Paklic píše:No, tak ted' jsi mi teda zvednul náladu.magnumik píše:Jo paklíči, tomyn má rechtšak se podívej na strom žiovta vlevo

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Paklic píše:No, tak ted' jsi mi teda zvednul náladu.magnumik píše:Jo paklíči, tomyn má rechtšak se podívej na strom žiovta vlevo
Hele ale aby sis teda neřekl, že sem pěknej hajzlik, tak ti poradim... když máš depku, tak skus psát poezii... já začal v 16cti a fakt mě to pomáhalo... dokonale sem ze sebe všecko dostal, když nebyl nablízku nikdo kdo by poslouchal... a je to aj lepší, než si s někym promluvit, protože mnohdy ani nevíš co tě žere ale když to dáš na papír, tak je to venkuPaklic píše:No, tak ted' jsi mi teda zvednul náladu.
Jasný, poezie je nádherná záležitost :) aj sem s těma básněma soutěžil, sice bez úspěchu, ale byl sem v Kutné hoře (nádherný město) na vyhlášení a krásaTomyn píše:na té poezii něco je já píšu i když mám radost, jinak když mám depku tak se ožeru vlezu do vany a podřežu se - občas to pomůže - teda když přežiješ, dostaneš novou chuť žít
tak to je hustý :) jo jinak ps: černý humor mé druhé jménomagnumik píše:Jasný, poezie je nádherná záležitost :) aj sem s těma básněma soutěžil, sice bez úspěchu, ale byl sem v Kutné hoře (nádherný město) na vyhlášení a krásaTomyn píše:na té poezii něco je já píšu i když mám radost, jinak když mám depku tak se ožeru vlezu do vany a podřežu se - občas to pomůže - teda když přežiješ, dostaneš novou chuť žítjakože, já měl takový dva proudy... jedny byly "zamilovaný básně" který byly hodně naivní, no však víte... mladá láska
mno a druhej proud byly básně, který sem psal v depce... počtově se zhruba vyrovnávaj... tak 20:20... cca... akorát tak před rokem mě kamoška, které sem dal přečíst ty depresivní, řekla, že "tyjo dyt' sou všechny o smrti"
a vono FAKT!
nikdy předtim sem si toho nevšim
To mi připomíná, že se chodí vždycky na dvě piva, na pvní a poslední.magnumik píše:no co, jednou se pohoupe každej
když bych přetvořil jeden citát od slavnýho italskýho básníka a spisovatele Francesco Petrarci (who the hell know jak se to sklonuje?!), tak by to vypadalo takhle: "Dvě pohoupání se provádí nejhůř - první a poslední."
Noo, na první a poslední nebo na jedno pětipivoPaklic píše:To mi připomíná, že se chodí vždycky na dvě piva, na pvní a poslední.
Nicméně, poezie, asi nic pro mě, tak velkou slovní zásobu nemám.
too je na tobě :) malování může byt taky hodně nápomocný si myslim... btw... já taky nemám načtenou poezii... nečtu prakticky nic... ale to přece ničemu nebrání ;)… přece nemusíš přečíst bibli, abys v něco věřil :) nemusíš shlédnout všechny největší malířský díla, abys něco namaloval :)… nemusíš vědět jak žili ostatní, abys mohl žít ty sámPaklic píše:Já jsem se stejně na psaní tohohle nikdy necejtil, a ani dnes necítím. Přeci jen nemám dost poezií načteno a ani ve škole mě to nějak nebralo, takže bych asi psal bláboly. Nicméně jednou jsem si řekl, že začnu malovat, ale dodnes jsem nezačal. Přitom temperky se mi válej v šuplíku. Holt, musím se sebou něco začít dělat. Ale poezie asi není to pravý.