Jeho další filmy můžu jen doporučit, Pí a Requiem za Sen jsou moc dobrý

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Jen podpořím: Pokud je tu někdo, kdo ještě Temného rytíře neviděl, nenechte si ho ujít. Doporučuju dát si jako předkrm DVD "Batman začíná" a potom si vychutnat hlavní jídlo "Temný rytíř". Zatím jsem ho viděl dvakrát a čímdál víc o něm přemýšlím, že je to pro mne opravdu možná nejlepší film vůbec.Alfray píše:…magnumik píše:…
Drog píše: Mimochodem Heath Ledger si stoprocentně zaslouží posmrtného oskara, nepřehrává, komixovou postavičku Batmana posouvá někde do ustraní, a nikomu to nevadí, poněvadž tohle je jeden z nejlepších filmových záporáků, a nebýt něho tak je ten film jen poloviční. :)
Beowulfa to chce ale podle me videt 3D v IMAXu, jinak nevim. Neni to spatne, ale je na tom znat, ze je to delany pro 3D, takze clovek ma z toho pocit, ze tomu porad neco chybikokosak píše:Teďko nedávno sem skouk Beowulfa a byl jsem příjemně překvapen. Sice se pánové zas uplně nevyhnuli novému pohledu na starou legendu, ale tenhle mi přišel uvěřitelný... až na ten konec samozřejmně, který zase omlouvá pěkný pohled na mé oblíbené téma (které nebudu prozrazovat, tože spojler).
Na me to zapusobilo obzvlaste, protoze jsem na tom byl v kine s holcinou, ktera byla prave po chemoterapii - nastesti snad uspesne. Soundtrack posloucham do tedOneHeart píše:To je fajn, že se taky někomu líbila Fontána. Všichni mi říkali, že jsem se nechal opít megaklišé scénami, ale taková hezká hlavní myšlenka se u filmů moc nevidí.
To asi dalo, ale byl to nizkorozpoctovy filmik, ktery tusim ani nesel u nas kin …OneHeart píše: Equilibrium se mi líbil, ale imo se z toho dalo vyždímat víc.
Tyjo, nez se tam objevili poradne ty zombici, tak se mi to fakt libilo …OneHeart píše: A hned mě napadá Já, legenda, takový nádherný prostředí, takový potenciál...
a nakonec je z toho jen průměrná akce smrdící Béčkem![]()
No já sem byl v extázi z toho krásně postapokalyptyckého města. Herecký výkon Smithe byl podle mě (a k mému údivu) docela přesvědčivý. Jinak ho považuji za podprůměrného hercecybermisa píše:Tyjo, nez se tam objevili poradne ty zombici, tak se mi to fakt libilo …OneHeart píše: A hned mě napadá Já, legenda, takový nádherný prostředí, takový potenciál...
a nakonec je z toho jen průměrná akce smrdící Béčkem![]()
a hele, už se jeden ozvalkokosak píše:Jon píše:Když jsme u těch geniálních šílenců...
no spíš ukročili bokem než postoupili, to je takové dílo mimo kategorie - snad jedinej film, ze kterýho mi bylo vážně špatně a to snesu hodně.Jon píše:No jo, tak jsme o ligu postoupili, no :)