heh..myslíš, že mých 150 liber je tak náročný uživit? hmmm...budu se nad tím muset zamyslet....asi omezím to jedno jídlo co jím za denKaTo píše:*zamyslí se* Ale vzhledem k vašim rozdílným proporcím - tj. Akira má mnohem, mnohem vyšší spotřebu energie na zachování funkčnosti organismu, bych to neviděl s tebou tak černě, Darme...Darmonlor píše:Neeeeee! *uvědomuje si že by vzhledem k platovým rozdílům pravděpodobně vyhladověl o něco dřív než Akira*![]()
Víkendová slezina kdesi v divočině, běh II.
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere!
Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN
Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
Ha Valérka.. KATO dorazíš? A výmluva typu děti a tak se nepočítá, upsal se strejda Kain, on je pohlídá. S dětmi to vážně umí. Tímto zahajuji internetovou náborovou akci. Taktéž někdo z DM by mohl, když se bude věnovat takové skupině hráčů :o)
-------------------------------------------------------------
Serin - Mladý, trošku urážlivý elf, toulající se po lesích a pláních na desce.
Serin - Mladý, trošku urážlivý elf, toulající se po lesích a pláních na desce.
To je fakt, já mám zásoby :)KaTo píše:*zamyslí se* Ale vzhledem k vašim rozdílným proporcím - tj. Akira má mnohem, mnohem vyšší spotřebu energie na zachování funkčnosti organismu, bych to neviděl s tebou tak černě, Darme...![]()
Jája: No to je nápad. :D A na konci akce jsme s cejchem "potížista" všichni
Don't Dream It - Be It <i>Dr. Frank-N-Furter</i>
Amelia Wil Tesla Seyruun
Falik
Amelia Wil Tesla Seyruun
Falik
-
KaTo
- Kontaktovat uživatele:
Sakra...si mi sebral vítr z plachet, raději jsem se nehlásil a kdyby...tak OPRAVDU jsem se chtěl OMLOUVAT, že nebude kdo by mi ohlídal ženu a dítě :-D. Nechám to probrat rodinnou radou a dám do konce týdne vědet.bobánek píše:Ha Valérka.. KATO dorazíš? A výmluva typu děti a tak se nepočítá, upsal se strejda Kain, on je pohlídá. S dětmi to vážně umí. Tímto zahajuji internetovou náborovou akci. Taktéž někdo z DM by mohl, když se bude věnovat takové skupině hráčů :o)
Týhle se neboj, ta zatím jen umí poblinkat, pokakat, počůrat - nic co bys nezvládl "svépomocí" ve tři ráno sámOneHeart píše:*začne si škrábat do notýsku: "obtáhnout bobánka klíčem"*

-
KaTo
- Kontaktovat uživatele:
Když nad tím tak přemýšlím...líp bych "nastávající" situaci nepopsalAkira píše:KaTo: chtěl si říct, že se doma zeptáš na svůj názor, jestli se ti chce, jestli máš žízeň :)

no jo...když jsem míval tchoříka, blahé paměti...taky nebyl jeho názor brán vpotazKaTo píše:Když nad tím tak přemýšlím...líp bych "nastávající" situaci nepopsalAkira píše:KaTo: chtěl si říct, že se doma zeptáš na svůj názor, jestli se ti chce, jestli máš žízeň :)….jen doplním detail, že v případě demokratického hlasování mumíno hlasuje VŽDY stejně jako žena...přičemž tchořům byl poradní hlas odebrán neboť JEDNOU hlasovali se mnou...
![]()
![]()
.
Re: Víkendová slezina kdesi v divočině, běh II.
Spravne to ma vyzerat taktokokosak píše: allekoo (asi, tedy snat)
Because I'm Batman !!!
Ja jakozto jedna z zastupu nezamestnanych poslusne hlasim ze mam cas porad ;]
Na docasne dovolene od EQ
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
jasně..mám tvůj růžovučkej ručníčekmagnumik píše:tož se taky hlásim :) "někdy v říjnu" mám časresp. zatim nevim co mám naplánovaný :) zatim sou hold plány jenom do 21.9 :D nicméně si mě tam napište
pokud mě teda chcete
keen ruzovoucky rucnicek of Merlin's wrath +8!
Cas zdrhaaaaaat.…
Cas zdrhaaaaaat.…
Na docasne dovolene od EQ
---
---