Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere! Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
ten druhý termín zní fajn...myslím tím 17-19...???
Naposledy upravil(a) Akira dne 9. 9. 2008 1.03, celkem upraveno 1 x.
Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere! Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
kokosak píše:Datum sleziny v pořadí druhé se tímto stanovuje na 17.10-19.10. Protesty a námitky možno nadále zasílat a možná k nim bude i přihlédnuto
Tak to já si rýpnu...nebyl tu i návrh na ten prodloužený víkend na konci října? Myslím 24.-28.10....je to jen o víkend později, takže počasí nebude o moc jiný. A myslím, že kdo bude chtít, tak dovča na jeden den (pondělí) by nemusel být problém. Ty obyčejný víkendy strašně rychle utíkají, kor když se budem stahovat do divočiny z celé republiky. Druhá věc je, jaké jsou tam možnosti vyžití, aby bylo co dělat Co takhle dát hlasovat?
Ale jinak já se přizpůsobím...
Naposledy upravil(a) Muf dne 9. 9. 2008 10.53, celkem upraveno 1 x.
Jo nějaký vyžití, hmm. Napadají mě třeba nějaký vejlety po okolí (můžem hledat houby ), za pomocí nějakých vehiklů nebo jiných samohybů bychom se mohli podívat i dál po okolí. hezký zámky, můžem se opalovat na koupáku a tak =)
"Kdyby brány vnímání byly průzračné, každá věc by se člověku jevila taková, jaká je, neskonalá."
(William Blake)
OneHeart píše:Jo nějaký vyžití, hmm. Napadají mě třeba nějaký vejlety po okolí (můžem hledat houby ), za pomocí nějakých vehiklů nebo jiných samohybů bychom se mohli podívat i dál po okolí. hezký zámky, můžem se opalovat na koupáku a tak =)
Myslíš, že na konci října to bude na opalovaní? Možná ve svetrech A z hub si pak uvaříme výborný čaj...na zahřátí...Braenn nám doporučí, co zajímavýho sbírat Rozhodně s výlety po okolí souhlasím a taky to vidím na spoustu zajímavých stolních her...to můžem zajistit...stejně tak nějaké sportovní potřeby A další rýpavá...je tam někde v okolí hospoda? Kvůli pitnému režimu a hlavně jídlu, i když počítám, že by se mohlo grilovat Musím tam uspokojit své primární potřeby