Doza leceni
Moderátor: Dungeon Master
Doza leceni
Sla by udelat tak, aby, kdyz je postava plne vylecena, se efekt regenerace prerusil a postava se mohla opet pohybovat?
Mam dojem, ze jeden cas uz to tak bylo.
"Boj byt nevycerpatelna zdroj zabava i pouceni." - Vugar Malshurd
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Doza leceni
Nebylo. A ani se mi to dělat nechce - ta dóza je vzhledem k opakovanému použití docela levná a tohle je právě její nevýhoda. Ber to tak že tě ta mast na chviličku třeba paralyzuje a omámí.Lord Xeen píše:Sla by udelat tak, aby, kdyz je postava plne vylecena, se efekt regenerace prerusil a postava se mohla opet pohybovat?

Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Momentalne mi prijde, ze 'Krem leceni' je v porovnani s 'Dozou leceni lehkych zraneni' naprosto k nicemu. Rychlost regenerace je stejna, a jelikoz krem pusobi dele, je postava i dele paralyzovana. Za tu cenu co stoji krem, lze poridit tri dozy a pouziti dozy trikrat po sobe ma oproti kremu vyhodu 'bezpecnostnich' prestavek.
Ale kdyby krem neparalyzoval a sel prerusit, pripadne by skoncil ihned pri dosahnuti maxima zivotu, tak by v napjatych situacich dobrodruzi jiste sahli radeji po kremu...

Ale kdyby krem neparalyzoval a sel prerusit, pripadne by skoncil ihned pri dosahnuti maxima zivotu, tak by v napjatych situacich dobrodruzi jiste sahli radeji po kremu...

Ale ale, to je kliček k vytouženému cíliLord Xeen píše:Momentalne mi prijde, ze 'Krem leceni' je v porovnani s 'Dozou leceni lehkych zraneni' naprosto k nicemu. Rychlost regenerace je stejna, a jelikoz krem pusobi dele, je postava i dele paralyzovana. Za tu cenu co stoji krem, lze poridit tri dozy a pouziti dozy trikrat po sobe ma oproti kremu vyhodu 'bezpecnostnich' prestavek.![]()

Všichni jsme výsledkem toho, o čem jsme přemýšleli.
JUNGLE MASSIVE!
JUNGLE MASSIVE!
Tak to je bezvaLabir píše:Od nové verze budou dózy a krémy léčení ukončovat svou činnosti ihned po vyléčení zranění. Tj. když postavě stoupnou životy na max, tak přestane paralýza i regenerace.

Nicmene i po teto uprave nema krem oproti doze zadnou vyhodu, ktera by vysvetlovala jeho cenu.
-
- Kontaktovat uživatele:
Je lehčí. To sice nevyužije každý, ale najdou se tací. Ale dal jsem mu víc použití ať se to líp kompenzuje.Lord Xeen píše:Tak to je bezvaLabir píše:Od nové verze budou dózy a krémy léčení ukončovat svou činnosti ihned po vyléčení zranění. Tj. když postavě stoupnou životy na max, tak přestane paralýza i regenerace.![]()
Nicmene i po teto uprave nema krem oproti doze zadnou vyhodu, ktera by vysvetlovala jeho cenu.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
a tim ji uspesne paralyzovat :) to se mi libi :)Libra píše:Jeste by nebylo k zahozeni, kdyz by dozu leceni nebo ostatni kremy, slo pouzivat i na jine postavy nez jen automaticky na sebe.
Takhle kdyz chci nekoho vylecit tak musim dozu pucovat, misto toho abych pomoci ni mohl lecit sam.
ale vazne. Kdyz chces osetrovat nekoho jinyho, mas lekarnicky.
"Dokud kráčíme po své cestě je to neklamný znak, že svému cíli nerozumíme... nebo jsme ho dosud nedokázali přijmout. "
Cesta života, Serena White
-
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak. Lékárna na léčení druhých (a sebe) krémy na pomoc sám sobě. Nic co má vedlejší efekt nelze z principu aplikovat na jinou postavu - neměla by se jak bránit a stala by se z toho zbraň.Alcatraz píše: a tim ji uspesne paralyzovat :) to se mi libi :)
Zvlast proti nemrtvym by to mohlo byt zajimaveLabir píše:Přesně tak. Lékárna na léčení druhých (a sebe) krémy na pomoc sám sobě. Nic co má vedlejší efekt nelze z principu aplikovat na jinou postavu - neměla by se jak bránit a stala by se z toho zbraň.Alcatraz píše: a tim ji uspesne paralyzovat :) to se mi libi :)

Paralyza + continual dmg until full HPDanseur píše:Zvlast proti nemrtvym by to mohlo byt zajimave

Naposledy upravil(a) Alcatraz dne 16. 4. 2006 19.14, celkem upraveno 1 x.
"Dokud kráčíme po své cestě je to neklamný znak, že svému cíli nerozumíme... nebo jsme ho dosud nedokázali přijmout. "