Osobne mam na mysli vahu hudebnich nastroju. Protoze jak jsem zjistil tak uplne vsechny maji stejnou vahu ctyri kyla. Coz u takove kytary je akorat, ale treba u fletny nebo smičce k houslim mi to prijde docela dost.
Pak jsem si toho vsiml i u jinych Rp predmetu, jako je treba kniha v ruce atd …
Vim ze je to mozna zatim zbytecny detail ale mam hodne slabou postavicku a kazdy kilko na vic je u ni dost znat ..
Kde čert nic nezmůže, tam nastčí krávu … nebo dvě kozy.
Tohle jde ošetřit velmi špatně. Základní hmotnost je pro všechny stejná a nastavená v haku (třída módní doplňky - tam je i kniha do ruky i 90% hudebních nástrojů) řešení je jen redukce hmotnosti, ale ta má poměrně hrubou škálu. Kouknu na to a uvidíme.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Jo je to blbý, ale je to pro jeden typ stejný. Takže deštník 4 libry, to eště překousnu, slunečník, no co, tak taky... zápisníček.. ehm... Vějíř.. a sakra sem přetíženej
redukce hmotnosti, hmm, zajímavej nápad :) jestli to pujde nějak budu rád
Však tak to také chci dělat. Ale bude to chvilku trvat musím stáhnout všechny stávající změněné itemy od všech obchodníků a nahradit je těmi novými. Až to bude, tak ty co máte již zakoupené si budete moci "odlehčit" tedy změnit na novou verzi v bazéncích záměny v hlavních chrámech.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
kdyz uz se budou delat, neni mozny nektery predmety vyrobit i jako torch? aby byly do druhe ruky? mam v ruce permanentni hul, moc itemu do ruky vzit nemuzu :/
"Dokud kráčíme po své cestě je to neklamný znak, že svému cíli nerozumíme... nebo jsme ho dosud nedokázali přijmout. "
Cesta života, Serena White
Alcatraz píše:kdyz uz se budou delat, neni mozny nektery predmety vyrobit i jako torch? aby byly do druhe ruky? mam v ruce permanentni hul, moc itemu do ruky vzit nemuzu :/
To do jaké ruky je item je dáno nastavením v hacích a navíc ten model itemu s tím musí počítat. Takže ne, ani do Rozšíření. Ovšem...jsou hole do levé ruky a jedna z nich je mágská. I když vypadá jako tyčka od praporu...
Labir píše:Však tak to také chci dělat. Ale bude to chvilku trvat musím stáhnout všechny stávající změněné itemy od všech obchodníků a nahradit je těmi novými. Až to bude, tak ty co máte již zakoupené si budete moci "odlehčit" tedy změnit na novou verzi v bazéncích záměny v hlavních chrámech.
nejde jen změnit TAG či ResRef či co to je a pak vše dát přepsat? Nepřemění se to automaticky?
Alcatraz píše:kdyz uz se budou delat, neni mozny nektery predmety vyrobit i jako torch? aby byly do druhe ruky? mam v ruce permanentni hul, moc itemu do ruky vzit nemuzu :/
To do jaké ruky je item je dáno nastavením v hacích a navíc ten model itemu s tím musí počítat. Takže ne, ani do Rozšíření. Ovšem...jsou hole do levé ruky a jedna z nich je mágská. I když vypadá jako tyčka od praporu...
takže se dočkáme holí pro mágy v levé ruce a v druhé budou mít štít? Ok. Sice to vypadá divně - už se mi to podařilo vidět, ale proč ne, anebo dvě hole - jedna v každé ruce?
Labir píše:Však tak to také chci dělat. Ale bude to chvilku trvat musím stáhnout všechny stávající změněné itemy od všech obchodníků a nahradit je těmi novými. Až to bude, tak ty co máte již zakoupené si budete moci "odlehčit" tedy změnit na novou verzi v bazéncích záměny v hlavních chrámech.
nejde jen změnit TAG či ResRef či co to je a pak vše dát přepsat? Nepřemění se to automaticky?
Nene...ResRef je neměnný a Tag na to nemá vliv. Původně jsem si myslel, že po úpravě itemu v paletě se při vygenerování hry po loadu modulu změní i itemy v NWN obchodech, ale chyba lávky. Nemění - i když třeba u bestií v Bioware spawnu to funguje. U předmětů v obchodech je potřeba to provést ručně .
Ad štít a hůl...jo celkem by to šlo, když tomu mágovi nebude vadit negativní postih na pravděpodobnost seslání kouzla od toho štítu. Ale dvě hole nejdou...ty standardní jsou jako obouruční zbraně.
Saiko píše:takže se dočkáme holí pro mágy v levé ruce a v druhé budou mít štít? Ok. Sice to vypadá divně - už se mi to podařilo vidět, ale proč ne, anebo dvě hole - jedna v každé ruce?
stit se nosi v leve ruce. Normalni hul v prave. S normalni holi uz nemuzes do druhe ruky vzit ani jinou zbran ani stit. Jenom pochoden. Jestli je hul delana jako stit, tak ji muzes vzit soubezne s jednorucni zbrani (mecik viz. Gandalf, ze jo), ale nemuzes mit 2 hole nebo hul v leve a stit v prave.
+ty postihy za stit omezi wizarda tak jako tak. Takze bud bude vypadat jako lempl nebo se omezi na zakladni verze kouzel :/ Ale zase muze byt jako Battlemag obalenej v heavy armoru :) Drakum se bude hur loupat, at ho budou chtit zezrat.
"Dokud kráčíme po své cestě je to neklamný znak, že svému cíli nerozumíme... nebo jsme ho dosud nedokázali přijmout. "
hůl v levé a štít v pravé jde, možná ne všude, ale jde.
Jeden server to má a hráči nepoužívají na připojení žádné HAKy.
Otázka na Labira - píšeš, že se musí zasáhnout do HAKů, jak to tedy udělali zde, když HAKy nepoužívají?
Saiko píše:hůl v levé a štít v pravé jde, možná ne všude, ale jde.
Jeden server to má a hráči nepoužívají na připojení žádné HAKy.
Otázka na Labira - píšeš, že se musí zasáhnout do HAKů, jak to tedy udělali zde, když HAKy nepoužívají?
To kdybych věděl. To se mi totiž moc nezdá...definice použití/vybavení je v souboru baseitems.2da. Hmm, ledaže by v CEPu byla schovaný takový item v nějaké kategorii, kterého jsem si nevšiml.
Saiko píše:hůl v levé a štít v pravé jde, možná ne všude, ale jde.
vy me matete :) v zivote sem v ruce stit nedrzel, ale testuju to v NWN. Stity z NWN jdou jen do leve ruky (je tam na to i ikonka). Takze maximalne nekdo udelal "Stit" jako weapon do prave ruky, ale pak muzu mit stejne tak 2 stity, to uz mi prijde zas trochu prehnany.
Saiko píše:a teď asi blbnu :) v inventáři dáváš myslím štít do levé a zbraň do pravé ruky. Ale na obrázku je to naopak.
ale vazne. Ta hul vypada jako original, uplne stejne vypadaji a drzi hole vsichni kouzelnici. Jen ten stit tam nema co delat a aby sel vzit tak si porad myslim, ze to musi byt Pochoden :) tak jako tak, tohle na EQ nejde :)