Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Dík za přednášku *mává řemdichem nad hlavou* 

"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
A já taky poděkuju a to jednomu DM za dnešní lekci žebráctví. Sice nevim komu přesně ale děkuju 

Raistlin-Popis
-
Díky za bezva výpravu a koupání…
Koukám že slečnám slovo stud asi moc neříká… bylo mi pěkně teplo
.
Jen škoda, že je poslední dobou dost trend roztahovat výpravy na více dní a natahovat je, i když chápu, že někdy tomu okolnosti nepřejí…, ale vyplňování takovýchto natahovaných okamžiků občas přijde kapku "nudné"
, pokud se nenavolí ta správná nálada.
Koukám že slečnám slovo stud asi moc neříká… bylo mi pěkně teplo

Jen škoda, že je poslední dobou dost trend roztahovat výpravy na více dní a natahovat je, i když chápu, že někdy tomu okolnosti nepřejí…, ale vyplňování takovýchto natahovaných okamžiků občas přijde kapku "nudné"

Seržant Tiriánské Stráže Tonny Signerr
Zákon a Pořádek -Pomáhat a Chránit
Sláva Tirianu
Zákon a Pořádek -Pomáhat a Chránit
Sláva Tirianu
taky děkuji za zábavu, jsem rád že má postava se stala účastníkem dění, jinak dost si mě pobavil jak jsi zareagovalkohen píše:Díky za bezva výpravu a koupání…
Koukám že slečnám slovo stud asi moc neříká… bylo mi pěkně teplo.
Jen škoda, že je poslední dobou dost trend roztahovat výpravy na více dní a natahovat je, i když chápu, že někdy tomu okolnosti nepřejí…, ale vyplňování takovýchto natahovaných okamžiků občas přijde kapku "nudné", pokud se nenavolí ta správná nálada.

jinak nemám nic proti několikadennímu questu ale: fakt proti tomu nic nemám ale

1. lidi co hrají určité postavy se jimi třeba celou dobu po dobu plynutí questu nezabívají a hrají jinou postavu
2. lidi nemají třeba ten den čas a proto ostatní postavy se díky tomu nemohou pohnout dále (viz- Nanja kterou jsme hledali sice nenašli alespoň jí ale našel někdo jiný(teoreticky jsme jí mohli najít kdyby byla IC ve světě)), není pro mě problém hledat Nanju i když vím že tam není akorát je to o malinko složitější
3. ty věci okolo: třeba pravda včera jsem se bavil tím že jsme jen tak pátrali právě po té Nanje a do toho jsme potkali hafo PC což sem nepotkal za poslední dobu, to na tom bylo prima, ale jinak ten balast, promiňte mi ale baví mě moje Ryt, ale sama ona je akční žena ale když se několik hodin opakuje to a samé :) jako ty informace ohledně prokletí (pardon já vím IC), tak už se fakt nudím, prý nejsem sám, baví mě hrát postavu tak aby byla co nejpřesvědčivější ale zase na druhou stanu proč vše psát do hvězdiček, když na to je specialitka runa emocí: pak není potřeba psát *sedla si*, *kouká do dáli* atd. je pravda že pokud je hodně postav v jedné místnosti tak nemůže každá mluvit, a proto když sedí a její majitel chce exp. tak něco plácnout musí aby se přerušil limit *prdne si*, a vlastně nahouby je že to nejde jako v reálu řvát jeden přes druhého :)
ale o co se snažím já že když píšu a udělám toto...
...tak to znamená že pokračuji a je dobré vyčkat než něco ten druhý napíše za odpověď pokud se do toho nechce vmísit podle stavu a mysli svého avatara
ale omlouvám se že se tady vylévám do výlevky :) kam to nepatří dyžtak mě přeřaďte

protože možná nevím co melu jsem dosti podroušený a zahlušený

jinak EQ miluji i když je to strášně moc ukecaná hra a prsty kolikrát nestačí stíhat :) (teda ale zas na druhou stranu kolikrát se ty prsty nudí

jsem rád že jsem jí objevil a děkuji všem se kterými měla Ryt šanci se potkat a já si s avatary těchto lidí zahrát :)
takže Labir seš fakt hustej typ, kterej dokázal rozhejbat věci a udělat to co chce, i když ne asi sám ale fakt vám fandím a děkuji za to co jste udělali
jinak přemejšlim nad novou postavičkou už asi tak měsíc, pokud by někdo mi chtěl pomoci, nebo poradit i třeba z DM or DS ale nejenom i běžní smrtelníci

doufám že tento příspěvek nebudete odsuzovat i když je to slátanina, radši to ani po sobě nebudu číst a dám si další pohár vína

Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
-
- Kontaktovat uživatele:
Pokud ti přijde blbé psát na celou místnost, používej šeptání .)
Eigmar, syn Igmarův - Zatčen a zabit
Galf Steel - Zatčen, vyhnán a zabit
Areena Welteel - Servírka v krčmě U Umrlce
Khadur, syn Aghda - Zabit a obětován
Sebastian Gall - Zemřel na útěku
Mona Taret - Pohledná servírka, kdo ví, kde skončila
Galf Steel - Zatčen, vyhnán a zabit
Areena Welteel - Servírka v krčmě U Umrlce
Khadur, syn Aghda - Zabit a obětován
Sebastian Gall - Zemřel na útěku
Mona Taret - Pohledná servírka, kdo ví, kde skončila
Díky všem co měli co dočinění se svatbou a s pomocí ji připravit. Ze začátku jsem byl trochu skeptický, když jsem viděl jak realita může narušit hru, tím že nedorazí tii co měli ale nakonec jsem si to náležitě užil a jsem moc vděčný těm co tam byli. Především chci poděkovat za výzdobu, za skvěle zahraného kněze ( fascinovalo mě to), nevěstě, medvědovi, ze kterého děti byli paf. Taktéž chci poděkovat těm, kteří se tam zjevili náhodou a účastnili se. Bylo to fakt náramně pěkné. A zpívání... myslel jsem si že to na EQ nejde... ale ,,medvěd´´ se skvěle přidal a ostatní tím pobrukováním atp.. také. Mockrát děkuji.…

-