Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Takhle to má vypadat každej den!sciorp píše:super hra díky

A ještě díky Alishaerovi, že mě málem *ani se neopováží to slovo vyslovit*.

Naposledy upravil(a) Paklic dne 10. 9. 2008 2.15, celkem upraveno 1 x.
Uff, taky díky. Od jisté chvíle to byla drobná improvizace, ale nakonec se vlastně vše podařilo. Ještěže trpaslíci jsou už zvyklí na všelicos.
Paklic: Nene, ona by se vám z toho stala rutina.
Edit: Máte někdo screeny? Já když hraju, tak si na to nikdy nevzpomenu. Plosím, plosím, smutně koukám.
Edit: Máte někdo screeny? Já když hraju, tak si na to nikdy nevzpomenu. Plosím, plosím, smutně koukám.
Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte.
Mám hodně screenů, které tě potěší, draku :))) Napiš mi PM.drake127 píše:Uff, taky díky. Od jisté chvíle to byla drobná improvizace, ale nakonec se vlastně vše podařilo. Ještěže trpaslíci jsou už zvyklí na všelicos.
Kraki Skengdrang
Přeci si nenechám ujet všechny pryč, to bych byl zase v království sám. Stejně nakonec odplula no. Alepoň jsi Serinka donutila si konečně pořídit bydlení v Amfi..NiamCK píše:Díky Serinovi za jeho heroické úsilí při zabavování Albry...ani nevíš jak jsem ti jako hráčka vděčná, že si měla s kým popovídat.
-------------------------------------------------------------
Serin - Mladý, trošku urážlivý elf, toulající se po lesích a pláních na desce.
Serin - Mladý, trošku urážlivý elf, toulající se po lesích a pláních na desce.
- koulinek
- Kontaktovat uživatele:
Bylo to fakt zajímavé, plné zvratů, a nějaké screeny taky mam, alenc je to beru tak jak to je, tedy žádné čisté obrazky, ale i s psanim a ramečkama hry :) některý ale myslim i tak stojí zato. Díky za supr gejmku a perfektní výkon trpasličí kompanie.drake127 píše:Uff, taky díky. Od jisté chvíle to byla drobná improvizace, ale nakonec se vlastně vše podařilo. Ještěže trpaslíci jsou už zvyklí na všelicos.
Rumbard Tarkaren
Lepší pomalu přežívat než rychle umírat!
Uvidíte-li mě utíkat, snažte se mě předběhnout!
Lepší pomalu přežívat než rychle umírat!
Uvidíte-li mě utíkat, snažte se mě předběhnout!
-
Jj, taky díky, bylo to prima. A ten závěr s oživováním (a s řetězem, respektive bez něj) byl opravdu pěkná (tleskám oběma aktérům). Vážně povedená akce.
No a pro příště alespoň máme poučení... když něco máme ve hvězdičkách, tak si dejme zatracený pozor na to kde to máme.
Jinak screeny bych taky prosil, kdokoliv, cokoliv máte. Do mailu pls.

No a pro příště alespoň máme poučení... když něco máme ve hvězdičkách, tak si dejme zatracený pozor na to kde to máme.

Jinak screeny bych taky prosil, kdokoliv, cokoliv máte. Do mailu pls.
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
The cup is full.
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
Děkuji moc za skvělý plesový večer, který se - ač jsem to nečekal - stal opravdovou společenskou událostí, kde jsem musel řešit spousty věcí s mnoha lidmi (z nichž některé jsem IC roky neviděl) a každá z nich by normálně vydala na RL hodinku hraní. Tady se to muselo vše stihnout za chviličku a vznikl z toho opravdový banketový mumraj plný proplétání se ostatními skupinkami, zmateného hledání osob, které potřebuji sehnat a do toho všeho ještě udržovat jistou dávku etikety. : )
Děkuji i mému společníku pro ten večer, kterému to moc dobře šlo a ani mi Alky nechtěl nikam zavřít nebo přivázat za nožku ke své židli. ^_^
Super ples, super událost!
Děkuji i mému společníku pro ten večer, kterému to moc dobře šlo a ani mi Alky nechtěl nikam zavřít nebo přivázat za nožku ke své židli. ^_^
Super ples, super událost!
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
-