kokosak píše:Hmmmm... s kafetem to bude horší. Co čoko?
jéé, to myslím že nebude problém. Poslední dobou jsem si oblíbil kávu z džezvy s trochou holandské mleté čokolády a skořice.
Tý čokoládě začínám přicházet na chuť
"Kdyby brány vnímání byly průzračné, každá věc by se člověku jevila taková, jaká je, neskonalá."
(William Blake)
OneHeart píše:
jéé, to myslím že nebude problém. Poslední dobou jsem si oblíbil kávu z džezvy s trochou holandské mleté čokolády a skořice.
Darmonlor píše:Řekl bych že pořídíme basičku, co říkáte? Kdo by se složil?
Máme tu sedum lahviček pivečka, vodhadem dva litříky vínečka a spoooooouuuustuuuu džusíku. Klidně doneste něčehoš víc, ale musíte to šecko vypít, tože skladovat to nehodlam ;)
Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!
kokosak píše:Hmmmm... s kafetem to bude horší. Co čoko?
Dostaneš granko s mlíčkem
Darmonlor píše:Řekl bych že pořídíme basičku, co říkáte? Kdo by se složil?
Máme tu sedum lahviček pivečka, vodhadem dva litříky vínečka a spoooooouuuustuuuu džusíku. Klidně doneste něčehoš víc, ale musíte to šecko vypít, tože skladovat to nehodlam ;)
To je tak pro dva lidi. Přinesu něco navíc :) Vyrazím až vstanu, takže kolem té jedenácté…
OneHeart píše:do kolika to tam pořádáš, kokosáku?
že bych ještě dorazil
No, musim vás vykopat nějak rozumně, abych se vyspinkal na dloooohuou cestu. Počítám, že vodejtede tak nějak jako sami aš dojde jídlo. Má to bejt vobídek, takže.… tak do večeře ;)
To je dobrý, pro mě nemusíš, nestíhám dojít na oběd, takže se stavím pozdějc (tak v jednu). Anurin snad promine, že sraz v 11 neplatí - bohužel jsem mu to už nestih říct a nemám na něj telefon :(