"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty acc.:Nalkanar
Není to tak dávno, co se tady řešila bojová umění, tak abych napravil jméno ITF Taekwonda, které si lidi zvlášť po olympiádě pletou s WTF šťouchanou, tak posílám tuhle libůstku
Swordfish píše:Není to tak dávno, co se tady řešila bojová umění, tak abych napravil jméno ITF Taekwonda, které si lidi zvlášť po olympiádě pletou s WTF šťouchanou, tak posílám tuhle libůstku
Dovolim si male OT - pokud nekdo hrajete na Eltharionu za tu spravnou stranu [tzn. destruction] tak dejte vedet kdyz budu v dobre nalade bude mozna i nejaky ten support ;]
Na docasne dovolene od EQ
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
Kirros píše:Melbych pro vas jeden film o parte hrajici DnD - tedy pro ty kdo umi anglicky (jsou tam i anglicke titulky) - jmenuje se to Gamers a je to jedne hre DnD
Nedalo mi to a musel jsem to sem dát. Nejsou to moje ruce a tak asi někomu z vás dojde, kdo to hraje. Ale pomlčte o tom.. autor nechce být zvěřejněn Je to moc pěkný.
Wolf píše:Nedalo mi to a musel jsem to sem dát. Nejsou to moje ruce a tak asi někomu z vás dojde, kdo to hraje. Ale pomlčte o tom.. autor nechce být zvěřejněn Je to moc pěkný.