Eh.. to jako to dodělat? +.+ uuuf.. moc se mi nechce, i když bych se na tom ještě pár věcí naučil : ) (třeba jsem tam chtěl přikreslit mraky, ale jako na potvoru jsem je neuměl udělat, tak jsem se na to nakonec vykváknul).
To už spíš začnu rozjíždět ten projektík, co se bude hodit pak Eq až se bude dodělávat fáze 3 ^_^ To mi nějaký čas rozhodně potrvá, to všechno ukutit ^_~
(takovouhle krajinku ti vyfiknu ani ne za dvě hodinky)
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty acc.:Nalkanar
Jeden ne moc povedený obrázek. Dneska mi kreslení vůbec nešlo, ale měl jsem nutkání tohle nakreslit. Snad brzo nakreslím novou verzi, aby šlo porovnat, jak je tahle děsně příšerná.
Eigmar, syn Igmarův - Zatčen a zabit
Galf Steel - Zatčen, vyhnán a zabit
Areena Welteel - Servírka v krčmě U Umrlce
Khadur, syn Aghda - Zabit a obětován
Sebastian Gall - Zemřel na útěku
Mona Taret - Pohledná servírka, kdo ví, kde skončila
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
Jen přemýšlím nad tím co se tam asi událo
Kočky nejsou hloupoučký a neshodí na sebe skříně. asi nějaká vyjímka
edit: není kočka jako kočka... no naše tule hodila vrut, páč nedoletěla dobře kam chtěla skočit... výsledný vrut nebyl čistý, nebyl to žádný Valenta, ale docela to šlo.
Naposledy upravil(a) Nalk dne 23. 2. 2009 23.54, celkem upraveno 1 x.
Jiper: Mno už tenhle trik s nadhledem začíná být poněkud ohraný, používám ho až příliš moc často : ) (viz třeba nedávno Drehan).
Díky všem za reakce : )… ležel mi tu ten obrázek už dlouho nedodělaný, tak jsem na něj včera večer vlítnul. Během tohohle týdne chystám další kulišárnu, tak uvidíme, jak to bude fungovat a jak moc se povede O:) (tajemný tón).