Taky diky za hezky usporadnou akci, a hlavne dekuji Artovi, Piti a Labirovi za pomoc a vstricne jednani ohledne jednoho nesmyslu.
Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
sciorp píše:díky za výpravu hlavně brachum, sice to chvíli chtělo řvát ale pak Kameň a sekera fungovaly tak jak měly
Taky díky všem zúčastněným. Hlavně brachům, Poutníkovi (s nímž má moje postava zajímavé neshody), Dinovi (za dramatizaci finální scény), přítomnému mágovi (za "mágování") a DM (za to, že jsem po dlouhé době hrál quest, který nebyl o vypotřebvání všech lektvarů léčení a odnášení mrtvých a přitom byl dramatický a hlavně v celém kontextu zajímavý).Paklic píše:Též díkes, bylo to cajk!
to teda.. nikdy bych nečekala, že se tak výborně pobavím... a skončím s chutí kdykoli si to zopakovat:)) Zábava, která nepotřebuje DM ani ničí pozornost, jen hráče - dokonalé. Sice mám dojem, že to původně měla být taková jemnější hra, ale - trochu obalit pálky, přidat do dresů vycpávky, doladit pravidla a další kolo "mlať soupeře pálkou ať dá pracky od míče" může začítCroden píše:Díky všem zůčastněným dnešního turnaje v Míčované =P
ta hra by si skoro zasloužila vlastní topic:) Takže díky Labirovi, že něco tak neuvěřitelného vymyslel, a Bretovi za uspořádání utkání
Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere!
Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN
Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN
Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
-
labir
- Kontaktovat uživatele:
Super, jsem rád že se to líbí. V plánu je ještě něco jako házená a pak pokrové vrchcáby ala Zaklínač. A možná dojde i na karty...Braenn píše:to teda.. nikdy bych nečekala, že se tak výborně pobavím... a skončím s chutí kdykoli si to zopakovat:)) Zábava, která nepotřebuje DM ani ničí pozornost, jen hráče - dokonalé. Sice mám dojem, že to původně měla být taková jemnější hra, ale - trochu obalit pálky, přidat do dresů vycpávky, doladit pravidla a další kolo "mlať soupeře pálkou ať dá pracky od míče" může začítCroden píše:Díky všem zůčastněným dnešního turnaje v Míčované =P![]()
![]()
ta hra by si skoro zasloužila vlastní topic:) Takže díky Labirovi, že něco tak neuvěřitelného vymyslel, a Bretovi za uspořádání utkání
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
No, ale slyšel jsem něco o setnutí hlavy, možná by ta myšlenka šla ještě rozvést v posledním přání.Street_cz píše:škoda že žádná z vlivných postav nebyla u toho jak Safira vymyslela kopanoua eště větší škoda je že to nedotáhne do konce …
Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte.
Nedá mi to abych nepoděkoval za včerejšek. Bavil jsem se už dlouho před míčovanou, ale tohle byla ona pověstná třešnička na dortu. Vůbec jsem nepředpokládal, že by mě to mohlo tak pobavit.
P.S. Až se na tenhle "sport" vrhne jedno specifické povolání, tak je velká pravděpodobnost, že ho celý ovládne
.
P.S. Až se na tenhle "sport" vrhne jedno specifické povolání, tak je velká pravděpodobnost, že ho celý ovládne
"Asi zase zastřelím televizi, Featherstoneová..." Herr Starr, Preacher
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Díky Cardovi.. ehm Norondovi samozřejmě
… za zajímavý pokec ohledně hmm minulosti a hmm učení se kdečemu 
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
-
Pavel Urban