju soát dvěapůl hodiny po prokalenym weekendu
rozvrh byl:
Pátek- spánek nastává v 05:30 ráno
Sobota- spánek nastává v 04:30 ráno
Neděle- spánek nastává v 03:30 ráno
super za weekend
PODPIS
-
- Kontaktovat uživatele:
Bylo to v pohodě, ale opravdu se omlouvám, že jsem se tam jen mihnul =) Přecijen, bylo to ke konci mé velké Výpravy - a tedy jsem byl již značně unavený, vyhladovělý, utrápený steskem a bez peněz ;)
Eigmar, syn Igmarův - Zatčen a zabit
Galf Steel - Zatčen, vyhnán a zabit
Areena Welteel - Servírka v krčmě U Umrlce
Khadur, syn Aghda - Zabit a obětován
Sebastian Gall - Zemřel na útěku
Mona Taret - Pohledná servírka, kdo ví, kde skončila
Galf Steel - Zatčen, vyhnán a zabit
Areena Welteel - Servírka v krčmě U Umrlce
Khadur, syn Aghda - Zabit a obětován
Sebastian Gall - Zemřel na útěku
Mona Taret - Pohledná servírka, kdo ví, kde skončila