Dnes musím opravdu smeknout. Tak vyhrocenou, heroickou a místy velmi vtipnou hru jsem dlouho nezažil. Blo to dnes velmi napínavé a oba hráči se všeho co se hrálo zhostili dokonale Byl to nezapomenutelný zážitek, popravdě, bál jsem se že přijdou tři permky. Miluju kostku . Na to jak to byla těžká hra, jsme to zvládli krásně uhrát. ( Din, Altaír ) … a spestření od Arta? Super! Moc povedený. Takže vám třem patří velké DÍKY
Já se prostě musím přidat... tohle je dokonalé, fakt. Už mi začíná být trapné, jak tady každej den děkuju, ale tyhle tři dny, pánové... něco úžasného :) A ještě si dáme nášup.
No tak jo, no... taky vás poplácám po rameni (Altair, Roran). Dnes se atmosféra dala krájet, opravdu pěkné vyhrocení situace. Jen mě mrzí, že jsem nebyl na večeři.
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
Já dám takové souhrnné poděkování dvojici Kat - Serin, protože se mnou hráli asi nejvíc a vždycky mě dokázali nějak pobavit. Kat je svou povahou přímo stvořena pro pobavení a její hlášky a chování baví mě i postavu. Serin vedle ní sice IC vypadá trochu jako sušší beránek, ale jeho kamenné hlášky nebo činy mě OOC kolikrát vopravdu sožily. Když se vždycky vrací z "průzkumu" s hejnem nepřátel v zádech … Nebo pozorovat tu dvojici při těžení krystalů ….
Mockrááááááááááááát děkuji všem kteří mi pomáhali s rozjetím hospody, ale hlavně těm kteří tam vubec přišli a nějaký ten stříbrnáček utratili bylo to pěkných pár hodin.….
Armio Amattis píše:Mockrááááááááááááát děkuji všem kteří mi pomáhali s rozjetím hospody, ale hlavně těm kteří tam vubec přišli a nějaký ten stříbrnáček utratili bylo to pěkných pár hodin.….
Mockrát děkuji
Dík za oživení hry
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty acc.:Nalkanar
Armio Amattis píše:Mockrááááááááááááát děkuji všem kteří mi pomáhali s rozjetím hospody, ale hlavně těm kteří tam vubec přišli a nějaký ten stříbrnáček utratili bylo to pěkných pár hodin.….
Mockrát děkuji
Taktéž díkes, konečně to tam trochu ožilo a je aspoň kde hrát a příjemě se bavit. Z Vragara jsem vůbec nemohl!
koulinek píše:Díky za adrenalinovou výpravy do zapovězených míst, všem účastníkům a také těm díky kterým jsme se tam vyskytli.
Taktéž díkes, tam už se asi totiž nikdy nepodívám. Škoda, že jsme nevalili dalej, páč to vypadalo dobře, sice ne pro postavy, ale pro mě, jako pro hráče ano!
taky mockrát děkuji za hru, včera jsem se dokonale bavil a Vragar konečně našel ěnaké to většía trvalejší uplatnění...
a to oživování bylo super:D já sem se válel smíchy:D
Díky moc.
Díky, díky, díky Altaírovi, protože od chvíle kdy jsem ho spatřila, jsem se chlámala smíchy A taky dík tomu hlavnímu nahoře že mi pomohl najít to co jsem hledala
Díky všem, s kterými jsem hrál včera a v neděli. V neděli dost napínavé, včera zase detektivní a nakonec super zmatek. Ale hlavně ta atmosféra houstne..
Děkuji všem se kterýma sem si na eq za dobu Breta zahrál. Byli to moc pěkné časi a ty už se bohužel krom vzpomínek nevrátí. Nejvíc Díky moc Eneskovy - ten si to nejvíc zasluhuje, s tím jsem hlavně hrál a skvěle se doplňoval.
Dost lidí odešlo, nastaly problém a jméno Bret už není to co bývalo... lepší je už to skončit. Tak se s vámi loučím a s postavou Breta končím.
Crodene díky je odemě pro tebe seš opravdu skvělej hráč, lepšího sem snad na EQ nepotkal ale většina lidí nechápala charakter Breta ale Listy a Já jo...jeho hra měla něco co jiní neměli hrál prostě Breta, Breta Browse ano TOHO Breta Browse to je on, fakt máš muj obdiv a velkej DÍK to co sem žažil stebou snikým jiným nikdy nezažiju, chjo ty časy na začátku...kéž by šly vrátit
Erika - Cikánské dítko Azrael Al-Namun - Sajjíd kmene Al-Namun Matěj z Tirianu - Tirínský rytíř Joachim - Shifu, "V klidu, klid, uklidni se …" Gradush - "Žrát!"
---------------------------------------- In omnia paratus!