Modry panak

Neaktuální a stará témata

Moderátor: Dungeon Master

Zamčeno
Alcatraz
Kontaktovat uživatele:

Modry panak

Příspěvek od Alcatraz »

Me by se hrozne libilo do testovaci mistnosti pridat kousek vedle a dal i jednu modrou figurinu :) s jinym nazvem. Bych videl, i side efekty testu :)
"Dokud kráčíme po své cestě je to neklamný znak, že svému cíli nerozumíme... nebo jsme ho dosud nedokázali přijmout. "
Cesta života, Serena White
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Dobrá. To by šlo.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
snowman

Re: Modry panak

Příspěvek od snowman »

Alcatraz píše:Me by se hrozne libilo do testovaci mistnosti pridat kousek vedle a dal i jednu modrou figurinu :) s jinym nazvem. Bych videl, i side efekty testu :)
*zmateně kouká, o čem je řeč...* :blink:
Hluchý slepec někdy vidí a slyší lépe než zdravý, kdož však odmítá vidět věci tak, jak jsou a neumí naslouchat
Alcatraz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alcatraz »

*eh* no :) dekuji :) ale … to … no … musi mit jiny nazev. Jinak toho moc nepoznam, ze jo :bigwink: A nesmi se po prvni rane zmenit v cerveny :/
(ale po nejake dobe se zase zmeni na modry).
Taky mam podezreni ze se to bere jako utok na neutralni postavu, takze panter pak zniceho nic zacne utocit na me. Tohle bych mu ze skriptu uplne vymazal, dela to nejak casto a to na nej nikdo neutoci, ale jak vidi nejakou nesrovnalost, tak si hned vezme na musku me.
"Dokud kráčíme po své cestě je to neklamný znak, že svému cíli nerozumíme... nebo jsme ho dosud nedokázali přijmout. "
Alcatraz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alcatraz »

hihi a dostavam od cvicneho terce Attack of Opportunity :)

edit: a ne, ta cervena/cervena potvurka regulerne utoci, ale to asi tak byt musi, co? Nicmene mam pocit, ze ta modra/cervena to nedela.
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Alcatraz píše:hihi a dostavam od cvicneho terce Attack of Opportunity :)

edit: a ne, ta cervena/cervena potvurka regulerne utoci, ale to asi tak byt musi, co? Nicmene mam pocit, ze ta modra/cervena to nedela.
Kouknu na to.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
kolja
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kolja »

Alcatraz píše:Taky mam podezreni ze se to bere jako utok na neutralni postavu, takze panter pak zniceho nic zacne utocit na me. Tohle bych mu ze skriptu uplne vymazal, dela to nejak casto a to na nej nikdo neutoci, ale jak vidi nejakou nesrovnalost, tak si hned vezme na musku me.
lol, tam máte speciální magický oživlý cvičný panáky? :megalol:

a ten panter, netrefil si ho nahodou nakym plosnym kouzlem? mě moje kočka zabila když naběhla do darkness, sem myslel že TS stačí.. nestačilo, ani předtucha mi nepomohla :biggrin: Jinak když se kočka pomátne, tak pak to dělá furt, když dam attack.. furt de po mě nebo po někom z party, musim jí odvolat, vyspat se a znova vyvolat, a nebo relogovat :(
Alcatraz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alcatraz »

kolja píše: a ten panter, netrefil si ho nahodou nakym plosnym kouzlem? mě moje kočka zabila když naběhla do darkness, sem myslel že TS stačí.. nestačilo, ani předtucha mi nepomohla :biggrin: Jinak když se kočka pomátne, tak pak to dělá furt, když dam attack.. furt de po mě nebo po někom z party, musim jí odvolat, vyspat se a znova vyvolat, a nebo relogovat :(
rikam, ze netrefil. Vim co dela a nelibi se mi to. Jenze on se obrati i kdyz trefim nejakym kouzlem uplne jinou modrou postavu, kterou to vubec neovlivni. Nejhorsi je, ze se to neda poznat. Musim ho nechat alespon jednou na sebe zautocit, protoze jinak pribehne jako vzdycky akorat mi da ranu. Neda se nijak poznat, ze me bezi zabit ani tomu zabranit (kdyz ho rucne zastavim, tak stejne pri prvni prilezitosti me slahne). Vzpominam si, ze to delal, kdyz dostal plosnym kouzlem, ale tady to dela i pri "utoku" na jinou modrou postavu.
Alcatraz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alcatraz »

Alcatraz píše: musi mit jiny nazev. Jinak toho moc nepoznam
*bump*
Zamčeno