Omluvy

Vše co nejde zařadit jinam

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
maliarda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maliarda »

The_Balrog píše:Je mi líto, že jsem se nemohl účastnít soví výpravy, ale takovouto delší výpravu v tuhle hodinku bohužel já časově nestíhám. Přes týden jsem prostě dělaný na questy od sedmi, ne od devíti hodin ;)

Šel bych rád.
… jak už tu padlo, lapení sovy ještě neskončilo :)

A já se tímto jako hráč omlouvám Alkaran... Opravdu to nebylo úmyslně :no:
Rina
Donie
Roma

Příspěvek od Roma »

Omluva Katie, se kterou se mi to stalo naposled, ale ještě ke všemu mi padá počítač.
Roma Spouštěč pro Equilibrii 2.0 NWN Camera mod Listování v PM

Get the ability to choose: (.Y.) (oYo) (.)(.) (*)(*) (o)(0)
darmian

Příspěvek od darmian »

Omluva Gwin a Alfrayovi - měl sem hrozný lagy ( věta co sem napsal se mi ukázala po minutě, na lavičku sem si sedal pětkrát atp. ), který skončily pádem celýho připojení... :ermm:
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

Omlouvám se za zmizení ze svatby, ale bohužel se mi toho nakupilo moc co musím stihnout a eq byla až na posledním místě (což mě vcelku mrzí, na hostinu jsem se těšila) :/
Jája CZE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jája CZE »

Já taky omluva.. Stěží jsem stihnul donést slíbené stoličky, pak jsem prostě musel pryč, bo mně schvátila nemoc a hlava mi třeští ještě teď. Navíc za chvilinku se odebéřu na pohovor s možným budoucím chlebodárcem a musel jsme se dávat pomocí čaje a prášku dokupy. Sezení u počítadla ozdravnému procesu moc nepomáhá.
-------------------------------------------------------------
Serin - Mladý, trošku urážlivý elf, toulající se po lesích a pláních na desce.
anurin

Příspěvek od anurin »

Chci se omluvit ale nejspíš tu nějakou dobu nebudu, může se stát, že už na pořád. Může se stát, že se lognu a hned odlognu. Nálada se mi mění každých 5 minut. Proto se omlouvám těm, kteří se mnou měli ve hře co dočinění.… ale v momentální chvíli přemýšlím spíše o tom že to zabalím nadobro.
Gran
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gran »

Omlouvám se, ale nevím, jestli se ještě na EQ objevím. Rozleželo se mi v hlavě znechucení z některých věcí, které v kombinaci s tím, že když nepařím EQ, tak mám stejně co dělat, způsobují, že nejsem schopný se do hry nějak víc lognout...

Takže Sebastiana asi nechám se procházet bez mé nápomoci ;) Přeji všem příjemné hraní a skvělé zážitky =)

EDIT: Pro tázající se: Je to spíš o tom, že mám lepší věci na práci...
Naposledy upravil(a) Gran dne 28. 9. 2008 15.07, celkem upraveno 1 x.
Eigmar, syn Igmarův - Zatčen a zabit
Galf Steel - Zatčen, vyhnán a zabit
Areena Welteel - Servírka v krčmě U Umrlce
Khadur, syn Aghda - Zabit a obětován
Sebastian Gall - Zemřel na útěku
Mona Taret - Pohledná servírka, kdo ví, kde skončila
Ghost
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ghost »

Škoda :( těšil jsem se na setkání ve hře po mém návratu. No, tak snad někde jinde nebo jindy, hodně štěstí
Bratrstvo zabanovaných!
Eve

Příspěvek od Eve »

Omlouvám se za včerejší zmizení od Zdi, ale bez netu EQ hold nejede :no:
kohen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kohen »

Chtěl bych se omluvit za těžkou nohu nad divnou pastí, osobně si myslím, že jsem na ni nešlápl, ale systém si to vyložil jinak. :bigwink:
Seržant Tiriánské Stráže Tonny Signerr

Zákon a Pořádek -Pomáhat a Chránit

Sláva Tirianu
Akira

Příspěvek od Akira »

Tímto se chci omluvit za nepřítomnost ve hře, která možná nějaký čas potrvá. IR .
Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere!
Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN
Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
kokosak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kokosak »

Omluva opatrně klepajícím prstíkům, ale spát se musí.
Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!
Jája CZE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jája CZE »

No, děsná omluva zbytku party.. Nejdříve úklik a místo ohledání mrtvolky se otevřeli dveře.. docela jsem tupě zíral, když se otevřeli, já myslel, že budou zamčené a nebyl jsem opatrný.. A hned potom jsem "usnul na hlídce.." :o( čili hrabal jsem se v inventáři a přemisťoval šípy, takže jsem nedokázal varovat před hlídkou, co nás pak napadla.. Já je spatřil, až jsem stál mezi nima a vystřelit v ten moment by byla naprostá sebevražda.. No a *nadechne se* a ten konec, vážně jsem zahlédl jen jednu :o(. *Pokrčí rameny* a vůbec.. Prostě blbec den no..
-------------------------------------------------------------
Serin - Mladý, trošku urážlivý elf, toulající se po lesích a pláních na desce.
OneIceOne

Příspěvek od OneIceOne »

Bylo to dobrý, ale myslim, že jsme spíše připomínali stádo pakoňů bez mozku. Hej hou a mantikorám zvláště! Tu tmu jsem seslal zas ja, ale dle všeho měla pomoc, nepadly procenta :ermm: Taky dík za mlejnek na maso :blush:
Naylun

Příspěvek od Naylun »

Jája CZE píše:
No mě už se díky lagům staly horší věci … Já se zas omlouvám, že jsem nepomoh v krizových situacích (hlavně Kat) ale když nakouzlim sebe a koho můžu, tak už jsem pak proti čemukoliv silnějšímu bezbranej. Nedalo se nic dělat :dry:
Svět nepatřil nikomu, kdo nebyl hráč.
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

tak tmu už příště prosím ne, ale jinak bych to neviděla tak tragicky.. jen se nemůžu rozhodnout mezi tvrzením "ještě na to nemáme" nebo "kdyby sme se připravili o něco lépe.. "
Dvě mantikory na cestě zpět byl průšvih, uznávám, a klidně dodám že já sem si té druhé taky za tím rohem všimla až pozdě :crazy: To už ostuda byla, to jo
Tomyn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomyn »

omluvám se ale před chvílí jsem musel vyskočit ze hry, kvůli práci ale ten vlk co se tam objevil tak zase zmizel, tak něvím, jinak se omluvám jestli jsem na tom hřbitově dělal něco špatně, a kdyžtak prosím o radu do PM čemu bych se měl vyhnout, pokud se jednalo o DM co mě chtělo potrestat

edit: mám obchodní hovor po skype
Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Paklic

Příspěvek od Paklic »

Takže první omluva těm, co čekali na Elena spáče v Drehanu(holt jsem musel od PC a pak už nezbyl čas na Elena). A druhá omluva těm, který dneska Grim urazil a dopředu ještě omluva těm, co urážet bude. A že jich bude dost! :bleh:
sciorp
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sciorp »

Kokosáku promin ale dneska se fakt do hry nedostanu snad nekdo ty prachy vohlídá :)
a vy braši za vodou počkéte zejtrá
PODPIS
Skurka

Omluva

Příspěvek od Skurka »

Chci se omluvit Dm (Kláře) za moje náhle odpojení bylo to nutné a náhlé..
Odpovědět