Nifredil píše:Zdravím, jen Vám chci oznámit, že se hrou zřejmě končím. Minimálně na nějakou dobu. S Nif ještě něco potřebuju ukončit. A pak snad.. možná někdy.. ahoj Omlouvám se všem, kdo by měl s Miell a Nif něco v plánu. Díky za hru
Pozdravuj malé.… a díky, hralo se s tebou moc fajn
Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!
Omlouvám se, ale tak týden dva se ještě budu objevovat hodně sporadicky - není čas... Pokud někdo máte hodně času navíc a nevíte co s ním, napište PM, rád koupím...
Omluva za ples, chytal jsem až minutové lagy a díky tomu mohlo Serinovo chování vypadat občas dost podivně (mluva mimo mísu, dlouhé prostoje) Dokonce se mi stalo, že jsem napsal pět vět a teprve se mi vše zobrazilo. Ale kupodivu se to v mumraji plesu asi ztrácelo. Měl jsem výpis rozhovorů přes celou obrazovku a zpětně jsem to po lazích dočítal.. Muzika mi hrála-nehrála, dokonce mmi to i spadlo, což se nestalo už hooodně dlouho.
-------------------------------------------------------------
Serin - Mladý, trošku urážlivý elf, toulající se po lesích a pláních na desce.
Jája CZE píše:Omluva za ples, chytal jsem až minutové lagy a díky tomu mohlo Serinovo chování vypadat občas dost podivně (mluva mimo mísu, dlouhé prostoje) Dokonce se mi stalo, že jsem napsal pět vět a teprve se mi vše zobrazilo. Ale kupodivu se to v mumraji plesu asi ztrácelo. Měl jsem výpis rozhovorů přes celou obrazovku a zpětně jsem to po lazích dočítal.. Muzika mi hrála-nehrála, dokonce mmi to i spadlo, což se nestalo už hooodně dlouho.
Nic si z toho nedělej, podobné problémy měli skoro všichni, nezávisle na typu nebo poloze připojení ; )
no lagy jsem sice neměl a připojení drželo, ale ztracel jsem se obstojně....příliv textů byl skutečně rychlý...
Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere! Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
Ghost píše:Notebook ze srvisu pořád ještě nepřišel, snad příští týden :-/
Zavolej tam a ptej se, na čem to vázne a kdy to dojde. Mám zkušenosti s Acerem, že když po nich jdeš jak slepice po flusu, tak kmitaj a reklamaci řeší v řádu dní.
Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte.
Omlouvám se za výpadky v poslední době
Dál se omlouvám Luelle že jsem jaksi nepřišel včas na .. nooo skoro setkání
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty acc.:Nalkanar
Omlouvám se všem co měli s Ezíkem nějaké plány bo záměry, obzvláště těm, kterým Ez něco slíbil, nebo zařizoval. V současné chvíli bych ho nedokázal uhrát, tak si dávám pauzu. Možná den, možná tejden, možná dýl. Nevim, uvidim.
Mějte se tu zatim fajn.
Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!
Ode mě taky jedna. Objevoval bych se ve hře víc, ale sem první rok na vejšce a neni to pro mě žádnej med (matika ). Tudíž nejsem ve hře ani tolik co bych chtěl, natož kolik je nutný...
Taky se ve hre neukazuju tak jak bych si přál a IC to letí a letí... :(
Na vině je jednak trochu škola, ale hlavně problémy v rodině a hledání nového bydlení... takže nevím, jak rychle budu mít připojení k internetu, protože to mě v současné době trápí asi nejmíň. Do konce měsíce se ještě snad párkrát ukážu a potom už se uvidí, jak to bude vycházet.
Je mi líto, že jsem se nemohl účastnít soví výpravy, ale takovouto delší výpravu v tuhle hodinku bohužel já časově nestíhám. Přes týden jsem prostě dělaný na questy od sedmi, ne od devíti hodin ;)
The_Balrog píše:Je mi líto, že jsem se nemohl účastnít soví výpravy, ale takovouto delší výpravu v tuhle hodinku bohužel já časově nestíhám. Přes týden jsem prostě dělaný na questy od sedmi, ne od devíti hodin ;)
Šel bych rád.
Stejně nakonec skončila ještě v lesíku - omlouvám se asi zklamaným hráčům, ale zrovna na EQ bych varování nebral na lehkou váhu (I přesto že je od Dina)