Firefox_ píše:Jakej předseda?? Kdo tě zvolil? A co máš proti Mozille?
Ježíš se taky prohlásil za syna božího sám Proti Mozille sem dostal paralen
Jenže Ježíš měl za sebou 12 apoštolů :smajl ve kterym hleda zluta koule dalekohledem tvoje apostoli: a navíc prý uměl zázraky hm? Ukaž taky nějakej předsedo
Firefox_ píše:Jenže Ježíš měl za sebou 12 apoštolů :smajl ve kterym hleda zluta koule dalekohledem tvoje apostoli: a navíc prý uměl zázraky hm? Ukaž taky nějakej předsedo
Apoštoly si vymyslel, páč byl schizofrení a až se uvidíme, tak ti ukážu takovej trik s kartama, že ve mě uvěříš a už nebudu předseda ale nový Ježíš a pak na vánoce...budeš hledat něco pod stromkem a dostaneš tak leda
Firefox_ píše:Jenže Ježíš měl za sebou 12 apoštolů :smajl ve kterym hleda zluta koule dalekohledem tvoje apostoli: a navíc prý uměl zázraky hm? Ukaž taky nějakej předsedo
Apoštoly si vymyslel, páč byl schizofrení a až se uvidíme, tak ti ukážu takovej trik s kartama, že ve mě uvěříš a už nebudu předseda ale nový Ježíš a pak na vánoce...budeš hledat něco pod stromkem a dostaneš tak leda
*Gesta a emoce 21. Uctívání* O velectěný a když budeš bůh uvolní se pak místo předsedy? Máš 1. zájemce
Ale no tak pánové, Zůstaňme taktní vůči těm, kterým náboženské otázky nejsou lhostejné.
Tohle by mohlo leckoho dost popudit. Nehledě na to, že tím ze sebe děláte tak trochu blbečky
nic osobního
"Kdyby brány vnímání byly průzračné, každá věc by se člověku jevila taková, jaká je, neskonalá."
(William Blake)
Paklic píše:Dnes byla fajná gejmka, ale vzhledem k tomu, že na mě něco leze, tak bych asi dneska vydržel dýl, páč takhle mi bude asi ještě dlouho trvat, než usnu.
hmm...vidim v tom pokus o obcházení názvu našeho topicu... co ty na to OneHearte, zástupče?… TADY SE O EQ NEMLUVÍ! ani přímo, ani nepřímo