kokosak píše:Nebojteeeee, my nekoušeeeeem. A kdyš, tak jen jemně a do ouška
Hmm....jemně? To jsem asi byla mimo sebe...nic nedělám jemně....ne, do ouška ne
Akira píše:…
A co máš/máme 5.10., že o tom zase nevím? Nebo jsem neco zazdila? Ale překvapilo mě, že jsem tak nějak automaticky na seznamu... ale dá se s tím žít Copak nevíš, že se máš doma zeptat na svůj názor?
Muf: hmm..no myslel jsem víkend 3-5.10. a nevím jak ty, ale já jedu 4 října do Brna...pro další softballový pohár a když budeš chodná, vezmem tě s sebou...a pozor..já tě na seznam nedal! přece nebudu tahat dříví do lesa, ne???
kokos: no, s tím kousáním a nekousáním taky až tak ouplně nesouhlasím, páčto po poslední slezině jsem si odnesl dost bolestivé zranění ruky po kousnutí agresivní účastnicí a na paži mám jakousi krevní bulkosraženinu se stopama zubů!
Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere! Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
kokosak píše:Aki, Mufe, ššššššššš. Jak máme nalákat nový tentononcy kdyš jim bude jasný, že je sežerem?
Lidi, neděste se. My sme jinak uplně normální. Až na vyjímky.
Jistě že jsme normální, vždyť "normálnost" jedince je věcí relativní, vztaženou na většinové chování jedinců v dané společnosti. Vše je jen otázka vybrané skupiny lidí, podle které normálnost určujeme :) Na srazech jsme normální takřka všichni.
kokosak píše:Aki, Mufe, ššššššššš. Jak máme nalákat nový tentononcy kdyš jim bude jasný, že je sežerem?
Lidi, neděste se. My sme jinak uplně normální. Až na vyjímky.
Jistě že jsme normální, vždyť "normálnost" jedince je věcí relativní, vztaženou na většinové chování jedinců v dané společnosti. Vše je jen otázka vybrané skupiny lidí, podle které normálnost určujeme :) Na srazech jsme normální takřka všichni.
co to meleš?
Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere! Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
Akira píše:Muf: hmm..no myslel jsem víkend 3-5.10. a nevím jak ty, ale já jedu 4 října do Brna...pro další softballový pohár a když budeš chodná, vezmem tě s sebou...a pozor..já tě na seznam nedal! přece nebudu tahat dříví do lesa, ne???
Jo...tak to jsem opravdu zazdila a dál...jednak...já jsem hodná skoro pořád a druhak...vy mě tam potřebujete, lepší byste nenašli ….hmm....dříví říkáš?
Akira píše:co to meleš?
Myslím, že tím chtěl naznačit, že vlastně nikdo z nás není normální, ale že nám to nikomu neva
Naposledy upravil(a) Muf dne 4. 9. 2008 14.20, celkem upraveno 1 x.
Myslím, že tím chtěl naznačit, že vlastně nikdo z nás není normální, ale že nám to nikomu neva
to máš recht..nikdo z vás není normální, ale já jsem tolerantní i k vám postiženým...blahoslavení chudí duchem
to máš recht..nikdo z vás není normální, ale já jsem tolerantní i k vám postiženým...blahoslavení chudí duchem
To si probereme doma, jo? Aby tě pak někdo na srazu vůbec chtěl....takovou dokonalost ...a už dost
to si hrdinka..když si 30 kiláků daleko, co?
mno eště že jsem tak krásně nenormální
i dyž v některých případech mám ještě co dohánět
na druhou stranu by mohlo být lákadlem pro nové (kokosáku díky) Tentononci (to je slovo)
že by se mohli přiučit tomu jak být nenormálním tolerantním k lidem, kteří do tedka vypadali jako normální.
muf: no LOOOOOL....přemýšlím, čím bys mi vlastně mohla vyhrožovat? odejdeš k mamince?*zazubí se a s nadějí očekává*
a vůbec...nechtěla bys tak nááááááááááhodou pracovat? dáváš špatný příklad studentíkům a jiným podivným existencím
sciorp píše:hele vy dva z Kavkazu, že mi sebou vemete moje svršky co jsem u vás zapomněl pls
*rychle začne sundávat trenýrky* jasně...jasně
Darmonlor píše:Neeeeee! *uvědomuje si že by vzhledem k platovým rozdílům pravděpodobně vyhladověl o něco dřív než Akira*
*zamyslí se* Ale vzhledem k vašim rozdílným proporcím - tj. Akira má mnohem, mnohem vyšší spotřebu energie na zachování funkčnosti organismu, bych to neviděl s tebou tak černě, Darme...