Víkendová slezina kdesi v divočině, běh II.
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
-
- Kontaktovat uživatele:
Jo, ehm. Já ještě zapoměl na pro někoho možná dosti podstatné detaily.
Voda tam asi nepoteče, jsou tam s tím dost problémy a záchod tam je normální kadibouda.
Až na tyhle detaily je ta chata fakt super
Voda tam asi nepoteče, jsou tam s tím dost problémy a záchod tam je normální kadibouda.
Až na tyhle detaily je ta chata fakt super

"Kdyby brány vnímání byly průzračné, každá věc by se člověku jevila taková, jaká je, neskonalá."
(William Blake)
(William Blake)
-
- Kontaktovat uživatele:
možná poteče a nebo k sousedům s barelem a úsměvem 

Naposledy upravil(a) OneHeart dne 2. 10. 2008 11.15, celkem upraveno 2 x.
"Kdyby brány vnímání byly průzračné, každá věc by se člověku jevila taková, jaká je, neskonalá."
(William Blake)
(William Blake)
Tak, ja buď budu mit tři místa v autě na dopravu Praha -> Orlí hnízdo, nebo budu potřebovat dopravu. Momentálně se neví, ale zjišťuju
Edit: hi hi hi... tak možná taky Brno -> Orlí hnízdo. Taky to tak milujete dyš máte přesný informace? :D
Edit: hi hi hi... tak možná taky Brno -> Orlí hnízdo. Taky to tak milujete dyš máte přesný informace? :D
Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!
Na Praha->Orlí hnízdo bych se hlásil :)kokosak píše:Tak, ja buď budu mit tři místa v autě na dopravu Praha -> Orlí hnízdo, nebo budu potřebovat dopravu. Momentálně se neví, ale zjišťuju
Don't Dream It - Be It <i>Dr. Frank-N-Furter</i>
Amelia Wil Tesla Seyruun
Falik
Amelia Wil Tesla Seyruun
Falik
-
- Kontaktovat uživatele:
to kokosak:
tak to já si bookuju jedno místo ve variantě Brno -> Orlí hnízdo jelikož když nejede ikkie, tak se mě samotnýmu vlakem moc nechce
tak to já si bookuju jedno místo ve variantě Brno -> Orlí hnízdo jelikož když nejede ikkie, tak se mě samotnýmu vlakem moc nechce

Naposledy upravil(a) magnumik dne 1. 10. 2008 17.44, celkem upraveno 1 x.
Pravděpodobně pojedu, pravděpodobně mám někde sněhové řetězy - čumí na fotky chaty- , pravděpodobně do svý plechovky naskládám další tři lidi z Praglu a pravděpodobně asi experty, s kterejma jezdim normálně...pravděpodobně budu mít i po výplatě - I love probability
P.S. Doufám, že tam OnH. máš nějakej flek, kde budeme moc provozova naše filozofické dejchánky na flaškou K...

P.S. Doufám, že tam OnH. máš nějakej flek, kde budeme moc provozova naše filozofické dejchánky na flaškou K...